Türknet 12 Lira Zamcık Yapmış
-
mkyb bunu yazdı
Millenicom'un fiyat avantajı yok. Türknet ile aynı fiyatları var 4-5 lira daha ucuz o kadar. Ama taahhüt istiyor.
Taahhütsüz paketi de var, 100/taahhütsüz paket kullanıyorum 105 110 lira falan veriyorum değiyor açıkçası.
-
zalimadam bunu yazdı
kaç gündüt türknet hat iptali baş vurusu yaptım dönüş yapan yok çok ilginç
ayrıca net galaksiye kaç defa numara bıraktım hiç aramadılar :D
herkes afk amk :D
Millet yatarak müşteri beğenmeyerek para kazanıyor avradını sikeyim , bi biz götümüzden yardırıyoz galiba alev ata ata anlayamıyorum. Çevremde 3 5 arkadaşım da öyle evde yatıyorlar para akıyor amk karıyı çalıştırıyorlar falan ne sikm dünya ve dünya rızkı çözemedim?
-
turk.net ten 75 mbit vdsl hizmet alıyorum cillop gibi. 1000 dk da ev telefon hizmeti var yanında.
Zam yaptı diye çıkayım dedim ama aynı koşullarda aynı fiyata hizmet verecek olan yok buşamadım.
Turk.net e devam gibi görünüyor.
-
Maşallah dediğimiz 2 gün yaşamıyor. Tamam port ücretlerine zam geldi hepsi yapacak ama Netgalaksi hayvan gibi zam yapmış.
Önceki fiyatları ile en uygun firmaydı. Şuan ise resmen bizi kullanmayın demeye getirmişler.

mkyb tarafından 16/Haz/20 13:39 tarihinde düzenlenmiştir
-
mkyb bunu yazdı
Maşallah dediğimiz 2 gün yaşamıyor. Tamam port ücretlerine zam geldi hepsi yapacak ama Netgalaksi hayvan gibi zam yapmış.
Önceki fiyatları ile en uygun firmaydı. Şuan ise resmen bizi kullanmayın demeye getirmişler.

ya bunların müşteri kaygısı yok. Ya finans ekibi tam bir özürlü yada tüm firmalar 1 yıl içinde 2 zam yada okkalı zam yapacak. BTK yönetimi ne yiyor o koltukta. Vakıfbankın bile yönetim kuruluna güreşçi atanmış. Bu ülke ne zaman helak olacak merak ediyorum
-
LaNCeLoT bunu yazdızalimadam bunu yazdı
kaç gündüt türknet hat iptali baş vurusu yaptım dönüş yapan yok çok ilginç
ayrıca net galaksiye kaç defa numara bıraktım hiç aramadılar :D
herkes afk amk :D
Millet yatarak müşteri beğenmeyerek para kazanıyor avradını sikeyim , bi biz götümüzden yardırıyoz galiba alev ata ata anlayamıyorum. Çevremde 3 5 arkadaşım da öyle evde yatıyorlar para akıyor amk karıyı çalıştırıyorlar falan ne sikm dünya ve dünya rızkı çözemedim?
arkadaşlarımın hepsi evlendi kayınpederleri altlarına araba ev koydu.
biz evlendik olanıda alacaklar az kaldı.
ama ben zalim bir adamım git kendi arabana bin demeyi bilirim herkesin içinde.
tanrı beni sevmiyorsa bende kullarını sevmem.
bu istem dışı olan birşey. 33 yıl hayatın tokadını yemekten kulaklarım patladı.
bundan sonra dünya zikimde değil demekten başka tutunacak dalımız yok.
elalem avradın eline bakar biz parasız kalmayalım diye çer çöp işi yapalım onlar müstakil evde otursun kayın peder arabasına binsin bizde masraf olmasın diye servisle gidelim işe.
adaletini zikeyim dünya .
zalimadam tarafından 16/Haz/20 14:20 tarihinde düzenlenmiştir -
netgalaksi kullanıyordum ankarada 35mbit, Ağustosa kadar zam yapmayacaklarmış ağustos sonrası değiştiririm ben de . Fiber var zaten 16 mbit en ucuz neyse onu alıcam. Diğer evde senelerce 8mbit diye 5-6 mbit kullandım. 16 olsun en olacak. Zaten yavaşlayınca 35 değil 5-10'a düşüyor.
-
enflasyonu hesaplarken (hükümet) pinpon topu yerine bu internete gelen %50'e varan zamları katıyorlarmı acaba
HanDSomE tarafından 16/Haz/20 16:24 tarihinde düzenlenmiştir -
HanDSomE bunu yazdımkyb bunu yazdı
ya bunların müşteri kaygısı yok. Ya finans ekibi tam bir özürlü yada tüm firmalar 1 yıl içinde 2 zam yada okkalı zam yapacak. BTK yönetimi ne yiyor o koltukta. Vakıfbankın bile yönetim kuruluna güreşçi atanmış. Bu ülke ne zaman helak olacak merak ediyorum
İmam osurunca cemaat sıçarmış. ADSL'de her abonenin kafadan 22 TL, VDSL'ise 25-30 TL maliyeti var. Netgalaksi'nin bu zamana kadar bu fiyatlarla kazanması mucizeydi zaten. Üstüne Telekom belli bir bantgenişliği veriyor bu yerel firmalara. Akşam yoğun saatlerde internet hızının düşmesinin sebebi budur.
Türknet ADSL ve VDSL'in kendine maliyeti aynı olduğundan sadece tek bir hız satıyor.
mkyb tarafından 16/Haz/20 18:24 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıHanDSomE bunu yazdımkyb bunu yazdı
İmam osurunca cemaat sıçarmış. ADSL'de her abonenin kafadan 22 TL, VDSL'ise 25-30 TL maliyeti var. Netgalaksi'nin bu zamana kadar bu fiyatlarla kazanması mucizeydi zaten. Üstüne Telekom belli bir bantgenişliği veriyor bu yerel firmalara. Akşam yoğun saatlerde internet hızının düşmesinin sebebi budur.
Türknet ADSL ve VDSL'in kendine maliyeti aynı olduğundan sadece tek bir hız satıyor.
Türknet kullanıyorum Türknet dahil her sağlayıcı altyapının 50 mbps desteklediğini belirtiyor (altyapı sorgulayıcı) ancak 2 yıldır Türknet e VDSL geçme talebi iletmeme rağmen port yok denilerek reddediliyor. Madem port yok neden o hızı alabileceğimi söylüyorsunuz dediğimde cevap veremiyorlar.
Şu an ADSL üzerinden 13 mbps alabiliyorum. Bu ADSL den VDSL e geçmek için güncel bir yöntem yok mu? Türknet biz sorguladığımızda boş port yok görünüyor bu her sağlayıcı için böyle diyor ancak Turktelekom a sorduğumda port var geçiş yapabiliriz demişlerdi 2 yıl önce.
Acaba netgalaksi ye geçsem yapabilirler mi?