Ücretsiz Kargo Alışveriş Siteleri ( Hepsi Tek Başlıkta : Arşiv )
-
CooLSTuFF bunu yazdı:
-----------------------------dealextreme'den 30 $ ürün sip. etsem Gümrükde takılma sansı ne kadr ?
-----------------------------ne olduğuna bağlı olarak, yasak bir şey olmadığı takdirde (telefon silah gibi) nerdeyse 0
-
cep telefonu !
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------bu dealextremeden bir daha sipariş verirsem si.sinler
o.ço.ukları na tablet pc sipariş ettim 3 haftayıda geçti backorder görünüyor ne kadar mesaj giderse gitsin cevap yok
paypalda itiraz ettim orayada cevap yok.işin yoksa 10 günde orayı bekle dealdan cevap gelmiyor diye
ib.eler bari paramı geri göndersede başka yerden baksam hemde aynı fiyata
android 4.0 lı üründe var
-----------------------------adamlar daha dun cin yeni yil tatilinden cikti. 3 hafta surdu zaten tatil. gayet normal. 26 ocakta bende pandawill den tablet siparisi verdim ics 4.0.
bekliyorum.
-----------------------------
Giriyor mu tabletler gumrukten? Bozuk cizik kirik falan cikarsa geri gondermek gerekirse noluyor? -
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------tekrar siteyle irtibata geçiyorsun, ilk başta resim falan isteyebiliyorlar nerde sorun var gibisinden. ama genelde ya yeni ürün gönderiyorlar, veya aynı değerde kupon veriyorlar. eğer al sat yapacaksan yani ticarete dökeceksen, önce siteyle iletişime geç, ben bu ürünlerden isteğe bağlı getirteceğim ama kusurlu hatalı ürün çıkması durumunda nasıl bir yol izliyorsunuz diye sor.
@ adamlar tatilden yeni çıktı ki dx ve focalprice da uyarı yazıları vardı ürünler gecikebilir ona göre sipariş verin diye. ben bugune kadar ne dealdan ne de focal price dan şikayetim olmadı. sadece bir kaç kere ürünler bozuk çıktı yenisini gönderdiler gerekli bilgiyi gösterdikten sonra.
-
Buyincoins 2 dolarlik seyi geri yollamami istedi. Pahali dedim. Yollayin, elimixe ulasinca +8 dolar posta masrsfi odeyelim dediler :D sie dedim sizlemi urascam
-
cep telefonu getirtsem problem cıkarmi gümrükde
-
CooLSTuFF bunu yazdı:
-----------------------------cep telefonu getirtsem problem cıkarmi gümrükde
-----------------------------çıkar,yasssak hemşerimmmm
-
TMM saol
-
dealextreme den siparişi iptal ettim paypal'a iadeyi onlar mi yapcak bizmi uqrascaz ?
-
3D secure ödemeyi anlatabilecek var mı acaba banka kartımın numarasını girdiğimde hata veriyor.