Ülkelere Göre Milletvekili Maaşları
-
twilight_flame bunu yazdı:
-----------------------------
ben mi yanlış görüyorum haberde yoksa akpliler kendi içinde zam konusunda mı anlaşamamış? Yani muhalefet diye birşey geçmiyorda verdiğiniz linkte yani hayvancım söylediğin şey hala tutarsız görünüyor. Muhalefetle alakası olmayan akpnin kendi içindeki anlaşmazlık var bu linkte.
-----------------------------Evet hayvan bende bulmuşun dedim ama alakası yok senin bahsettiğin mevzuyla :D AKP içi bir mesele bu
-
ben mi yanlış görüyorum haberde yoksa akpliler kendi içinde zam konusunda mı anlaşamamış? Yani muhalefet diye birşey geçmiyorda verdiğiniz linkte yani hayvancım söylediğin şey hala tutarsız görünüyor. Muhalefetle alakası olmayan akpnin kendi içindeki anlaşmazlık var bu linkte.
-----------------------------Üstte gerekli açıklamayı yaptım.
Bir konuyu tam anlamıyla ispatlayamamam ne kadar hoşunuza gitti :D Bilsem hergün için bir post ispatlayamayacağım birşey yazarım vallahi :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
Bir konuyu tam anlamıyla ispatlayamamam ne kadar hoşunuza gitti :D Bilsem hergün için bir post ispatlayamayacağım birşey yazardım vallahi :D
-----------------------------Açıkçası acayip keyif aldım. Söylediğin şeyin doğruluğunu ispatlayamaman verdiğin linkin alakasızlığı ve hala inadım inat duruşunu izleyerek keyif alıyorum :)
NOT: Belki farketmemişsindir şuan savunmaya çalıştığın parti içindekiler zam yapmaya çalışmış maaşlarına :) Farketmediysen ya da görmemezlikten geliyorsan diye yazayım dedim.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Bir konuyu tam anlamıyla ispatlayamamam ne kadar hoşunuza gitti :D Bilsem hergün için bir post ispatlayamayacağım birşey yazarım vallahi :D
yazdıklarının hangisini ispatlayabildinki? -
HaYVaN bunu yazdı:
Hocam yukarıda ya indirmek ya zamı engellemek diye belirttim.
Bence iki olayın ortak noktası var.
Hatırladığım üzere bunu yazdım :\ Ha konuyu 3.000 hite ulaştıracağını bilsem yazmazdım :D
Konuyu açmaktaki amaç hükümeti eleştirmek; benim anlatmak istediğim sırf hükümete ait bir karar değil demek.
@Hüsnü mecliste konu muhalafetin desteğini aldı. Araştır diyeceğim sen bul diyeceksin (hürriyetin bu haber nasıl yaptığı da beni duygulandırdı açıkçası) :D En iyisi almadı demek.
-----------------------------İki olay arasındaki tek fark millet vekili maaşları. Oda açıkladığım gibi akape millet vekillleri son dakikata korsan diye nitelendirilen madde ile zam yapmak istemişler vatandaştan gelen tepki üzerine tayyip askıya almış (askıya almak bknz. ertelemek, eyleminin süslü söylenme şekli.kırışmasın diye askıya takıp dolapta bekletiyorsun ve zamanı gelince de dolaptan çıkarıp hayata geçiriyorsun. bekletme durumu, stand by vs vs.) yani 3 gün sonra bunun tekrar gelme meselesi mümkün.
senden tek ricam amacının dışına çık artık muhalefete saldırmaktan vazgeç. takım gibi tuttuğun siyasi partiyi savun ama gördüğüm her konuda körü körüne değil. sana selametle (F)
-
feel_me bunu yazdı:
-----------------------------yazdıklarının hangisini ispatlayabildinki?
-----------------------------Olmadığını ispatlamanı istiyorum hadi meclis kasetlerini tek tek bul incele :| Bakalım sen ispatlayabilecek misin :\
Yani öyle birşey istiyorsunuz var ya :)
-
Stifler bunu yazdı:
senden tek ricam amacının dışına çık artık muhalefete saldırmaktan vazgeç. takım gibi tuttuğun siyasi partiyi savun ama gördüğüm her konuda körü körüne değil. sana selametle (F)
-----------------------------Hocam benim tartışmalarımda muhalefeti eleştirdiğim pek görülmez.. Hani muhalefeti eleştirmek istesem arkadaşlar gibi açardım konu chp millet vekili bunu yaptı o şunu yaptı bu bunu tuttu diye...
Bu konuda da yanıldım değil ha bu olay var idi. Olduğu için ben o postu attım. Kesinlikle hayal ürünü ya da atmasyon değil.
-
HaYVaN bunu yazdı:
feel_me bunu yazdı:
-----------------------------Olmadığını ispatlamanı istiyorum hadi meclis kasetlerini tek tek bul incele :| Bakalım sen ispatlayabilecek misin :\
-----------------------------İddiayı ortaya atan feel_me sen miydin? :) Hani şu muhalefet falan maaşların indirimine karşı çıktı tarzı iddiayı? Ben öyle hatırlamıyorum ama hayvanın söylediğine göre iddiayı atan sensin sanırım baksana senin ispatlamanı istiyor :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------Hocam benim tartışmalarımda muhalefeti eleştirdiğim pek görülmez.. Hani muhalefeti eleştirmek istesem arkadaşlar gibi açardım konu chp millet vekili bunu yaptı o şunu yaptı bu bunu tuttu diye...
Bu konuda da yanıldım değil ha bu olay var idi.
-----------------------------Ama bu linkin bu mevzuyla alakası yok onu kabul etmen gerek :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
feel_me bunu yazdı:
kasetleri tek tek inceledim söylediğin gibi bir olay mevcut değil. ortada hiçbirşey yok. hadi bakalım aksini ispatla.