UFO'lar 120 Türk'ü Kaçırdı !
-
valla hocalar bilen bilir 2008 de manavgatta bizim müdür görmüş balkonda sigara içerken tırsmış içeri kaçmış inanmamıştım ertesi gün akdeniz üni üstünden geçmiş hatta milliyet videolarında vardı birisi kameraya almış..
-
Polat alemdarın yeni filmi kurtlar vadisi mars :D
-
Bu devirde ufo mu kaldı daha :D
-
Ulan uzaylılar bile yabancı dil olarak Türkçeyi kullanıyor. Bizim dünya hâlâ öğrenemedi :D:D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
keşke gelseler artık ya sıkıldım valla :)
bu arada @castael in yorumu çok yerinde her kısıtlı beyinli anlamayabilir lakin eğer gerçekten bir belirti olursa ofu lara dair herkesin görebileceği şekilde, gizli gizli cemaat toplaşması sonrasında yeni bir din akımı ortaya çıkabilir.
Kısıtlı beyinlilikle ne alaka ? Ataist adam senaryo yazmıcakda ne yapacak. Biraz mantığını çalıştır... -
EpheSuS bunu yazdı:
Türk bu baba uzayın bile mınagor :D
-----------------------------hiç şüphesiz xD
-
narcobs bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
bu arada @castael in yorumu çok yerinde her kısıtlı beyinli anlamayabilir lakin eğer gerçekten bir belirti olursa ofu lara dair herkesin görebileceği şekilde, gizli gizli cemaat toplaşması sonrasında yeni bir din akımı ortaya çıkabilir.
Kısıtlı beyinlilikle ne alaka ? Ataist adam senaryo yazmıcakda ne yapacak. Biraz mantığını çalıştır...
-----------------------------adam ateist diye hemen kesin karar veriyorsun hoca biraz düşün öküze tapan insanlar var bu dünyada.
-
narcobs bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
Kısıtlı beyinlilikle ne alaka ? Ataist adam senaryo yazmıcakda ne yapacak. Biraz mantığını çalıştır...
Ateist olmakla ne alaka? Zaten dünya genelindeki new age akımıyla yeni bir din yoluna girilmiş bir nevi.Eğer uzaylılar gerçekse yeni bir dinin doğması büyük ihtimal. -
kemaly bunu yazdı:
Polat alemdarın yeni filmi kurtlar vadisi mars :D
-----------------------------jkabqlkejşqwekliwqşke
-
lan beni alsınlar zaten iş güç yok boştayım. tatile gdecek para da yok.. beleş tatill..
beni seç beni seç....
uzaylı ların varlıgı konusuna bişi diyemem. kendi düşünceme göre olabilitesi yüksek..
ama bunu sanki insanları korkutma adına kullanıyorlar gibi.
130 tane dünya üzerinde görülen ufo resmine baktım.. sanki hep aynı kabile geliyor gibi. hani uzaylı çok ama sadece birinin dünyaya gelicek parası var mış gibi.
sebebi resimlerde hep aynı ufo
hani tüm dünya murat 131 biniyor gibi düşünün
bide dünya lı kaçırıp napcaklar... damızlık mı :D
yada biz uzaylı yakalasak napacaz :D inci jargonuna göre napcamızı biliyorum da reel de napcaz.