Ülkelere Göre Milletvekili Maaşları
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
sokoban bunu yazdı:
Forum aramana gerek yok bak iktidara yakın gazete tv vb. yerlerin sitelerine orda kesinlikle vardır :) Eğer oralarda yoksa boşuna arama zaten öyle bir olay hiç olmamıştır.
-----------------------------Kastettiğin gazeteler muhalafeti tiye almıyor hocam.
Adamlar daha çok hükümeti tehdit eden konular üzerine yoğunlaşıyor. Bunu fark etmişsindir.
...
Başta söylediğim şey herkesin kulağına gelmişti. Onayladılar bile :) Ancak söz konusu tartışmanın youtube ya da başka bir sitede mevcut olmaması akıllarıca onlara koz oldu :) Böylelikle bende yalan atmış oldum :P
Bu konuşmayı haberi duymadıysam böyle birşey yazmayacağımdan emin olabilirdiniz... Ama siz şimdide hükümetin kanıtlayamacağı şeyleri kılıçdaroğlu gibi hükümetin hatası olarak ait ediyorsunuz :D
-----------------------------Bu ti ye almak değil.Muhalefetin bir açığını görünce manşet yapmak demektir ki bahsettiğimiz yayın organları muhalefetin her hareketini ruh gibi izleyip en ufak hatalarında çarşaf çarşaf manşet yapan insanlar.Dolayısıyla muhalefetin böyle bir karara itiraz etmesi onların ekmeğine bal ve yağ sürecek 10 gün konuşulacak malzeme sunacaktır.Ama gel gelelim bu müthiş yayın organları demekki böyle bir yağlı haberi atlamışlar nasıl olduysa.Belki ergenekoncular silmiştir kayıtları ne dersin ?
-
sokoban bunu yazdı:
Bu ti ye almak değil.Muhalefetin bir açığını görünce manşet yapmak demektir ki bahsettiğimiz yayın organları muhalefetin her hareketini ruh gibi izleyip en ufak hatalarında çarşaf çarşaf manşet yapan insanlar.Dolayısıyla muhalefetin böyle bir karara itiraz etmesi onların ekmeğine bal ve yağ sürecek 10 gün konuşulacak malzeme sunacaktır.Ama gel gelelim bu müthiş yayın organları demekki böyle bir yağlı haberi atlamışlar nasıl olduysa.Belki ergenekoncular silmiştir kayıtları ne dersin ?
-----------------------------Tabii ordu, savcılar, eski yök vs... muhalafet olarak kabul ediliyorsa sayfa sayfa manşet yaptıkları doğru :)
Tabii ki söz konusu kurumların suçu yok kurumdaki bireylerin oluşturduğu ergenekon oluşumunda suç var.
Siz anlamak istemiyoruz sadece noktaya çivileniyorsunuz. İyi çivilenmeler.
-
Aha da bi mürid pm attı: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/8312495.asp?m=1
Muhalefetle tartışma da bu konuda gerçekleşmişti. Tarih 26 Şubat 2008 olarak gözüküyor ama ben 2006 diye hatırlıyordum demek :|
-
HaYVaN bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
Bu ti ye almak değil.Muhalefetin bir açığını görünce manşet yapmak demektir ki bahsettiğimiz yayın organları muhalefetin her hareketini ruh gibi izleyip en ufak hatalarında çarşaf çarşaf manşet yapan insanlar.Dolayısıyla muhalefetin böyle bir karara itiraz etmesi onların ekmeğine bal ve yağ sürecek 10 gün konuşulacak malzeme sunacaktır.Ama gel gelelim bu müthiş yayın organları demekki böyle bir yağlı haberi atlamışlar nasıl olduysa.Belki ergenekoncular silmiştir kayıtları ne dersin ?
-----------------------------Tabii ordu, savcılar, eski yök vs... muhalafet olarak kabul ediliyorsa sayfa sayfa manşet yaptıkları doğru :)
Tabii ki söz konusu kurumların suçu yok kurumdaki bireylerin oluşturduğu ergenekon oluşumunda suç var.
Siz anlamak istemiyoruz sadece noktaya çivileniyorsunuz. İyi çivilenmeler.
-----------------------------Yahu kardeşim herhangi bir videosu yok , haberi yok , resmi yok , ses kaydı yok ? Bütün gazeteler mi uyuyor ? Bütün tvler mi uyuyor ? Hiçbirinin bu itiraz mevzusundan haberi yok.Kanıtlayana kadar kendini de parçalasan bir cacık olmaz.Bir şey iddia ediyorsun ne aslı var ne astarı ondan sonra kalkmış bir yere çivilenmişsin diyorsun ? Sen mi çivilenmişsin ben mi ? Ben sana kanıt diyorum sen bana kurumların suçu yok bilmemne vs. anlatıyorsun.İşine gelmeyince konu değiştirme.Sen kanıtını getir üstüne 10 gün konuşurum ama böyle ben duydum eminimle olmaz bu işler bende bissürü şey atarım kıçımdan "kesinlikle duydum" diye.
-
İyi aferim bulmuşun şimdi konuş istediğin kadar işte sana 2 saattir bunu anlatıyorum kanıtını bulunca konuş diye sen bulmadan on saat laf geveledin bana.
Not: Bulmamış yanlış alarm :D
-
sokoban bunu yazdı:
İyi aferim bulmuşun şimdi konuş istediğin kadar işte sana 2 saattir bunu anlatıyorum kanıtını bulunca konuş diye sen bulmadan on saat laf geveledin bana.
-----------------------------Ben bulmadım bi mürid buldu :\
Benim anlatmak istediğim ben duydum bu olayı. Kesinlikle ve çok iyi hatırlıyorum. Muhalefete çamur atma gibi bir amacım da yok.
Ha maaşı onaylıyor muyum?
Şerefsizliktir, haksızlıktır onaylamak. Keşke yarı yarıya düşse ancak milletvekillerinin insafına kalmış bir olay.
Öncede böyleydi bugün de böyle. Dileğim yarın böyle olmaması.
-
Sevgili hayvan linkte verdiğin olay da ben muhalefetin maaşları indirgemesine engel olan bir durum göremiyorum. Eğer okuduysan ki sanmıyorum bu konu bambaşka bişey :) halkın tepkisi yüzünden geri adım atmak zorunda kalan bir ezik görüyorum :)Ayrıca bu zammı isteyen kendi partisi hatta korsan olarak son dakikada eklenmiş bir madde. Senin ise bahsettiğin konu bambaşka bir şey. Kıvırmaktan dansöze döndün. Ispatla artık varmı yokmu böyle birşey ? Yetimin hakkı ile gemicik filosu kuran bir başbakan gelecek olan 1 kuruşun bile hesabını yaparken zamma neden hayır der oturda düşün bakalım :)
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------nereye bulmuş be.
adamın öne sürdüğü bu;
HaYVaN bunu yazdı:
Tayyibin maaşları indirme tasarısı meclise geldiğinde ona ilk karşı çıkanların muhalafet olduğunu hatırlatmak isterim :)
-----------------------------elemanın verdiği alakasız link bu;AKP’li bazı milletvekillerinin milletvekili maaşlarına zam yapılmasını öngören madde Başbakan Tayyip Erdoğan’ın isteği ile askıya alındı.muhtemelen buda reklam kampanyası falandır. -
Stifler bunu yazdı:
Sevgili hayvan linkte verdiğin olay da ben muhalefetin maaşları indirgemesine engel olan bir durum göremiyorum. Eğer okuduysan ki sanmıyorum bu konu bambaşka bişey :) halkın tepkisi yüzünden geri adım atmak zorunda kalan bir ezik görüyorum :)Ayrıca bu zammı isteyen kendi partisi hatta korsan olarak son dakikada eklenmiş bir madde. Senin ise bahsettiğin konu bambaşka bir şey. Kıvırmaktan dansöze döndün. Ispatla artık varmı yokmu böyle birşey ? Yetimin hakkı ile gemicik filosu kuran bir başbakan gelecek olan 1 kuruşun bile hesabını yaparken zamma neden hayır der oturda düşün bakalım :)
-----------------------------Hocam yukarıda ya indirmek ya zamı engellemek diye belirttim.
Bence iki olayın ortak noktası var.
Hatırladığım üzere bunu yazdım :\ Ha konuyu 3.000 hite ulaştıracağını bilsem yazmazdım :D
Konuyu açmaktaki amaç hükümeti eleştirmek; benim anlatmak istediğim sırf hükümete ait bir karar değil demek.
@Hüsnü mecliste konu muhalafetin desteğini aldı. Araştır diyeceğim sen bul diyeceksin (hürriyetin bu haber nasıl yaptığı da beni duygulandırdı açıkçası) :D En iyisi almadı demek.
-
ben mi yanlış görüyorum haberde yoksa akpliler kendi içinde zam konusunda mı anlaşamamış? Yani muhalefet diye birşey geçmiyorda verdiğiniz linkte yani hayvancım söylediğin şey hala tutarsız görünüyor. Muhalefetle alakası olmayan akpnin kendi içindeki anlaşmazlık var bu linkte.