Türküm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:
    -----------------------------
    apokontek bunu yazdı:

Bazı arkadaslar demişki Türküm herkes diyebilir bununlada ovunebılır AMA olcuyu kacırmamak sartıyla!

NE demek ölçüyü kaçırmamak?

BEN TÜRKÜM.istedigim zaman istedigim ölçüde TÜRKLÜGÜM ile gurur duyar ve övünürüm.

Bu konunun ölçüsü olamaz! Sınırsızdır.Her kim TÜRKLÜGÜ ile ovunurse de benim kardeşimdir,canım cigerimdir.

Senin ırkın kürt olabilir,ama sen ben kürdüm diyemezsin!

TÜRKÜM demelisin aksi takdirde uzgunum ama senın hakkında iyi düşünmemi benden bekleme.

Türkiye Devleti üzerinde yaşayan ve bu devletin sayesinde yemeye ekmek bulan herkes ben TÜRKÜM DEMEK ZO-RUN-DA...!

Türk'üm demek zoruna gidiyorsa,bu ulkeyı terkedeceksın!

Kımse yedıgın kaba pısletmene ızın vermeedi,vermiyor ve vermeyecekte...!

Ben Kürdüm. Dedim işte, her yerde de diyorum. Kimseden 1 gram korkum yok. Hatta senin gibileri gördükçe inatla Kürt olduğumu söylüyorum.

İşte asıl sorun sizsiniz!

Senin gibi ulu ortada ırkcılık yapan ve TÜRK HALKIMIZI ırkıcılıga surukleyenlerın yuzunden Türk Halkımız "kürt" kelimesini duyunca,nefret dolu, kin dolu bakmaya baslıyor etrafa!

Sır senın gibi dengesizlerin yuzunden ben kürtlere cephe alıyorum,bende bunu apaçık burda soyuyorum!

Eger azda olsa kendi kürt kardeşlerini düşünüyorsan zaten boyle konusmazsın!

Sımdı ben burda daha agır konusucam ama,arada bır adam gibi kurt soyundan gelen binde bşr kişi çıkıyor sırf onlar yuzunden susuyorum!

Ama zorlarsan susmam haberın ola.

Kendinden utan,yazdıklarından utan,bır gecmişin olmadıgından,nerden geldigini bilmediginden utan,yedigin kaba pislettiginden utan,bir hiç ugruna onca insanları sırf senın gıbı dusunenler yuzunden kaybettıgımızden utan...!  Ama sunuda bılıyorum kı sen ve senın gıbılerde utanma,arlanma,namus,seref,mıllet,devlet kavramları olmadıgından bu soyledıklerımdende utanmazsın!

Yazık olum sana yazık...! 

Allah büyüktür vesselam...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı:
    Kurtcebe bunu yazdı:
    cuneyd bunu yazdı:
    apokontek bunu yazdı:

Bazı arkadaslar demişki Türküm herkes diyebilir bununlada ovunebılır AMA olcuyu kacırmamak sartıyla!

BEN TÜRKÜM.istedigim zaman istedigim ölçüde TÜRKLÜGÜM ile gurur duyar ve övünürüm.

Bu konunun ölçüsü olamaz! Sınırsızdır.Her kim TÜRKLÜGÜ ile ovunurse de benim kardeşimdir,canım cigerimdir.

TÜRKÜM demelisin aksi takdirde uzgunum ama senın hakkında iyi düşünmemi benden bekleme.

Türkiye Devleti üzerinde yaşayan ve bu devletin sayesinde yemeye ekmek bulan herkes ben TÜRKÜM DEMEK ZO-RUN-DA...!

Ben Kürdüm. Dedim işte, her yerde de diyorum. Kimseden 1 gram korkum yok. Hatta senin gibileri gördükçe inatla Kürt olduğumu söylüyorum.

Övünecek bi tarihin mazin varsa övün paşa seni tutan mı var?

şu lafa gıcık oldum "Senin ırkın kürt olabilir,ama sen ben kürdüm diyemezsin!" övüneceğim konu kimseyi bağlamaz :]

Zaten onu bunu bağlayacak övünme mevzunuz olmadığı için diyoruz gelin sizde bu kültürün bi parçası olun. Göktürk anıtlarındaki "Türk milleti"nin, Ayasofya Camiinin bir tuğlasının, Anıtkabirin sütunlarının parçalarından biri olun diyoruz. Ha tamam Türkiye vatandaşıyım kabul ediyorum diyorsunuz tamam bizde bunu kabul ediyoruz ama sen yurdışında ben Türk'üm yerine Kürd'üm dersen bu seni vatansız milliyetsiz veled-i zina durumuna sokar.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:
    apokontek bunu yazdı:

İşte asıl sorun sizsiniz!

Senin gibi ulu ortada ırkcılık yapan ve TÜRK HALKIMIZI ırkıcılıga surukleyenlerın yuzunden Türk Halkımız "kürt" kelimesini duyunca,nefret dolu, kin dolu bakmaya baslıyor etrafa!

Sır senın gibi dengesizlerin yuzunden ben kürtlere cephe alıyorum,bende bunu apaçık burda soyuyorum!

Eger azda olsa kendi kürt kardeşlerini düşünüyorsan zaten boyle konusmazsın!

Sımdı ben burda daha agır konusucam ama,arada bır adam gibi kurt soyundan gelen binde bşr kişi çıkıyor sırf onlar yuzunden susuyorum!

Ama zorlarsan susmam haberın ola.

Kendinden utan,yazdıklarından utan,bır gecmişin olmadıgından,nerden geldigini bilmediginden utan,yedigin kaba pislettiginden utan,bir hiç ugruna onca insanları sırf senın gıbı dusunenler yuzunden kaybettıgımızden utan...!  Ama sunuda bılıyorum kı sen ve senın gıbılerde utanma,arlanma,namus,seref,mıllet,devlet kavramları olmadıgından bu soyledıklerımdende utanmazsın!

Yazık olum sana yazık...! 

Harbiden şaka gibisin :S

@Kurtcebe ; hacı kimse benim ırkımı zorla değiştiremez değil mi ?

insan kendini nasıl hissediyorsa öyledir.

ben belki kızılderiliyim :) buna kim ne hakla karışabilir ki.

önemli olan bu ülkeye zararım mı var yararım mı var. bu konuda tartışırsanız eyvallah derim size.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

COURAGE_x bunu yazdı:

bu zikindirik konular bir tek turkiyede var.. ben kurdum he bu pkkli.ben aleviyim he bu belirsiz.yok laz akli kisa zaza guvensiz ermeni dusman yezidi dinsiz yahudi gavur hiristiyan zikilmeye mahkum tuk fasist gocmen vatansiz vs vs vs

neden kendi kendinize bir gazete parcasiyla bir tv programi ile bir dallamanin osuruktan sozleri ile kendinizi uzup kendinize sanci ediyorsunuz anlamam..

cikak amk o zaman bizde ayaklanmami yapalim birbirimizimi zikelim zihniyet bumu olsun cocuk pipisi ilemi isiyelim..

ben kurdum simdi ben pkk limi oldum...he diyen akliyla sorunu vardir...herzaman sunu derim kurt asilli bir turkum ... kurt olmaktan turk eri olmaktan gurur duyuyorum.turk milleti-topragi-bayragi-ilkesi-ahlaki-dini vs icin verecegim birtek canim vardir herzaman icin feda etmeye hazirimdir..!

endisemi...! son zamanlarda dusunuyorum 3-4 yil arapca ilmi okudum 6 yasimdan 10 yasima kadar...yarim gun arapca yarim gun okul.. ve buyuklerimizin oteden duyduklari kalipli sozlerle gelecege dair o kitaplarda okuduklarim bugun bir bir gerceklesiyor..

dunya yasanilmaz insan gecinilmez hayat endise verici hal aliyor..iyiyemi elbet kotuye..

ama dusunmuyorum olacak olan olur hicbirseyi degistirme imkanim yoktur ve hic bir imkanim yoktur bir ani geri cevirmeye hersey adina..

o zaman zikime kadar diyor neresi iyise oraya yerlesiyorum...omur bir il gibidir bittigi yerde atilir atildigi yerde curur...

turkluk konusumu....arkadas seven allahina kadar sever sevmeyen ziktirolur gider kimse zorla tutulmuyor hicbir memlekette..

taşşağını yiyim senin.o zik kafalı zihniyeti bozuk arkadaşlar okusunda feyz alsın a.q kürdümde  türkümde 

alayına isyan :|

estafurullah hocam ole deme seninkileride burdan sicrama oradaki rus hatunlar yesin :))

kisa ve oz neysen osundur kayirip ayirma derdi yok amk aslan et derdinde koyun can derdinde kasap kemik pesinde  hemserim sunu biliyorum seklin varsa durumun guzelse arizona balta girmemis vahsi ormaninda kucuk bir kulubede bilem hayata inanilmaz derece zevkli olur ki olan seklinle halletirirsin dimi:))

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

türk milleti asimile deilmeye çalışılıyor... Fakat eskiden oldugu gibi bu oyunları atlatıcaktır...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narut_m
    narut_m's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

ByALeX bunu yazdı:

Türküm demekle kimse ırkçılık yapmış olmaz.. İnsanoğlu soyunu hiç inkar eder mi? Tabiiki de hayır.. inkar etmez, etmemelidir. insanın soyuyla övünmesinden daha doğal ne olabilir ki? Zira Peygamber Efendimiz (SAV) Bir Hadis-i Şerif'inde şöyle buyurur; Soyunuzu reddetmeyin, aksine; soyunuzla övününün, lakin ırkçılık yapmayın.. Hak Teala da Kur'an-ı Kerimde ırkçılığı tek ayetle bitirmiştir. Bknz: Bütün müminler kardeştir.

Doğru. Buna göre Kürt olan da özgürce "Ben Kürdüm" diyebilmeli. "Bu ülkede yaşıyorsan Türk'sün" demekte yanlıştır o zaman değil mi hocam ?

hoca bir soru...sence amerika birleşik devletleri içindeki envayiçeşit ırk halk toplumdan gelmeinsanlar neden ben "amerikanım" diyor..birleştirici özellikten dolayı...evet herkes kendi soyunu özgürce söyleyebilmelidir ama ben bunu kabul etmiyorum diyerekte esas ayrımcılığı yapmamalıdır..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

narut_m bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:

ByALeX bunu yazdı:

Türküm demekle kimse ırkçılık yapmış olmaz.. İnsanoğlu soyunu hiç inkar eder mi? Tabiiki de hayır.. inkar etmez, etmemelidir. insanın soyuyla övünmesinden daha doğal ne olabilir ki? Zira Peygamber Efendimiz (SAV) Bir Hadis-i Şerif'inde şöyle buyurur; Soyunuzu reddetmeyin, aksine; soyunuzla övününün, lakin ırkçılık yapmayın.. Hak Teala da Kur'an-ı Kerimde ırkçılığı tek ayetle bitirmiştir. Bknz: Bütün müminler kardeştir.

Doğru. Buna göre Kürt olan da özgürce "Ben Kürdüm" diyebilmeli. "Bu ülkede yaşıyorsan Türk'sün" demekte yanlıştır o zaman değil mi hocam ?

hoca bir soru...sence amerika birleşik devletleri içindeki envayiçeşit ırk halk toplumdan gelmeinsanlar neden ben "amerikanım" diyor..birleştirici özellikten dolayı...evet herkes kendi soyunu özgürce söyleyebilmelidir ama ben bunu kabul etmiyorum diyerekte esas ayrımcılığı yapmamalıdır..

http://www.tahribat.com/Forum-Turkum-136196/4/#1575740

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaDeS
    HaDeS's avatar
    Erkek

Türk demek yasak Türkiyeli demeliyiz.

Biz Eskiden Eskiden...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    Ben Türküm ve bundan gurur duyuyorum. bu ne kadar doğal bir söz ise. Birinin çıkıp ben Kürdüm ve bundan gurur duyuyorum demesi de o kadar doğal bir sözdür. ama bence en güzeli Ben Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşıyım ve bundan gurur duyuyorum diyebilmek. çünkü doğarken ırkını seçemezsin. Ama vatanını seçebilirsin. Bu arada doğduğun yer vatanın değildir yaşadığın sevdiğin uğruna canını verebileceğin topraklar vatandır.

Ses Etme Hallederiz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

kürtler çıkıp ben Türk değilim diyorlarsa, Türkçe konuşmasınlar ve siktirolup gitsinler. 

Ya sev, ya terk et! 

=)
Toplam Hit: 10178 Toplam Mesaj: 76