folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder UFO'lar 120 Türk'ü Kaçırdı !

UFO'lar 120 Türk'ü Kaçırdı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayamann
    ayamann's avatar
    Erkek

Şok iddia: "Uzaylılar 120 Türk’ü kaçırdı, 6’sına çip yerleştirdi"

Avrupa Parlamentosu milletvekili Mario Borghezio’nun üye ülkelerden gizli UFO dosyalarını açıklaması ve sistematik örtbas etme politikasından vazgeçmeleri çağrısı Türkiye’de karşılık buldu.

Vatan Gazetesi'nden İlker Akgüngör'ün haberine göre, Sirius UFO ve Uzay Araştırmaları Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, uzaylılar tarafından alıkonulan Türkleri açıklayacaklarını belirtti.

İşte Akdoğan’ın ağzından hükümetler tarafından örtbas edilen uzaylılar ve UFO açılımı:

“UFO’larla ilgili bir çok kez basına kapalı generaller ve üst düzey subayların katıldığı brifingler verdim. Türkiye hava sahasında gözlemlenen UFO olayları içerisinde pilotların karşılaştığı askeri olaylar da var.

Türk Hava Kuvvetleri’nin ve MİT’in içinde bir UFO birimi var. UFO’larla karşılaşan 20 emekli askeri pilotla temastayız. Askeri üslere çok yakın sortiler hatta F-4’lerle it dalaşı yapan UFO‘lar oldu. Hükümet evrende yalnız olmadığımızı açıklamalı. Hükümetler ve büyük şirketler bu bilgiyi mevcut sistemlerin değişmesinden kortukları için saklıyorlar.”

“UFO’larla ilgili son gelişme alıkoyma vakaları. Işık hızını aşıp buralara gelen teknoloji sadece havada gezinmiyor. Bir çok insan uyku halindeyken ışık hüzmesiyle gemilere alınıyor ve üzerlerinde genetik incelemelerle saç, tırnak, kan, doku gibi örneklerin alındığı deneyler yapılıyor.Türkiye’de uzaylılar tarafından alıkonulan 120 kişi yaşıyor. Bu kişilerin 6’sının vücuduna mikroçip yerleştrilmiş.

ABD’li Dr. Roger Leir’le Ekim ayında Türkiye’de, büyük bir özel hastanenin sponsorluğunda bu kişilerin vücutlarındaki implantları ameliyatla çıkarıp, laboratuarda inceleyeceğiz. Bu kişiler konunun hassaslığı ve sosyal çevrelerinden dışlanmamak için isimlerini açıklamıyorlar.“

Arkadasin dedigi global anonce olayinami yakilasiyoruz acep

orjinal haber  http://www.haber3.com/ufolar-120-turku-kacirdi--590041h.htm

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

öhöm

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

herkes bitti artık uzaylılarda mı bize düşman ? :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Napıyolar kaçırıp anlamadım hayvanat bahçesimi kuruyolar orda ? Yada hani köyde kız kaçırırlar ööle bişey mi bu?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

arif aradı beni, herkeze haber verdiye ama anladım, kapandı sonra

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

hazır kimse yapmamışken ben yapıyım o meşhur espiriyi :D  uzaylıyla bire bir sevişen arkadaşım var :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bence kaçırılan o 120 kişi uzaylılara yerleştirmiştir "bipçip"i :))))

Uzaylılar pişman olmuşlardır... Uzaylılar düzen tutmayacaktır bundan kelli... Başbakanları RTE olacaktır...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

2012 de hic bi poh olmicak gorursunuz bak. 

**EbMaRtEu**
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Yeni bir din çıkması muhtemel

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mersinde geçen farklı günlerde  3 ufo gördüm sahil kesiminde hilton tarafları hep gece geliyolar genelde yada gündüz farkedemiyoruz

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

bence bir de yabancı kaçırsınlar aradaki cinsel organ farkını anlasınlar sonra insanların büyük organları var sancaklar :D

Toplam Hit: 12534 Toplam Mesaj: 87