Ücretsiz Kargo Alışveriş Siteleri ( Hepsi Tek Başlıkta : Arşiv )
-
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------bu çinlilerin dötü iyice kalktı.almak istediğim tableti 2 ay beklettiler gelmedide.vazgeçtim.takip etmeyede devam ettim
farklı ürün gönderilmiş.bekleyipte alamayanlar olmuş.sorunlu ürünmü dersin...bunu yapan dealxtreme
farklı site denedim ordada 5-6 günde kargoya verilir yazıyordu 2 hafta olmuştuki kargoya verilen giden olmayınca
siparişi iptal ettim.artık kolay koly çinden almam
-----------------------------deal den çöp bile almam 1 kere yaptım 3 dolarlık alışveriş yedim kazığı :)
45 gün oldu umudu kestiyldim sonra geldi şaşırdım :)
ama çinden 7 gün içinde gelen kargomda oldu :)
tablet gelseydi gümrükte takılacaktı zaten hocam elemanla önceden konuşmak lazım üstüne içerik ve tutarları yazıyorlar tablet değilde 50 dolarlık navigazyon yazdırabilirsen belki olur içine de bakıyolardır ya neyse :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------bu çinlilerin dötü iyice kalktı.almak istediğim tableti 2 ay beklettiler gelmedide.vazgeçtim.takip etmeyede devam ettim
farklı ürün gönderilmiş.bekleyipte alamayanlar olmuş.sorunlu ürünmü dersin...bunu yapan dealxtreme
farklı site denedim ordada 5-6 günde kargoya verilir yazıyordu 2 hafta olmuştuki kargoya verilen giden olmayınca
siparişi iptal ettim.artık kolay koly çinden almam
-----------------------------deal den çöp bile almam 1 kere yaptım 3 dolarlık alışveriş yedim kazığı :)
45 gün oldu umudu kestiyldim sonra geldi şaşırdım :)
ama çinden 7 gün içinde gelen kargomda oldu :)
tablet gelseydi gümrükte takılacaktı zaten hocam elemanla önceden konuşmak lazım üstüne içerik ve tutarları yazıyorlar tablet değilde 50 dolarlık navigazyon yazdırabilirsen belki olur içine de bakıyolardır ya neyse :)
-----------------------------saat almak istesem sorun çıkar mı :| takometrelilerden alıp eşe dosta armağan edesim var
-
Degisik saatlerden 2-3 tane aldiydim ben bisey olmadi geldi. Urun sayisi 7-10 taneyi gecmeyen ufak tefek seyler olursa falan sorun olmuyor. O degil de power balance ring yok mu bu sitelerde ben mi goremiyorum? Alsam 15-20 tane satsam
-
Şu sitelerden baska kesfeden yok mu gencler yav?
-
mistertao dan 2. siparişimi verdim eğlencesine bi top alayım dedim
http://www.mistertao.com/taobao-products/taobao-item-13245473477.html
artık bu siteyide 2.mesaja eklersiniz herhalde.
Ama şunu söyleyeyim site şçle bir ibneliğe gitmiş normal direkt paypal check-out yapamıyoruz önce paypal ile parayı sitedeki hesabımıza yüklüypruz ordan ödeme yapıyoruz (buarada 0.30 $ masraf girdi birde) biraz kıllandırdı ama neyse hayırlısı.
Gelince yazarım.
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------mistertao dan 2. siparişimi verdim eğlencesine bi top alayım dedim
Ama şunu söyleyeyim site şçle bir ibneliğe gitmiş normal direkt paypal check-out yapamıyoruz önce paypal ile parayı sitedeki hesabımıza yüklüypruz ordan ödeme yapıyoruz (buarada 0.30 $ masraf girdi birde) biraz kıllandırdı ama neyse hayırlısı.
Gelince yazarım.
-----------------------------mistertao güvenli değil uyarısı veriyor bazı ürünler de. bu arada alibaba ve aliexpress i bilmeyen yoktur herhalde ? tek satıcı değil de birçok satıcıdan geneli ücretsiz kargo olan bi site. alibaba dan ablam alışveriş yaptı toptancıyla numune istedi ve 5 adet yolladılar ücreti karşılığında. bende aliexpress ten alım yaptım bir kaç kere. problem yaşamadım
-
GUZEL KONU TESEKKURLER
-
sir bunu yazdı:
-----------------------------heza bunu yazdı:
-----------------------------mistertao dan 2. siparişimi verdim eğlencesine bi top alayım dedim
Gelince yazarım.
-----------------------------mistertao güvenli değil uyarısı veriyor bazı ürünler de. bu arada alibaba ve aliexpress i bilmeyen yoktur herhalde ? tek satıcı değil de birçok satıcıdan geneli ücretsiz kargo olan bi site. alibaba dan ablam alışveriş yaptı toptancıyla numune istedi ve 5 adet yolladılar ücreti karşılığında. bende aliexpress ten alım yaptım bir kaç kere. problem yaşamadım
-----------------------------hocam ben bu siteyi bir yıldır kullanıyorum o güvenli değil uyarısını biliyorum bunlar bir ara replika ürünleri orjinal gibi satıyorlardı hala daha çin sitelerinde var aynı ürünler. www.mistertao.com/brands die bi sayfa vardı bütün orjinal markaların sanki ürünleri varmış gibi satıyorlardı paypal bunu anlayınca epey bi papaz oldular o uyarıda o yüzden.
-
yok mu beyler hızlı kargo
bi konuyu hortlatıyım dedim
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 00:38'da iqsuz tarafından düzenlendi. -
iqsuz bunu yazdı:
-----------------------------yok mu beyler hızlı kargo
bi konuyu hortlatıyım dedim
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 00:38'da iqsuz tarafından düzenlendi.
-----------------------------Tüm sitelerin EMS seçeneği var kardeşim, 1 hafta içerisinde geliyor :)
Airmail falan da var..