Ufo Aydın
-
DeepInside bunu yazdıLotus bunu yazdıDeepInside bunu yazdı
Ben kıçımdan element uydurmuyorumki, Bunu Yüce Allah ve Kitab 'ımız söylüyor inkar edenler yani kafirler için kalbleri gözleri mühürlenmiş diyor. A benim beyninin yarısını yitirmiş kardeşim :)
bende yeni bir din getiriyorum benim dinimde nicki deepinside olanlar maldır diyor ve her gördüğünüzde taciz edin diyor, yapacak birşey yok buda benim inancım inancıma göre sen malsın, tamam senin inancına göre benim gözüm mühürlüymüş yanacakmışım çekeceğim eziyetleri anlatmana saygı duyuyorum, sende buna saygı duy benim inancıma görede sen ağır malmışsın
anlatmaya çalıştığım şeyi anladıysan dişimi kırarım, inanmadığım bir kitapta geçtiği için bana senin gözün mühürlenmiş yanacaksın cehennemde götüne kızgın demir sokacaklar tarzı şeyler söylemeye hakkın yok anlıyor musun? basıyor mu kafa düşüyor mu jeton aa sahi lan diyor musun? her neyse haci abi inancıma göre malın önde gidenisin saygı duy
yüce kitap yüce kitap diyorsun gidip ayetleri kopyala yapıştır yapıyorsun, en azından insanlara birşey anlatmak için kullanacak ayetleri ezberlede rezil olma, senin söylediğin gibi beynimin yarısını yitirmişte olsam senin kitabını senden iyi bildiğime eminim
hayatta bir tane fikri olmayan adam darwin gibi bilim adamlarının fikirlerini çürütmeye çalışıyor ya nasıl komiğime gidiyor
en yakın zamanda krypt hocam
Yemin ediyorum hayatımda çok inançsız gördüm fakat sizin kadar embesil ve gerizekalılarına daha önce hiç rastlamadım tüm samimiyetimle söylüyorum.
valla bende hayatım boyunca hayvanların hepsini sevdim senin kadar itici bir hayvan görmedim
-
Lotus bunu yazdıDeepInside bunu yazdıLotus bunu yazdıDeepInside bunu yazdı
Ben kıçımdan element uydurmuyorumki, Bunu Yüce Allah ve Kitab 'ımız söylüyor inkar edenler yani kafirler için kalbleri gözleri mühürlenmiş diyor. A benim beyninin yarısını yitirmiş kardeşim :)
bende yeni bir din getiriyorum benim dinimde nicki deepinside olanlar maldır diyor ve her gördüğünüzde taciz edin diyor, yapacak birşey yok buda benim inancım inancıma göre sen malsın, tamam senin inancına göre benim gözüm mühürlüymüş yanacakmışım çekeceğim eziyetleri anlatmana saygı duyuyorum, sende buna saygı duy benim inancıma görede sen ağır malmışsın
anlatmaya çalıştığım şeyi anladıysan dişimi kırarım, inanmadığım bir kitapta geçtiği için bana senin gözün mühürlenmiş yanacaksın cehennemde götüne kızgın demir sokacaklar tarzı şeyler söylemeye hakkın yok anlıyor musun? basıyor mu kafa düşüyor mu jeton aa sahi lan diyor musun? her neyse haci abi inancıma göre malın önde gidenisin saygı duy
yüce kitap yüce kitap diyorsun gidip ayetleri kopyala yapıştır yapıyorsun, en azından insanlara birşey anlatmak için kullanacak ayetleri ezberlede rezil olma, senin söylediğin gibi beynimin yarısını yitirmişte olsam senin kitabını senden iyi bildiğime eminim
hayatta bir tane fikri olmayan adam darwin gibi bilim adamlarının fikirlerini çürütmeye çalışıyor ya nasıl komiğime gidiyor
Yemin ediyorum hayatımda çok inançsız gördüm fakat sizin kadar embesil ve gerizekalılarına daha önce hiç rastlamadım tüm samimiyetimle söylüyorum.
valla bende hayatım boyunca hayvanların hepsini sevdim senin kadar itici bir hayvan görmedim
Senin yapacagın ironiye sokayım ben zübük beyinli seni :)))
DeepInside tarafından 27/Eyl/14 15:46 tarihinde düzenlenmiştir -
DeepInside bunu yazdıLotus bunu yazdıDeepInside bunu yazdıLotus bunu yazdıDeepInside bunu yazdı
Senin yapıcagın ironiye sokayım ben zübük beyinli seni :)))
ne ironisi amına koyim ironi falan yapmadım direkt hayvan dedim sana
ironi ne demek bildiğine emin misin la
-
Lotus bunu yazdıDeepInside bunu yazdıLotus bunu yazdıDeepInside bunu yazdıLotus bunu yazdıDeepInside bunu yazdı
Senin yapıcagın ironiye sokayım ben zübük beyinli seni :)))
ne ironisi amına koyim ironi falan yapmadım direkt hayvan dedim sana
ironi ne demek bildiğine emin misin la
baydın be olum git kumda bokunla oyna.
-
devam beyler... yazışmaları okurken bi paket çekirdek bitirdim, ikincisine başladım. bu da bitene kadar devam plssss
-
N'olur bu konu silinmesin efsanelere falan taşınsın, ibretlik gerçekten.
NigraSilva tarafından 27/Eyl/14 18:40 tarihinde düzenlenmiştir -
bu evrim big bang gibi bilim kurgu saçmalıklarına gerek yok biz sınanmak için gönderildik bu kadar!
-
zalimadam bunu yazdı
:D
laaann ;..D
hangi kondinattan; kıyam, rükü, secde edecekse.
-
DeepInside bunu yazdı
Lan dübük asıl insana tapan sensin ağzında ileri geri geveledigin bir bilim lafıdır bozuk plak gibi tekrarlayıp duruyorsun! İnsana saygıdan bahsediyosun ama senin ne kendine nede senden farklı düşünen insanlara saygın var! Girip ordan burdan ezberledigin salak saçma safsatalarla, teorilerle burada kendini agırdan sattıgını düşünen bir zavallının tekisin! Sen ve senin gibi olanlar benim farkında oldugum ve farkındalıgına vardıgım o büyük ve yüce hissiyatın yanından dahi geçemezsiniz çünkü kalbiniz ve gözleriniz mühürlenmiş sizin! Kuran 'da siz ve sizin gibiler için yüzlerce yıl önce haber verilmişti zaten bak şu ayete,
“Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir, gözlerinde de kalın bir perde bulunmaktadır ve onlar için büyük bir azap vardır.” (Bakara, 2/7)
Sizin en büyük zaafınız ne biliyormusunuz ? Ayettede belirtildiği üzere beyninizi ve ruhunuzu o kovulmuş şeytana satmışsıznız amma bunun farkında degilsiniz olamayacaksınızda zaten! Bir kere otur ve düşün milyonlarca insanın inandığı ve hissettigi o yüce Allah 'ı ! Ateistlerin ve salak saçma insanların yıllarca saçmaladıgı fakat sadece sizin deyiminizle teoride kaldıgı yalanları anlaşılan o ki yalayıp yutmuşsun! Sende şimdi Yol al ve uza yazdıgın saçmalıklar benim neznimde geri zekalılıktan ve ahmaklıktan başka birşey degil afedersin ama kıçınıda yırtsan ağzınla kuş 'ta tutsan beni düşünce bazında alt edebilecegini sakın ola sanma! böyle ahmakca bir düşünceye sakın ola varma! Benim gözümde bir hiçsiniz sayfa sayfa kitap 'da okusan abuk subuk sözde bilim adı altında zırvalanan o gereksiz faydasız şeyleri o bomboş hayal dünyana sokmuş dahi olsan benim gözümde 0 'sınız! Faydasız ilim ve bilim tamda size göre çünkü. Sana bu yazıda son sözüm ölücegin anı düşün seni gömücekler olum ! 2 metre Topragın altında cürüyüp gideceksin bunu unutma hiç ölmeyecekmişsin gibi yaşama ! Kücücük bir meniden mucizevi bir şekilde geldin bu dünyaya! Şimdi az bişey büyüdün gözün açıldı diye ruhunu şeytana satma A benim Asalak kardeşim.
Hocam yazmayacaktım zevk alıyordum bu konuyu okurken ama çok merak ettim bana faydasız bilim ve faydalı bilimi bir açıklayabilir misin? Mesela faydalı bilim zemzem suyunun bileşenleri falan mı oluyor?
Mahlukat tarafından 27/Eyl/14 19:44 tarihinde düzenlenmiştir -
dünya dışı varlık vardır.açık net.
ha çıplak gri tende 1,20 boyunda gece wcde falan rastlamak olası değil orası ayrı :)