Ufo Aydın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    DeepInside bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    DeepInside bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Elleh

Yok olm ufo falan. Olsa ben kesin bilirdim. Valla bak.

Asil olmayan sensin biliyomusun ? Bende senin gibi insanların insan olduğuna inanmıyorum çünkü sen insan olsaydın bende bunu yazdıklarından bilirdim.

Önce kelimeleri toparlayıp cümle kurmayı öğren. Sonra bir maruzatın varsa ilgileniriz hep birlikte.

Sende Allah yazmayı öğren kendine saygın yoksa inançlı insanlara saygılı ol. şatafatlı cümleler kurarak kendini birşey sanan fakat yerlerde surunen egonu kendi düşük benliğine sakla.

Ego, Freud'un psikoloji modelinde teorik bir katmandır. Teorik bir katman "kendini bir şey sanamaz". Ha! Ben kendimi bir şey sanabilirim, yani senin göndermene uyarsak; egom yüksek olabilir. Lakin, egom aslında düşükken onu yüksek sanamam. Egom ya yüksektir, ya da düşük.

Benlik, ego ile eş anlamlı olarak kullanılıyor.

Yani bana; kendini bir şey sanan ancak yerlerde sürünen egomu, kendi düşük egoma saklamam gerektiğini söylüyorsun.

Tebrikler! Bir kaç haftadır gördüğüm en saçma şeyi yazdın. Bu yüzden sana bir "apobos" hediye ediyorum. Sağa sola su sıkarsın.

aqua-balls-2-alkc4b1c59flarla-yac59fc4b1yorum.png%20%28165×167%29 

Sonuç olarak insanin özünde takınması gereken kişilik nedir biliyomusun ? Kendine ve dış dünyasında bulunan herşeye saygili olmak buraya kadar idrak yollarını zorladığın için tesekkur ederim. Simdi diyeceksin bana neden yeterince saygılı değilsin bende sana senin kendine saygın yok diyeceğim yani senin bildiğin ve anladığın dil ile sana konusacagimki beni gayet iyi anlayasin. Senin lugatinda barındırdığın ego kelimesi sende teorik olarak tıkılıp kalmis olabilir fakat bende bu durum daha farklı... Kişiliğini olması gerekenden daha farklı bir kıvama sokan insanlar kendi benliklerinden uzaklaştığı gibi kendilerine de çevresindekilere de saçma sapan tavırlar sergiler dururlar. Beni anlamamazliktan gelmenide anlıyorum aslında beni anlamış olsaydın bana kendi oynadığın oyuncaklar dan hediye etmek yerine aklı selim davranan ve olgun düşünen bir birey olduğunu aktarabilir din.

DeepInside tarafından 27/Eyl/14 04:26 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı
    DeepInside bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı
    DeepInside bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    DeepInside bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Elleh

Yok olm ufo falan. Olsa ben kesin bilirdim. Valla bak.

Asil olmayan sensin biliyomusun ? Bende senin gibi insanların insan olduğuna inanmıyorum çünkü sen insan olsaydın bende bunu yazdıklarından bilirdim.

Önce kelimeleri toparlayıp cümle kurmayı öğren. Sonra bir maruzatın varsa ilgileniriz hep birlikte.

Sende Allah yazmayı öğren kendine saygın yoksa inançlı insanlara saygılı ol. şatafatlı cümleler kurarak kendini birşey sanan fakat yerlerde surunen egonu kendi düşük benliğine sakla.

kendini çok elit hissediyorsun ya hani allah ı yanlış yazanları uyarayım dinsizlere laf sokayım falan, saygıdan bahsediyorsan konuya girip sınav için yaratıldık inancımızla buna uygun yaşamalıyız falan diyebiliyorsan saygısızın kralı sensin düşüncülerini dikta etmeye çalışan ben biliyorum herşeyi kafasındaki adamdan başka birşey değilsin, milletin uzaylılar hakkında konuştuğu konuya girip sınav için yaratıldık demek nedir anasını satayım

Senin o içi bos kafanda belki de tesadüfen varolduğuna inandığın evren benim kalbimde ve beynimde yüce Allah tarafından yaratıldi bunu önce bil istedim. Ayrıca hangi konuya hangi yaklaşımla yazacağımada sen karışma bir zahmet ve kendimi elit felan da hissetmiyorum kişi neyse karşısındakini de öyle bilirmiş bunu da unutma. Son olarak benim için en önemli şey olan yüce Yaradan hakkında saçma sapan konuşan ve suursuzca davranan hic kimseye bende saygı namına hic birşey olamaz.

dünyada binlerce din var binlerce evren oluşum teorisi var ve ben sadece birini kabul etmediğim için senin gözünde boş kafalı oluyorum, sen binlerce teoriyi binlerce inancı yoksayıp sadece bir tanesine bağlandığın için çok dolu bir kafaya sahip oluyorsun ilginç

Bak güzel kardeşim insanlık var olduğundan bu yana 124 bin Peygamber getirilmistir kavimlerinin başına... Kuranda diğer dinleri inkar etmiyor zaten. İslam dünya varoldugundan bu yana vardı fakat o zamanki şartlara uygun dinler getirilmişti insanlara son peygamber Hz Muhammed SAV dır son kitap ise yüce Kurandır bunu sakin unutma ve sen sen ol asla korun göz inkar etme araştır yanılgıya düşme kafana takılan  seyi bilen bir insana sor Kuranda herşeye cevap vardır evvel Allah.

DeepInside tarafından 27/Eyl/14 03:35 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

Uzaylılar 20. yüzyılda geldi ama İlluminatinin etkisi altına girdiler o yüzden saklanıyorlar, illüminaticilerden korkuyorlar veyahut aralarında özel bir anlaşma var. Salusa da bu yüzden suikasta uğradı zaten illimünatiye yanlış yaptı. Şimdi bütün dünya galaktik federasyonun olaya mdahale etmesini bekliyor ama illüminati'nin orada da lobisi olduğu düşünülüyor. Bu arada vatikan'ın cesur bir hamle yapıp elindeki ufo belgerini açıklaması bekleniyor ama papaya açıklamaması yönünde baskılar artıyor. Vatikandaki en son bu tip girişimde italya ekonomik krize sokulmuş ve italyanın baskısıyla papa geri adım atmak zorunda kalmıştı.

Ben ufolar var demiyorumki zaten ? İllimunatinin yeni dünya düzeninin içinde insanlara varmış gibi lanse ettiği fakat tamamen bir kurgu olduğunu vurgulamaya çalışıyorum aslinda.

DeepInside tarafından 27/Eyl/14 03:33 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

ufolar agnostik tir kimse var olup olmadığını ispatlayamaz bu sonsuza kadar böyle evet siz nediyonuz

www.tekno50.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

bizi leylekler getirmedi mi ya yanlış mı biliyodum yıllardır leyleklere mi sorayım anama baba mı :)

Kapasiten hangisine yetiyorsa hangisinle anlaşabiliyorsan onunla konus. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

deepinside çok hızlı ve öfkelisin dostum harikasın

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    DeepInside bunu yazdı
    Tnrsk bunu yazdı

bizi leylekler getirmedi mi ya yanlış mı biliyodum yıllardır leyleklere mi sorayım anama baba mı :)

Kapasiten hangisine yetiyorsa hangisinle anlaşabiliyorsan onunla konus. 

uuuuu abi çok atarlısın bu gece :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    DeepInside bunu yazdı
    Sonuç olarak insanin özünde takınması gereken kişilik nedir biliyomusun ? Kendine ve dış dünyasında bulunan herşeye saygili olmak buraya kadar idrak yollarını zorladığın için tesekkur ederim. Simdi diyeceksin bana neden yeterince saygılı değilsin bende sana senin kendine saygın yok diyeceğim yani senin bildiğin ve anladığın dil ile sana konusacagimki beni gayet iyi anlayasin. Senin lugatinda barındırdığın ego kelimesi sende teorik olarak tıkılıp kalmis olabilir fakat bende bu durum daha farklı... Kişiliğini olması gerekenden daha farklı bir kıvama sokan insanlar kendi benliklerinden uzaklaştığı gibi kendilerine de çevresindekilere de saçma sapan tavırlar sergiler dururlar. Beni anlamamazliktan gelmenide anlıyorum aslında beni anlamış olsaydın bana kendi oynadığın oyuncaklar dan hediye etmek yerine aklı selim davranan ve olgun düşünen bir birey olduğunu aktarabilir din.

Bir bilimsel kavramın sana göresi, bana göresi olmaz güzel kardeşim. Sende durum farklı falan değil. Sadece ne dediğini bilmeyen gerzeğin tekisin. Her ne kadar saçma salak yazsanda, önceki mesajlarımdan açıkça görüldüğü üzere söylediğini gayet anladım. Seni anlamadığım için değil, aksine anladığım için gerzek olduğuna kanaat getiriyorum. Ne, aklı selim olduğumu sana kanıtlamaya ihtiyacım var; ne de, senin gibi kara cahile bunu kanıtlayabilirim zaten.

Son olarak;ister tanrıya tap, ister çaydanlığa tap, ister Bülent Ersoy'un memelerine. Gerçekten umrumda değil. Ancak, bu demek değildir ki onlara saygı duyacağım. Ben hayali arkadaşlarına değil, insana saygı duyarım. Ne söylediğinden bihaber bir beyinsiz olman bir yana, uzaylılarla ilgili açılan bir konuya sanki korkacakmışız gibi gelip dini tehditler savurmanın saygı duyuluacak bir yanı yok. Neden senin gibi bir ALT insanı kâle alıp açıklama yazıyorsam. Sana İlluminati'n, uzaylıların ve bütün ilahi mitlerinle hayatında başarılar.

krypt tarafından 27/Eyl/14 10:25 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=xsxaQm1cO4Q

bu aklıma geldi nedense :D

itsin oglum sen adam degilsin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

http://www.resimle.net/data/media/299/dunyali-uzayli.jpg

:D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 9271 Toplam Mesaj: 78