Ülkelere Göre Milletvekili Maaşları
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
HaYVaN bunu yazdı:
Tayyibin maaşları indirme tasarısı meclise geldiğinde ona ilk karşı çıkanların muhalafet olduğunu hatırlatmak isterim :)
-----------------------------iyice boka sardın oglum sen de.
bugünkü maaşları düzenleyen senin partindir.
1 ay sonraki seçim için 3 aylık maaş verende senin partindir.
1 kere milletvekilliği yapıp ömür boyu 2 kat emekli maaşı almakta senin partinin işidir.
muhalefet partisi maaş indirimine karşı çıkmamıştır, çıktıysa da önem arz etmez; zira diğer olaylarda olduğu gibi kararı veren daima iktidar partisidir.
-----------------------------Güzel çocuğum araştır gel.
-
kübada milletvekilleri devlet başkanının kulu olduğu için maaş almamaları normal. Diktatör ister verir ister vermez :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
Tayyibin maaşları indirme tasarısı meclise geldiğinde ona ilk karşı çıkanların muhalafet olduğunu hatırlatmak isterim :)
-----------------------------iyice boka sardın oglum sen de.
bugünkü maaşları düzenleyen senin partindir.
1 ay sonraki seçim için 3 aylık maaş verende senin partindir.
1 kere milletvekilliği yapıp ömür boyu 2 kat emekli maaşı almakta senin partinin işidir.
muhalefet partisi maaş indirimine karşı çıkmamıştır, çıktıysa da önem arz etmez; zira diğer olaylarda olduğu gibi kararı veren daima iktidar partisidir.
Güzel çocuğum araştır gel.
-----------------------------ne zaman kim tarafindan verildi hangi yasa tasarisi aydinlatabilirsen valla cok sevinirim
-
underzero bunu yazdı:
ne zaman kim tarafindan verildi hangi yasa tasarisi aydinlatabilirsen valla cok sevinirim
-----------------------------Baykal ve Bahçeli'nin yoğun olarak eleştirdiği tasarı hocam google yaparsanız bulabilirsiniz.
-
yorma beni hayvan bi yardimci ol
atesli bir sekilde bilmedigim konulari ogrenme istegi var
-
fenerist07 bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------keşke imkanımız olsada hepimiz tayyibe en azından bir kere verebilsek dimi
-----------------------------cuk =)
-
underzero bunu yazdı:
Hocam tv'de günlerce gündemden düşmedi :) Hatırlamıyor musun?Ancak uzlaşma sağlandı ve maaşta indirime gidildi araştırma hakkın var hocam.
-
HaYVaN bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Hocam tv'de günlerce gündemden düşmedi :) Hatırlamıyor musun?
Ancak uzlaşma sağlandı ve maaşta indirime gidildi araştırma hakkın var hocam.
-----------------------------hatirlasam sormam her halde,
arastirdim bulamadim bulsam seni niye yorayim hayvancigim.
-
tc de milletvekili 8 milyar alıomş :G ayrı yeten 16 milyara kadar telfon ucretleri karşılanıomş :S
-
underzero bunu yazdı:
hatirlasam sormam her halde,
arastirdim bulamadim bulsam seni niye yorayim hayvancigim.
-----------------------------Baykal'ın meclisteki yaygarasını senin için arayacağım hocam :) Olmadı arşive girerim..