UFO'lar 120 Türk'ü Kaçırdı !
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------
XpertVision bunu yazdı:
keşke gelseler artık ya sıkıldım valla :)
bu arada @castael in yorumu çok yerinde her kısıtlı beyinli anlamayabilir lakin eğer gerçekten bir belirti olursa ofu lara dair herkesin görebileceği şekilde, gizli gizli cemaat toplaşması sonrasında yeni bir din akımı ortaya çıkabilir.
-----------------------------Senin dediğin din değil tarikat olur.Kapasiteni genişlet az...
Lafım tek sana değil burada bu konuyu tartışan herkese...
Kaldı ki gündemi takip etseniz ufo lara tapan bir çok tarikatin şuanda da var olduğunu görürsünüz.
Lafımı yanlış yerlerinizden anlamayınız...
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=ufo+tarikatlar%C4%B1&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
-----------------------------he tarikatlar eylemlerini genişlettiğinde din olmaz yani. hocam çok zekisin :D
-
HolyOne bunu yazdı:
Napıyolar kaçırıp anlamadım hayvanat bahçesimi kuruyolar orda ? Yada hani köyde kız kaçırırlar ööle bişey mi bu?
-----------------------------adam haklı beyler.
-
CasTeaL bunu yazdı:
narcobs bunu yazdı:
Al işte neden savunduğu belli oldu. Senin taptığın gördüğün öküz öküzmü yarattı seni ? Ateş mi yarattı. ALLAH'ı görmüyo olabiliriz ama varlığından eminiz. (Kur'an'ı Kerim) Ayetleri okursan sende inanırsın. Bilimsel olarak bakıyosan herşeye 2 denizin yanyana olupda sularının karışmamasına ne diceksin ??
-----------------------------Yazılarından anlaşılıyor ki din ve Tanrı hakkında yazılan karşı düşüncelerden bir cümle bile okumamışın, bu adamlar niye inkar ediyor dememişin. Belkide demişindir ama mantıklı bir yazı okumak yerine "şeytan onları kandırmış" diye geçiştirdiğine eminim.
"Allahı görmüyoruz varlığından eminiz" demişsin, bende Zeus'u görmüyorum ama varlığından eminim desem bu Zeus'u var edermi ? Oysa ki zamanında senin allaha inandığın kadar yunanlılar Zeus'a inanıyorlardı ve varlığından şüphe duymuyorlardı.
"varlığından eminiz" demişin yanınada "Kur'an'ı Kerim" diye not düşmüşün. Bu kitabın geçerliliği nedir ? yada herhangi bir geçerliliği varmıdır ? diye sormam lazım.Onu geçerli kılan senin beynini kaplamış olan inanç örtüsüdür, o örtünün dışında hiçbir geçerliliği yoktur.
-----------------------------Kuranda yazan hiç bir ayette insanlara zarar vermeye yönelik hiç bir şey yoktur. yazılan bir çok şey bilimle kanıtlanmıştır. Örneğin; bir ayette "Biz onları göğe çıkarmış gibi kalplerini sıkarız" gibi bir ayet war. Yerden yükseldikçe savaş pilotlarında oluşan bu durum o dönemde bilinmesi imkansızdı. ve bunun gibi yüzlerce şey. araştırırsanız bulursunuz. Açıkçası o dönemdeki bilimde bilinmesi imkansız olan şeyler,kuranda yazılmış oluyor."onu biz indirdik biz koruyacağız" kuranın tek bir ayeti bile değişmemiştir. bu günden sonrada imkansızdır. din ve bilim birbirinden ayrılamaz bir ikilidir. İnananların kaybedecekleri bir şey yoktur.ama inanmayanların vardır.Ayrıca gerçekten inanan dinini yaşayan insanlar psikolojik olarak rahat saplantısız insanlardır. Bu gün başınıza bir kaza geldi,inanmayan o kaza için üzülür,bağırır,çağırır,nefret eder,yıkılır. Fakat gerçekten inananlar ise "Her işte bir hayır wardır muhakkak" der geçer. Daha nicelerini sıralayabilirim. İnanç huzurdur helebirde değiştirilmeyen doğruyu gerçeği gösteren dine inanmak daha çok huzurdur.
-
Çocukken ben de inanırdım bunlara. Bir sürü Ufo kitabı okur, Haktan Akdoğan'ın programlarını kaçırmazdım. İzlediğim tv programının, belgeselin haddi hesabı yok. Zamanında Ufo konferansına dahi gitmişliğim var. Fakat gel geç yıllar, zamanla youtube gibi siteler, internette bilgi paylaşımı yaygınlaştıkça bunların her birinin tek tek düzmece olduğuna şahit oldum. Elle tutulur bir tek şey görmedim. Heleki bu devirde havada uçan 500 çeşit şey var. Artık böyle şeylere hiç inanmıyorum. Kısacası saçma...
-
FireX bunu yazdı:
Çocukken ben de inanırdım bunlara. Bir sürü Ufo kitabı okur, Haktan Akdoğan'ın programlarını kaçırmazdım. İzlediğim tv programının, belgeselin haddi hesabı yok. Zamanında Ufo konferansına dahi gitmişliğim var. Fakat gel geç yıllar, zamanla youtube gibi siteler, internette bilgi paylaşımı yaygınlaştıkça bunların her birinin tek tek düzmece olduğuna şahit oldum. Elle tutulur bir tek şey görmedim. Heleki bu devirde havada uçan 500 çeşit şey var. Artık böyle şeylere hiç inanmıyorum. Kısacası saçma...
-----------------------------sen allah bilir kitabada inanmiyorsundur
-
120 türkü kaçırıp ne yapmışlar uzayda okey mi oynamışlar o açıklamayan kişiler neden kendilerini açıklamıyor yoksa uzaylılar onalara bişeymi yaptı uzaylılarla mustafa topal oglunn kan bagı varmı AZSONRA....