Ücretsiz Kargo Alışveriş Siteleri ( Hepsi Tek Başlıkta : Arşiv )
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
heza bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
Evt direk karta gider, ama biraz kurcala dtayli dokumlerde byerlerde paypala giren 3.24 dolar ve karta giden (ppdan cikan) 3.24 dolar gozukur
-----------------------------3.kez paypalı ve kredi kartını kontrol ettim bir şey gözükmüyor.Geç işleniyor herhalde.
-
bu dealextremeden bir daha sipariş verirsem si.sinler
o.ço.ukları na tablet pc sipariş ettim 3 haftayıda geçti backorder görünüyor ne kadar mesaj giderse gitsin cevap yok
paypalda itiraz ettim orayada cevap yok.işin yoksa 10 günde orayı bekle dealdan cevap gelmiyor diye
ib.eler bari paramı geri göndersede başka yerden baksam hemde aynı fiyata
android 4.0 lı üründe var
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------@2.mesaj güncellense iyi olur.
-----------------------------gönderim yapıyor mu bunlar?
http://www.mistertao.com/taobao-products/taobao-item-12912944861.html
su cok iyi mesela :)
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------heza bunu yazdı:
-----------------------------@2.mesaj güncellense iyi olur.
-----------------------------gönderim yapıyor mu bunlar?
http://www.mistertao.com/taobao-products/taobao-item-12912944861.html
su cok iyi mesela :)
-----------------------------ben casio saat aldım sorunsuz geldi.ama benden sonra paypal siteye darbe vurdu ;) artık eski havasında değil site.
-
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------bu dealextremeden bir daha sipariş verirsem si.sinler
o.ço.ukları na tablet pc sipariş ettim 3 haftayıda geçti backorder görünüyor ne kadar mesaj giderse gitsin cevap yok
paypalda itiraz ettim orayada cevap yok.işin yoksa 10 günde orayı bekle dealdan cevap gelmiyor diye
-----------------------------adamlar daha dun cin yeni yil tatilinden cikti. 3 hafta surdu zaten tatil. gayet normal. 26 ocakta bende pandawill den tablet siparisi verdim ics 4.0.
bekliyorum.
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------noneym hacı aliexpress.comdan murdery alışveriş yapmış konuştuk istiyosan 2.mesaja yaz bende yapmayı düşünüyorum yazarsın oraya.. düşünenler olursa bize sorar ;)
-----------------------------aldım ve dün gelmiş pttden aradılar gidip alıcam ;)
-
Başkalarına muhtaç olmadan paypal gerektirmeden kredi kartına gerek olmadan banka kartıyla
www.dealextreme.com dan alışveriş yapabileceğinizi biliyormusunuz?
3D Sistemi geçen fark ettim :) Meraklılara duyrulur
-
2 dolarlık bişey aldım bakalım gelecek mi :|
3D secure cidden iyi olmuş . -
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------bu dealextremeden bir daha sipariş verirsem si.sinler
-----------------------------adamlar daha dun cin yeni yil tatilinden cikti. 3 hafta surdu zaten tatil. gayet normal. 26 ocakta bende pandawill den tablet siparisi verdim ics 4.0.
bekliyorum.
-----------------------------20 gunu geçti halen kargoya verilen birşey yok.attığım vede başkalarının da attığı birçok mesajı silmişler
dalga geçiyorlar resmen
paypaldaki şikayete cevap vermemişler halen.siparişşnizi iptal edin 7 günde para döner
diye mesaj atmışlar.20 gün bekletilmenin inadına bende iptal etmiyorum
paypala cevap versinler yada para iadesi 1 günde dönsün
-
dealextreme'den 30 $ ürün sip. etsem Gümrükde takılma sansı ne kadr ?