Ücretsiz Kargo Alışveriş Siteleri ( Hepsi Tek Başlıkta : Arşiv )
-
sansar55 bunu yazdı:
-----------------------------
aliabaexpres
dealextreme
everbuying.com
en hızlı alibabaexpresten geldi ürün.digerleri 1 ay gibi.
-----------------------------bu mu
-
buyincoins.com da hiç beklemediğim bir şekilde 7 günde geldi
adamlar postalamadan önce ürünü paketleyip vermeden önceki son hainin resmini çekip siparişlerim sayfasına upload ediyorlar.
-
Harika konu olmuş :)
-
tinydeal.com da var :)
-
Bunların bir asgari limiti yok mu ? 1 $lık zımbırtıyı ücretsiz kargoyla gönderecek değiller herhalde ?
-
-
www.dinodirect.com
focal price ve deal extreme i kullandım. Focalprice dan gelmesi bir ayı bulmuyor. Ödemeden sonra bir gün içinde postalıyorlar
-
Thelordmax bunu yazdı:
Bunların bir asgari limiti yok mu ? 1 $lık zımbırtıyı ücretsiz kargoyla gönderecek değiller herhalde ?
-----------------------------Mesela ben bunu almıştım ilk denemek için ve geldi. 1,15$
http://www.dealextreme.com/p/dc-2-5-to-3-5-minijack-cable-9819
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------Yok hocam, herşeyi beleş yolluyorlar. Özel kargo 3-4 gün teslimatlı olan 20küsür dolar, ücretsiz olanı posta ile atıyorlar, PTT ile geliyor, kaybolma riski falan var ama çoğu site 2 ay içinde gelmezse geri yolluyor. Yada 1,70$ verip takip kodu alabiliyorsun / sitelere göre değişen miktarda alt limiti geçersen takip kodunu ücretsiz veriyorlar..
-
buyincoins.com denedim sağlıklı gönderiyorlar 0,5$ ürün bile geliyor bedava kargo sorun yok