folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ülkelere Göre Milletvekili Maaşları

Ülkelere Göre Milletvekili Maaşları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:
    -----------------------------

HaYVaN bunu yazdı:

Tayyibin maaşları indirme tasarısı meclise geldiğinde ona ilk karşı çıkanların muhalafet olduğunu hatırlatmak isterim :)

Asın buuuunuuuu tayyiiibiii tutuyooooo keseliiiim hüüücuuuummmmm :D :D

hiç olmazsa hayvan düşüncelerini döktürüyor senden hiçbir şey göremiyorum:) ha hatırladım arada bir polyannacılık yaparsın.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

verilecek cevabin varsa buyur forum burda.

yoo sadece olaya biraz şakayla yaklaştım anlayabilen birileri çıkar diye. Bence adam çok doğru söylemiş. Herşey hükümete yıkmak doğru değil. Muhalefette en az hükümet kadar suçlu bence bu ülkenin bu duruma gelmesinde. Adamlar apoyu asmadı diye hükümete yüklenir ama idamı kaldıran kendileridir. Bu olayda ondan farksız. Maaşları düşürelim diyince düşürmezler ama iş goygoyculuk yapmaya gelince üstlerine yok..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

hiç olmazsa hayvan düşüncelerini döktürüyor senden hiçbir şey göremiyorum:) ha hatırladım arada bir polyannacılık yaparsın.

zuhaha tahmin ettiğim kadar uyanık çıkmadın dostum. verdiğim cevabın altındaki düşünceyi anlamamışsın :D :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

aslında anladım o mesajdaki amacını zaten bilen biliyor neyin peşinde oldugunu ama onu görmezlikten gelip senin hakkındaki düşüncemi belirttim.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

CEO bunu yazdı:

underzero bunu yazdı:

verilecek cevabin varsa buyur forum burda.

yoo sadece olaya biraz şakayla yaklaştım anlayabilen birileri çıkar diye. Bence adam çok doğru söylemiş. Herşey hükümete yıkmak doğru değil. Muhalefette en az hükümet kadar suçlu bence bu ülkenin bu duruma gelmesinde. Adamlar apoyu asmadı diye hükümete yüklenir ama idamı kaldıran kendileridir. Bu olayda ondan farksız. Maaşları düşürelim diyince düşürmezler ama iş goygoyculuk yapmaya gelince üstlerine yok..

sakan biraz yakisiksiz oldu galiba.

peki bu sucu kime yikalim ?

sucluyu beraber ariyalim. tekel iscileri olabilir mi suclu ? yattiklari yerden para aliyorlar, basbakan da yetimin hakkini tekel iscilerine yedirmiyor.

peki emekliye yikalim sucu. onunda gecinemedigi icin ikinci bir ise girerse maasinin yarisi kesiliyor oda olmadi

asker olabilir belki nasil olsa herseyin altindan bir sekilde askere orduya baglaniyor ya (bknz. samanyolu haberindeki grizu faciasi ile ordu yu baglamaya calismak)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

sakan biraz yakisiksiz oldu galiba.

peki bu sucu kime yikalim ?

sucluyu beraber ariyalim. tekel iscileri olabilir mi suclu ? yattiklari yerden para aliyorlar, basbakan da yetimin hakkini tekel iscilerine yedirmiyor.

peki emekliye yikalim sucu. onunda gecinemedigi icin ikinci bir ise girerse maasinin yarisi kesiliyor oda olmadi

asker olabilir belki nasil olsa herseyin altindan bir sekilde askere orduya baglaniyor ya (bknz. samanyolu haberindeki grizu faciasi ile ordu yu baglamaya calismak)

hocam valla suçu kime yıkalım bende tam bilmiyorum ama sadece bir kişiye yıkmak bana ters geliyo. Akp'yi sawunuyo gibi görünebilirim ama şimdiye kadar akp ye oy atmadım. Asıl sinirlendiğim olay goygoyculuk yapan chp nin ve mhp ninde aslında akp den bir farkının olmaması. Kaç tane mhp li tanıyorum adam öldüren mafya ayaaana takılan. Chp dersen bambaşka bişey zaten sırf kız namaz kılıyo diye bursunu keser. Hea akp ye diyo bazıları sırf kendi tarafındakilere iş olanağı sağlıyo kadrolaşma yapıyo diye ama chp nin yaptığı ne olur bu durumda.. 10 yıldır iki yüzlü siyasetçiler sırf sidik yarışı yüzünden ülkenin anasını ağlattılar. kendi tuzları kuru tabi. Ama hiçbirinin birbirinden farkı yok.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu rakamlarla ve emeklilik fırsatlarıyla düzgün adam bile bozulur. Şöyle bir baktımda içimden ah milletvekili olsamda 2 yıl mecliste yatar emekli olurum diye geçmedi değil. Tehlikeli rakamlar bunlar :))

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

CEO bunu yazdı:

hocam valla suçu kime yıkalım bende tam bilmiyorum ama sadece bir kişiye yıkmak bana ters geliyo. Akp'yi sawunuyo gibi görünebilirim ama şimdiye kadar akp ye oy atmadım. Asıl sinirlendiğim olay goygoyculuk yapan chp nin ve mhp ninde aslında akp den bir farkının olmaması. Kaç tane mhp li tanıyorum adam öldüren mafya ayaaana takılan. Chp dersen bambaşka bişey zaten sırf kız namaz kılıyo diye bursunu keser. Hea akp ye diyo bazıları sırf kendi tarafındakilere iş olanağı sağlıyo kadrolaşma yapıyo diye ama chp nin yaptığı ne olur bu durumda.. 10 yıldır iki yüzlü siyasetçiler sırf sidik yarışı yüzünden ülkenin anasını ağlattılar. kendi tuzları kuru tabi. Ama hiçbirinin birbirinden farkı yok.

.ben cikip chp superdi mhp hiperdi digeri ultraydi demiyorum.

her partinin yanlisi vardi yapti yapiyorlarda.

ama akp nin yanlisi gosterildigi zaman adam cikip akp yi savunuyor yok oyle degil eskilerde soyleydi

chp si soyleydi mhpsi boyleydi diye lafi dolandirmaya calismalari isin ilginc olan tarafi.

hatayi gormek yerine direk savunmaya geciyorlar. benim anlamadigim bu.

vekil maaslari na bak diyorsun adaletsizlik var diyorsun

adam cikip "akp meclise vekil maaslarini indirmek icin tasari getirdi de chp mhp kabul etmedi" diyor

emekli maaslari cok dusuk emekliler gecinemiyor surunuyor diyorsun " eskiden su kadar maas aliyordu simdi bilmem kac kati maas aliyor" diyor sanki hicbir urune zam gelmiyor aksine urunlerde indirim oluyor da emeklinin maasi durdugu yerde zamlaniyor.

benim anlatmaya calistigim bu

birseyi savunuyorsun ne icin savundugun belli taraftari oldugun icin

ama yanlis bir olgu sirf taraftari oldugu icin de savunulmasi oyle garip bir durum ki

ben bunu anlamiyorum.

evet mhp bunu yapti, chp bunu yapti dtp sunu yapti onlari niye ornek gosteriyorsun sen daha iyisini yapmak yerine hatalarini ortbas etmek icin baskasini niye kullaniyorsun.

cocuk mu kandiriyorsun ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

underzero bunu yazdı:

peki sen bulamazsan ne yapacaksin ?

Bulurum hocam maçtan sonra seninle enine boyuna tartışalım ortaya videoyu bulursam atacağım.

Bulamazsam bile söz konusu atışmayı çok iyi hatırlıyorum. Tarihi bulayım olayı hallederim.

Bulduğumda da senin vereceğin tepkiyi merak ediyorum hocam :\

Hayvan mactan sonra memleketi kotaracak )))))))))))))))))))))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

..................................e hatalarini ortbas etmek icin baskasini niye kullaniyorsun.

cocuk mu kandiriyorsun ?

Bunun adi camur at izi kalsin.

Toplam Hit: 19605 Toplam Mesaj: 123