folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ücretsiz Kargo Alışveriş Siteleri ( Hepsi Tek Başlıkta : Arşiv )

Ücretsiz Kargo Alışveriş Siteleri ( Hepsi Tek Başlıkta : Arşiv )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

alexfarrow bunu yazdı:
    -----------------------------

bu çinlilerin dötü iyice kalktı.almak istediğim tableti 2 ay beklettiler gelmedide.vazgeçtim.takip etmeyede devam ettim

farklı ürün gönderilmiş.bekleyipte alamayanlar olmuş.sorunlu ürünmü dersin...bunu yapan dealxtreme

farklı site denedim ordada 5-6 günde kargoya verilir yazıyordu 2 hafta olmuştuki kargoya verilen giden olmayınca

siparişi iptal ettim.artık kolay koly çinden almam

deal den çöp bile almam 1 kere yaptım 3 dolarlık alışveriş yedim kazığı :)

45 gün oldu umudu kestiyldim sonra geldi şaşırdım :)

ama çinden 7 gün içinde gelen kargomda oldu :)

tablet gelseydi gümrükte takılacaktı zaten hocam elemanla önceden konuşmak lazım üstüne içerik ve tutarları yazıyorlar tablet değilde 50 dolarlık navigazyon yazdırabilirsen belki olur içine de bakıyolardır ya neyse :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

alexfarrow bunu yazdı:

bu çinlilerin dötü iyice kalktı.almak istediğim tableti 2 ay beklettiler gelmedide.vazgeçtim.takip etmeyede devam ettim

farklı ürün gönderilmiş.bekleyipte alamayanlar olmuş.sorunlu ürünmü dersin...bunu yapan dealxtreme

farklı site denedim ordada 5-6 günde kargoya verilir yazıyordu 2 hafta olmuştuki kargoya verilen giden olmayınca

siparişi iptal ettim.artık kolay koly çinden almam

deal den çöp bile almam 1 kere yaptım 3 dolarlık alışveriş yedim kazığı :)

45 gün oldu umudu kestiyldim sonra geldi şaşırdım :)

ama çinden 7 gün içinde gelen kargomda oldu :)

tablet gelseydi gümrükte takılacaktı zaten hocam elemanla önceden konuşmak lazım üstüne içerik ve tutarları yazıyorlar tablet değilde 50 dolarlık navigazyon yazdırabilirsen belki olur içine de bakıyolardır ya neyse :)

saat almak istesem sorun çıkar mı :| takometrelilerden alıp eşe dosta armağan edesim var

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Degisik saatlerden 2-3 tane aldiydim ben bisey olmadi geldi. Urun sayisi 7-10 taneyi gecmeyen ufak tefek seyler olursa falan sorun olmuyor. O degil de power balance ring yok mu bu sitelerde ben mi goremiyorum? Alsam 15-20 tane satsam

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Şu sitelerden baska kesfeden yok mu gencler yav?

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

mistertao dan 2. siparişimi verdim eğlencesine bi top alayım dedim

http://www.mistertao.com/taobao-products/taobao-item-13245473477.html

artık bu siteyide 2.mesaja eklersiniz herhalde.

Ama şunu söyleyeyim site şçle bir ibneliğe gitmiş normal direkt paypal check-out yapamıyoruz önce paypal ile parayı sitedeki hesabımıza yüklüypruz ordan ödeme yapıyoruz (buarada 0.30 $ masraf girdi birde) biraz kıllandırdı ama neyse hayırlısı.

Gelince yazarım.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:

Ama şunu söyleyeyim site şçle bir ibneliğe gitmiş normal direkt paypal check-out yapamıyoruz önce paypal ile parayı sitedeki hesabımıza yüklüypruz ordan ödeme yapıyoruz (buarada 0.30 $ masraf girdi birde) biraz kıllandırdı ama neyse hayırlısı.

Gelince yazarım.

mistertao güvenli değil uyarısı veriyor bazı ürünler de. bu arada alibaba ve aliexpress i bilmeyen yoktur herhalde ? tek satıcı değil de birçok satıcıdan geneli ücretsiz kargo olan bi site. alibaba dan ablam alışveriş yaptı toptancıyla numune istedi ve 5 adet yolladılar ücreti karşılığında. bende aliexpress ten alım yaptım bir kaç kere. problem yaşamadım

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KursatReis
    KursatReis's avatar
    Erkek

GUZEL KONU TESEKKURLER

TANRI TÜRK Ü KORUSUN O KENDİNİ YÜCELTİR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

sir bunu yazdı:

heza bunu yazdı:

Gelince yazarım.

mistertao güvenli değil uyarısı veriyor bazı ürünler de. bu arada alibaba ve aliexpress i bilmeyen yoktur herhalde ? tek satıcı değil de birçok satıcıdan geneli ücretsiz kargo olan bi site. alibaba dan ablam alışveriş yaptı toptancıyla numune istedi ve 5 adet yolladılar ücreti karşılığında. bende aliexpress ten alım yaptım bir kaç kere. problem yaşamadım

hocam ben bu siteyi bir yıldır kullanıyorum o güvenli değil uyarısını biliyorum bunlar bir ara replika ürünleri orjinal gibi satıyorlardı hala daha çin sitelerinde var aynı ürünler. www.mistertao.com/brands die bi sayfa vardı bütün orjinal markaların sanki ürünleri varmış gibi satıyorlardı paypal bunu anlayınca epey bi papaz oldular o uyarıda o yüzden.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

yok mu beyler hızlı kargo

bi konuyu hortlatıyım dedim

Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 00:38'da iqsuz tarafından düzenlendi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

iqsuz bunu yazdı:

yok mu beyler hızlı kargo

bi konuyu hortlatıyım dedim

Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 00:38'da iqsuz tarafından düzenlendi.

Tüm sitelerin EMS seçeneği var kardeşim, 1 hafta içerisinde geliyor :)

Airmail falan da var..

...said addicted.
Toplam Hit: 29350 Toplam Mesaj: 146