folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ülkelere Göre Milletvekili Maaşları

Ülkelere Göre Milletvekili Maaşları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

Size hayvanın karakteri hakkında fikir edinebileceğiniz YAŞANMIŞ bir örnek vereyim..

Yıl: 2008..

O zamanlar forumda futbol konusmak serbest..

Fenerbahçe-Sevilla şampiyonlar ligi 2.tur rövanş maçı, maçı alan çeyrek finale çıkacak..

Ateşli bir Tayyip FC taraftarı olan hayvanımız aynı zamanda ateşli bir Galatasaray taraftarı, Biz Fenerbahçeliler maç topiği altında gergin, sinir stres bir şekilde maç saatini bekliyoruz, maç nolur diye tartısıyoruz.

İddialı bir şekilde boşa sallamakta üstüne olmayan hayvanımız maç konusuna teşrif ediyor ve hepimiz orada sinir stresken mükemmel iddialarını bizden esirgemiyor,diyor ki.

''Boşuna hayal kurmayın, fener sevillayı eleyemez, elerse ben fenerli olurum, siz fenerliler benim konustugum gibi kesin ve iddialı konusamazsınız, bu kadar delikanlı olamazsınız çünkü'' diyor ve şeref(!) sözü veriyor..

Ardından maç gelip geçiyor ve Fenerbahçe turu atlıyor,

Sonra bir de bakıyoruz nolmuş? O topicte herkes hayvanımızı çağırmakta ama kendisi ortalarda yok??

Ben heralde görmemiştir(!) diyerek ''Bu forumda hayvan diye bi eleman vardı nerede o?'' diye konu acıyorum, iddiayı unutmayan arkadaslarında yazmasıyla konu baya anasayfada gözüküyor, ama o da ne? hayvan yine ortalarda yok!

''Siz böyle sözler veremezsiniz, bu kadar delikanlı olamazsınız'' diyen biricik hayvanımız bir süre kayıpları oynuyor ve ardından hiç bir şey olmamıs gibi forumda yazmaya devam ediyor.

Bunu kendisine her topicte defalarca hatırlattım, fakat 1 kez olsun bu konuya değinmedi, tıpkı burada ''git arastır gel, herkes biliyor'' vs gibi yuvarlak cümlelerle boş atıp ardından bulamayıp göt olması gibi..

Can çıkar huy çıkmazmış vesselam..

Bunu tekrar hatırlattım, hatırlattım ki sayfalarca laf yetiştirdiğiniz adamın ne olduğunu bir daha görün. Vaktinizi harcarken ona göre harcayın..

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

Size hayvanın karakteri hakkında fikir edinebileceğiniz YAŞANMIŞ bir örnek vereyim..

Fenerbahçe-Sevilla şampiyonlar ligi 2.tur rövanş maçı, maçı alan çeyrek finale çıkacak..

Ateşli bir Tayyip FC taraftarı olan hayvanımız aynı zamanda ateşli bir Galatasaray taraftarı, Biz Fenerbahçeliler maç topiği altında gergin, sinir stres bir şekilde maç saatini bekliyoruz, maç nolur diye tartısıyoruz.

İddialı bir şekilde boşa sallamakta üstüne olmayan hayvanımız maç konusuna teşrif ediyor ve hepimiz orada sinir stresken mükemmel iddialarını bizden esirgemiyor,diyor ki.

''Boşuna hayal kurmayın, fener sevillayı eleyemez, elerse ben fenerli olurum, siz fenerliler benim konustugum gibi kesin ve iddialı konusamazsınız, bu kadar delikanlı olamazsınız çünkü'' diyor ve şeref(!) sözü veriyor..

Sonra bir de bakıyoruz nolmuş? O topicte herkes hayvanımızı çağırmakta ama kendisi ortalarda yok??

Ben heralde görmemiştir(!) diyerek ''Bu forumda hayvan diye bi eleman vardı nerede o?'' diye konu acıyorum, iddiayı unutmayan arkadaslarında yazmasıyla konu baya anasayfada gözüküyor, ama o da ne? hayvan yine ortalarda yok!

''Siz böyle sözler veremezsiniz, bu kadar delikanlı olamazsınız'' diyen biricik hayvanımız bir süre kayıpları oynuyor ve ardından hiç bir şey olmamıs gibi forumda yazmaya devam ediyor.

Bunu kendisine her topicte defalarca hatırlattım, fakat 1 kez olsun bu konuya değinmedi, tıpkı burada ''git arastır gel, herkes biliyor'' vs gibi yuvarlak cümlelerle boş atıp ardından bulamayıp göt olması gibi..

Bunu tekrar hatırlattım, hatırlattım ki sayfalarca laf yetiştirdiğiniz adamın ne olduğunu bir daha gö < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> rün. Vaktinizi harcarken ona göre harcayın..

hadi canım vay bee :) vay hayvan vayyy 

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

Bunu tekrar hatırlattım, hatırlattım ki sayfalarca laf yetiştirdiğiniz adamın ne olduğunu bir daha görün. Vaktinizi harcarken ona göre harcayın..

Adamda hobi haline gelmiş bilip bilmediği her konuya ahkam kesmek.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

@hayvan , seni tebrik ediyorum kardeşim senin gibi üst düzey bir yalaka görmedim hayatımda, gerçekten hasımlarını yıldırıp mide bulandırmakta oldukça başarılısın. buna istinaden herkesin önünde söylüyorum  bak bidaha demem;  tayyip (yada adamları) sana kaç para verdiyse gel söyle ben daha fazlasını vercem , senin gibisi kolay gelmez bu aleme öyle 3-5 kuruşa heba etme kendini

yani konu olsaki tayyip sıçarken tuvaleti kirletmiyor hatta tayyip sıçmıyor onu içinde özümsüyor canhıraş onu bile savunursun eminimki bu her insana nasip olmaz bir meziyettir ki bu yüzden hayvan oldun sanırsam

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu konudaki veriler yanlıştır..

vekillerin aylık maaşı 5.600 değildir. 8.200 TL dir.  en son asgari ucrete % 2,5 zam yapılırken vekillerin bizede % 4 zam yapılsın mı neydi tartışmasıyla 450 tl küsür maaşlarına zam uygulanmıştı..bu zamla 8,600 Tl para alıyor diye biliyor herkes ama caminin minaresini calan kılıfını uydurur misali madde değiştirip vekil maaşlarını yukseltme hırsındalar..

heee gelelim hayvanın 2006daki olan maaş artırtma haberine

2006 yılında vekil maaşlarını arttırmak icin akpli yetkililerin chp den yardım istediklerini ama bunu chp lilerin kabul etmediği bilinir..hoş mecliste vergilerimizi harcayan hicbir vekili benimsemiyorum. keske ulkemiz kuba gibi olsa...adamlar super sistem kurmuslar :) halkın parasını harcamak yerine devletin şerefi en önde tutuluyor...bu onların geleceğinin parlak olmasını sağlıyor

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

@hayvan , seni tebrik ediyorum kardeşim senin gibi üst düzey bir yalaka görmedim hayatımda, gerçekten hasımlarını yıldırıp mide bulandırmakta oldukça başarılısın. buna istinaden herkesin önünde söylüyorum  bak bidaha demem;  tayyip (yada adamları) sana kaç para verdiyse gel söyle ben daha fazlasını vercem , senin gibisi kolay gelmez bu aleme öyle 3-5 kuruşa heba etme kendini

yani konu olsaki tayyip sıçarken tuvaleti kirletmiyor hatta tayyip sıçmıyor onu içinde özümsüyor canhıraş onu bile savunursun eminimki bu her insana nasip olmaz bir meziyettir ki bu yüzden hayvan oldun sanırsam

Hocam kusura bakma ama bu forumda yalakalık yapan ya da yapmak isteyen adam akp'yi savunmaz.

Neden böyle konuştum düşün, bunu algılayabilecek kapasiten vardır.

@fenerist

Siyasi olayları futbol ile alakalı konularla benzeten sensin; bir siyasi partiyi futbol takımı gibi savunan benim :\ Çok ilginçsin hocam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Tayyibin maaşları indirme tasarısı meclise geldiğinde ona ilk karşı çıkanların muhalafet olduğunu hatırlatmak isterim :)

tam hatırlamıyorum ama olmuştu böyle bir tartışma

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

Tayyibin maaşları indirme tasarısı meclise geldiğinde ona ilk karşı çıkanların muhalafet olduğunu hatırlatmak isterim :)

Kesinlikle vardı hocam; şu an videoyu bulamadım diye yalancı ilan edildim :D

Bütün meclis bant kayıtlarını araştırıp bunu bulmam bekleniyor :\ Aksi halde ben her konu da haksız sayılacağım gibi birşey oldu :\

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yassun bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

benim tek hatirladigim artan vekil maaslarinin tasarilari

onlarda zaten jet hiziyla geciyordu

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

yassun bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

benim tek hatirladigim artan vekil maaslarinin tasarilari

onlarda zaten jet hiziyla geciyordu

Abi muhalefetin bu öneriyi eleştirdiği bir gerçek :| Yıl olarak yanlış hatırlamıyorsam 2006'da ben bunu izlemiştim bir haberde.

Toplam Hit: 19610 Toplam Mesaj: 123