Ücretsiz Kargo Alışveriş Siteleri ( Hepsi Tek Başlıkta : Arşiv )
-
100 dolardı gectigimiz sene gümrükcülerden ögrendim 75 dolarda sabitlemisler:(
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
takilmaz mehmetcan degeri 100$dan dusuk olsun yeter. dealex in ben ta ....... ellerinde olmayan urunu var gibi gosteriyorlar ve back ordera dusuruyorlar. icerde 24 dolarim var cancel ettigim ama tiklamiyolar odemek icin veya hediye ceki falan baska alisverste kullanmak icin. edit: hocam 75€ veya 100$ olacak o
-----------------------------ben ürün siparişini iptal ettim.. paypal'a iade etmişler ama hesabıma gecmemis daha bi bok anlamadim nasıl iade olmus
-
efsanemeric bunu yazdı:
-----------------------------tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------kapıda ödeme yapan site varmı bide onu tavsiye edin yaf. Kredi kartı falan yok elden para vermek istiyorum kapıdan.
-----------------------------
http://www.batangemi.com/ fazla bişey yok ama gende kapıda ödeme yapılıyor
-----------------------------kardes bu site hakkındA sikayetvar.com da bir sürü sikayet var. ürünlerinin gelmedigini iddia ediyor cogu vatandas. tehlikeli bence:)
-
Dealextreme halen çok geç kargoluyor gençler, konuya işi düşen olursa yazayım dedim..
-
alış veriş yaptım kitap çeşitleri olsun vs olsun sağlamdır candır elinize ulaştırır.
-
ptt kargoda güzellik yapabilirim beni de yazın :|
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Dealextreme halen çok geç kargoluyor gençler, konuya işi düşen olursa yazayım dedim..
-----------------------------deal den yediğim kazığı hiç bir yerden yemedim
üstelik 45 günde geldi yuh a.q
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Başkalarına muhtaç olmadan paypal gerektirmeden kredi kartına gerek olmadan banka kartıyla
www.dealextreme.com dan alışveriş yapabileceğinizi biliyormusunuz?
3D Sistemi geçen fark ettim :) Meraklılara duyrulur
-----------------------------alper sakın kızma hatırlatmak istedim sadece
-
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Başkalarına muhtaç olmadan paypal gerektirmeden kredi kartına gerek olmadan banka kartıyla
www.dealextreme.com dan alışveriş yapabileceğinizi biliyormusunuz?
3D Sistemi geçen fark ettim :) Meraklılara duyrulur
-----------------------------alper sakın kızma hatırlatmak istedim sadece
-----------------------------orda paypal gerekmediğini bahsetmişim fiyatlardan bahsetmemişimki :)
yada kargodan :)
-
bu çinlilerin dötü iyice kalktı.almak istediğim tableti 2 ay beklettiler gelmedide.vazgeçtim.takip etmeyede devam ettim
farklı ürün gönderilmiş.bekleyipte alamayanlar olmuş.sorunlu ürünmü dersin...bunu yapan dealxtreme
farklı site denedim ordada 5-6 günde kargoya verilir yazıyordu 2 hafta olmuştuki kargoya verilen giden olmayınca
siparişi iptal ettim.artık kolay koly çinden almam