Underzero Ve Ban Mesajı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
    BiGGest, 25/04/2008 10:40:47 AM tarihinde underzero tarafindan Türkiye AB'ye girene kadar banlandi. Banlanis Sebebi: yazisinda, cagdaslik ve laiklik kicini basini acmaktir cibildak gezmektir o yuzden biz cagdasligi laikligi istemiyoruz diyerebilen bir YOBAZ i sitede istemiyoruz. cagdaslik teknoloji dir, uzaya cikmak, atom fizigi ile ugrasmaktir. laiklik insanlara baski yapmak degil dini siyasete alet ederek insanlarin dini duygulari ile oynanmasina izin vermemektir. anlayabilecegin(!) en kisa tanimi budur.

Doğru demişsin lakin türkiyede atom  fiziği vs vs veya uzaya cıkmak demişsin ozaman biz hiç laik değiliz  çünkü ne atom fiziğiyle uğraştık nede uzaya gidebildik veya bu alanlarda ciddi cabalarımız oldu ozaman sadece dilimizde laik  bir ülkeyiz

laiklik insanlara baski yapmak degil

Bizim ülkemizdeki baskı hangi ülkede var halkın kendi arasında bir birine yapığı baskı sen müslümansın sen dinsizsin sen sen yobazsın sen bilmem nesin diyerek bir birimize yaptıklarımız

ve üniveritelerde baskıcı zihniyetin kendini laik diye adlandırıp insanların okuma hakkını elinden alması burdada baskı var ozaman yine laiklik sözde kaldı

insanlarin dini duygulari ile oynanmasina izin vermemektir.

Hocam güzel demişsin ama dinde siyasette yaşamın içinde ve günlük yaşantımızda olduğu için bunu ayırmak mümkün değil bügün 

YA DİNİNEN ÖÜN VERCEKSİN YADA AYIRAMIYCAKSIN SİZİN İÇİN DİN ÜSTÜNSE ZATEN ADIN YOBAZ OLDU

AMA DEVLETİN KANUNLARI DİNİNDEN ÜSTÜNSE OZAMAN BİEY DİYEMEM

ve size soruyorum=DİNİN EMRETTİKLERİMİ DAHA ÜSTÜN  (namaz kılmak örtünmek hacca gitmek vs)

YOKSA ANAYASAMI DAHA ÜSTÜN DİN DESENİZ

DİNDE ANAYASAYA UYUN BASINII ACIN DİYOSA ACIN NAMAZ KILMAYIN DİYOSA KILMAYIN VS VS DİYE BİR SEY GÖREDİM VEYA DUYMADIM

Gercek laiklik : herkesin bir birine saygı duyduğu dinine ibadetine saygı duyduğu  çağdaş medeni yaşma hakkıdır bence

çağdaş derken aman acılın yoksa yobaz olrsunuz aman  sunu giyince medeni görünürsün anlamında demiyoum

beyin olarak düşünce fikir ilim bilim anlamıında çağdaş diyorum ha bizde o anlamd diyosanız bizim ne ilmimiz ilerlemiş ne bilmimiz ozaman yine laik olmuyoruz

TÜRKİYEDE LAİKLİK VAR DEMEK İÇİN BENCE 40 TON DAHA TUZ YEMEMİZ LAZIM SADECE KENDİMZİ AVUTUYORUZ BENCE

BUNU POLEMİK VEYA KAVGA YARATMAK İÇİN YAZMADIM SADECE MESAJI OKURKEN AKLIMA TAKILDI UNDENİN YAZDIĞIBİR TÜRKİYEYLE GERCEK TÜRKİYE ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK YAZDIM

BELKİ BENDE YOBAZIM SİZE GÖRE BANLAYABİLİRSİNİZDE AMA BU HİÇ BİR SEYİ DEĞİŞTİRMEZ GERCEKLER ACIDA OLSA GERCEKDİR

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

bu arada sunu söylemek isterim biggadan alıntı yaptım sadece undenin mesajındaki üç beş satır için alıntı yaptım baska amaca cp yapmadım

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Haklısın. Zoraki iyilik, iyilik değildir. Kime göre, neye göre derler adama.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ban her zaman bir konu için atılmaz,

admin bölümünde bunun tartışıldığı konu vardır,

sitenin genel olarak düzenini bozan bir eleman varsa, her attığı mesaj sorun cıkartıyorsa, genel olarak siteye zarar verdiği düşünüyorsa siteden uzaklaştırılabilir, o eleman banlandıysa bile bir mesaj için değildir...

Burada 20.000 kişiyi bir arada tutmaya calışan 5 kişi var, senin özgürlüğün diğerinin özgürlüğünün başladığı yerde biter, onda göre ya davranacaksın yada yok olacaksın...

Sadece bir mesaj ile değerlendirmek yanlıştır...

Aslında silmem gerek bu konuyu ama acıklama yapmak için bırakıyorum... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Bir ateist siteden atılmıyorsa bir yobazda atılmamalı  (tabi bu yobaz o adamın şahsi düşüncesi) neyse yani tbt nin farkı herzaman vurgulanır herkez düşüncelerini açıklar vs. bende bunun böyle olmasını istiyorum lakinbu uygulamada böyle değil gibi.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cruel_storm
    cruel_storm's avatar
    Erkek

tabi belki haklısın ama anayasada hiç bir zaman namaz kılmayın, oruç tutmayın veya o türde herhangi bir yasa görmedim ben elbette haklı olabilirsin bazı konularda ama bir şeyi savunurken faydalı olduğunu görmen ve ona inanman lazım sadece belli bir kesim bunu siyasi amaçla kullansın diye yapıyorsan  kölesin yobazsın ve hatta cahilsin ama kimse sanan inancın için yobaz demez hatta demeye kalkışana sen dedirtmezsin

ama eğer sen bile ianandığın şeyin ne olduğunu bilmiyorsan ve sırf laf olsun diye savunuyorsan ya da bir başkaları isatiyor diye savunuyorsan o zaman orada bir sıkıntı vardır ...

Ama ANAYASADA NAMAZ KILMAYIN ORUÇ TUTMAYIN VB. GİBİ İBARELER GÖRMEDİM VE GÖRECEĞİMİ DE SANMIYORUM...

Elektronikci olmak için çok çaba harcamam gerekiyor ANNE
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Olaylari kendinizi dusunerek yorumlamak var

Olaylari 20.000 uyeyi dusunerek yorumlamak var !

-----

Ayrica ateist steden atilmiyor diye birsey yok.Sacma sacma konusmayin.Kalkip islamiyete hakaret eden kac kisi barinabildi sitede.Kaldi ki ben bircok ateist taniyorum siteden adamlar dusuncesini beyan ediyor.Ama nedense Muslumanim diye gecinen arkadaslar inanclariyla yetinmeyip ateist olan arkadaslarin dusuncesini ezme,baski kurma cabasi icindeler.Sanane arkadasim...herkes rahatina baksin.Adam inanmiyorsa kendine inanmiyor , inaniyorsa kendine inaniyor.Gunah benim kimene hesabi.

Dusunceniz baskasinin dusuncesini ezmesin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bir ateist siteden atılmıyorsa bir yobazda atılmamalı (tabi bu yobaz o adamın şahsi düşüncesi) neyse yani tbt nin farkı herzaman vurgulanır herkez düşüncelerini açıklar vs. bende bunun böyle olmasını istiyorum lakinbu uygulamada böyle değil gibi.

oturur 500 tane yobaz kategorisine koyacağın adam cıkartırım sana,

500 tanede ateist kategorisine koyacağın adam cıkartırım siteden...

sitenin içinde 5000 tane ilahi dağıtımı yapılan konu var, 5000 tanede ateistlerin actığı sorgulayıcı konular var, at gözlüğüyle oturup bakmayın...

2 Yukarda yazdığım mesajı okuyun önce... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:
    Bir ateist siteden atılmıyorsa bir yobazda atılmamalı (tabi bu yobaz o adamın şahsi düşüncesi) neyse yani tbt nin farkı herzaman vurgulanır herkez düşüncelerini açıklar vs. bende bunun böyle olmasını istiyorum lakinbu uygulamada böyle değil gibi.

yanlı$ konusuyosun hocam

tbt de kimse inancı yüzünden banlanmaz böyle konularda sadece abartı ve sacma fikirleri yüzünden banlanır... ( oda aşırı sacma fikirlerse )  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Bugün sözde laikliği koruyanlara, temsil edenlere demek lazım bunu..

Güzel tespit..

yıkılma sakın !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Ban her zaman bir konu için atılmaz,

admin bölümünde bunun tartışıldığı konu vardır,

sitenin genel olarak düzenini bozan bir eleman varsa, her attığı mesaj sorun cıkartıyorsa, genel olarak siteye zarar verdiği düşünüyorsa siteden uzaklaştırılabilir, o eleman banlandıysa bile bir mesaj için değildir...

Burada 20.000 kişiyi bir arada tutmaya calışan 5 kişi var, senin özgürlüğün diğerinin özgürlüğünün başladığı yerde biter, onda göre ya davranacaksın yada yok olacaksın...

Sadece bir mesaj ile değerlendirmek yanlıştır...

Aslında silmem gerek bu konuyu ama acıklama yapmak için bırakıyorum... 

rene ben ikinci mesajımda kişinin banına diyceğim bişey yok yanlıs anladın tabiki sizinde kendinize göre kurallarınız olacakdır ve bunu bozan kim olursa olsun kendi yönteminizi uygulayacaksnız dikkat edersen ben adece unde nin yadığı mesajla uanki türkiyeyi kıysladım sadece yoksa ban nedne yapıldı veya su bu olayı değil

Toplam Hit: 11173 Toplam Mesaj: 67