folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder UFO'lar 120 Türk'ü Kaçırdı !

UFO'lar 120 Türk'ü Kaçırdı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------

narcobs bunu yazdı:

HolySeclorum bunu yazdı:

narcobs bunu yazdı:
     Ha eğer dersenki ben hiçbirine inanmıyorum kimseye tapmıyorum diye ilk insan Hz Adem'le Havvayı leylekler getirdi ;) Yoluna böyle devam et ..-----------------------------

Hoca sana kimse öküze ateşe tapıyoruz demedi ki =)

Yok leylekler getirmedi,evrim teorisi diye birşey var hani merak edersinde araştırırsın diye söylüyorum.

Yazıların tamamını okucak kapasiteye gel ne yazdığımı iyi görürsün. Evrim teorisinde limon kadar yerden nasıl çıktığında bellidir, Hz Adem'in durup dururken canı sıkılıp neyden oluştuğuda bellidir neyse haklısın haklısın.

Ne zaman bir cahille tartışmaya girdiysem hep haksız çıktım - MEVLANA

Hahaha başta türlü bir cevap versen şaşırırdım zaten =) Yazdıklarında çok sembolik anlatımlar içeren derin bilgiler mevcuttur eminim ve ezoterik bilgiye inisiye olmamış biz sıradan insanlar anlayamıyoruz çok pardon =)

Cidden anlama özürlülüğün var senin hoca. Haklısın deyip konuyu kapatıyorum anlamıyorsun. Madem öyle çok bilmiş şahıs önce sen benim sorduklarımı açıkla ;)  İşine gelmeyince yok teori yok kendin araştır yok bilimsel diyosun. Ama işte ne yaparsın sende haklısın cahillik başa bela sonuçta :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

narcobs bunu yazdı:

Al işte neden savunduğu belli oldu. Senin taptığın gördüğün öküz öküzmü yarattı seni ? Ateş mi yarattı. ALLAH'ı görmüyo olabiliriz ama varlığından eminiz. (Kur'an'ı Kerim) Ayetleri okursan sende inanırsın. Bilimsel olarak bakıyosan herşeye 2 denizin yanyana olupda sularının karışmamasına ne diceksin ??

Yazılarından anlaşılıyor ki din ve Tanrı hakkında yazılan karşı düşüncelerden bir cümle bile okumamışın, bu adamlar niye inkar ediyor dememişin. Belkide demişindir ama mantıklı bir yazı okumak yerine "şeytan onları kandırmış" diye geçiştirdiğine eminim.

"Allahı görmüyoruz varlığından eminiz" demişsin, bende Zeus'u görmüyorum ama varlığından eminim desem bu Zeus'u var edermi ? Oysa ki zamanında senin allaha inandığın kadar yunanlılar Zeus'a inanıyorlardı ve varlığından şüphe duymuyorlardı.

"varlığından eminiz" demişin yanınada "Kur'an'ı Kerim" diye not düşmüşün. Bu kitabın geçerliliği nedir ? yada herhangi bir geçerliliği varmıdır ? diye sormam lazım.Onu geçerli kılan senin beynini kaplamış olan inanç örtüsüdür, o örtünün dışında hiçbir geçerliliği yoktur.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

narcobs bunu yazdı:

Al işte neden savunduğu belli oldu. Senin taptığın gördüğün öküz öküzmü yarattı seni ? Ateş mi yarattı. ALLAH'ı görmüyo olabiliriz ama varlığından eminiz. (Kur'an'ı Kerim) Ayetleri okursan sende inanırsın. Bilimsel olarak bakıyosan herşeye 2 denizin yanyana olupda sularının karışmamasına ne diceksin ??

Yazılarından anlaşılıyor ki din ve Tanrı hakkında yazılan karşı düşüncelerden bir cümle bile okumamışın, bu adamlar niye inkar ediyor dememişin. Belkide demişindir ama mantıklı bir yazı okumak yerine "şeytan onları kandırmış" diye geçiştirdiğine eminim.

"Allahı görmüyoruz varlığından eminiz" demişsin, bende Zeus'u görmüyorum ama varlığından eminim desem bu Zeus'u var edermi ? Oysa ki zamanında senin allaha inandığın kadar yunanlılar Zeus'a inanıyorlardı ve varlığından şüphe duymuyorlardı.

"varlığından eminiz" demişin yanınada "Kur'an'ı Kerim" diye not düşmüşün. Bu kitabın geçerliliği nedir ? yada herhangi bir geçerliliği varmıdır ? diye sormam lazım.Onu geçerli kılan senin beynini kaplamış olan inanç örtüsüdür, o örtünün dışında hiçbir geçerliliği yoktur.

Ya hoca neye inanırsan inan kime taparsan tap. İstersen kimseye inanma beni ipleyen bi durum yok. Her koyun kendi bacağından asılır. Benim inancım bana senin inancın sana.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

narcobs bunu yazdı:

CasTeaL bunu yazdı:

Ya hoca neye inanırsan inan kime taparsan tap. İstersen kimseye inanma beni ipleyen bi durum yok. Her koyun kendi bacağından asılır. Benim inancım bana senin inancın sana.

Zaten olaya koyun-çoban ilişkisi içinde baktığınız için sizi güdecek bir Tanrı'ya ihtiyacınız var.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

narcobs bunu yazdı:

CasTeaL bunu yazdı:

Zaten olaya koyun-çoban ilişkisi içinde baktığınız için sizi güdecek bir Tanrı'ya ihtiyacınız var.

Sen git zeusa inan git ona tap ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

uzaylılar  biz çılgın Türkler i denek olarak kullanırlarsa yanlış verilere ulaşırlar kanımca

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caner1365
    caner1365's avatar
    Erkek

grup arasında mustafa topaloğlu'da varmış

just keep them close, keep praying, just keep waiting..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

narcobs bunu yazdı:

Sen git zeusa inan git ona tap ;)

hocam ne kadar saçma konuşuyorsun ya adam ateistim diyor sen zeusa tap diyorsun tartışcaksan tartış tartışamayacaksan tartışma.

müdahale etmek benim ne hakkıma biliyorum ama söylemeden geçemeyeceğim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

ya bi konuyu da ateist-mümin kapışmasına alet etmeyin ya. çok mu şey istiyorum. 

ateistlere:

müslüman adam oraya buraya dininin propagandasını yapan, ateistleri hedef alan-taciz eden bişeyler yazsa kırk tane laf ediyosunuz.

ama her konuda ateistliğinizi gözümüze sokuyosunuz.

sürekli olarak müslüman inançlarının saçma salak şeyler olduğunu belirtmekteki amacınız nedir anlamıyorum ki.

inanmıyosan inanma. banane.

konu için:

uzaylıların ben ta amk... 

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

keşke gelseler artık ya sıkıldım valla :)

bu arada @castael in yorumu çok yerinde her kısıtlı beyinli anlamayabilir lakin eğer gerçekten bir belirti olursa ofu lara dair herkesin görebileceği şekilde, gizli gizli cemaat toplaşması sonrasında yeni bir din akımı ortaya çıkabilir.

Senin dediğin din değil tarikat olur.Kapasiteni genişlet az...

Lafım tek sana değil burada bu konuyu tartışan herkese...

Kaldı ki gündemi takip etseniz ufo lara tapan bir çok tarikatin şuanda da var olduğunu görürsünüz.

Lafımı yanlış yerlerinizden anlamayınız...

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=ufo+tarikatlar%C4%B1&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Toplam Hit: 12543 Toplam Mesaj: 87