Underzero Ve Ban Mesajı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    BiGGest bunu yazdı:
    -----------------------------

    bi de mahalle baskısı derler .. burdakilerin baskısına ne demeli ?
    noldu underzero konuyu actın düsüncelerini söyledin ne kazandın ? kendi fikirlerinin hangi birinden ödün verdin..baska kimlerin fikrini kabullendin..Sen bunların hicbirini yapmadın..Yapamazsın cünki..Kolay diildir yapmak..İnsanları düşüncelerinden vazgecirmek yada düsüncelerini değiştirmek zordur kimine göre imkansız..Bunu bu sitede benden cok önceleri gören biri olarak senin bilmeni beklerdim..Ama siteyi germeye yönelik konular neden hep senden cıkıyo mrk ediyorum acıkcası..

    Size ne kardeşim..?

    Ordaki kız türbanlı yada o... olmuş..Size ne ?

    İster türban takar ister mini giyer.. Ndn Mini etekle ilgili konu diilde sürekli türban üzerine konularda kasıyosunuz..

    Başından beri bi çifte standart var ztn.. Gerek bu forumda gerek se kampüslerde ve 32. Gün denen programda..

    Forumda türbanla ilgili konu acılır.. Ordan bi kaç öküz cıkar yobaz diye bağırır buna bişey denmez..

    Ama bi otelde turizm ögrencilerini cıplak masaja sokmaya zorlayan öğretim görevlilerinin konusu acılır..Altına şu not düşülür : " alın size çağdaşlık.." ve konu 1.dk da silinir..Kim neden siler bilinmez :)

    Kampüslerde.. Vay efendim.. mahalle baskısı varmış..türban takmaya zorlanıyomuş.. Bunun oldugunu düşünelim.. Neden Topluma zora işin bu mahalle baskısı kısmı yedirilmeye çalışılır.. Ünv. deki profesörlerin türbanlılara karşı takındıgı tutum türbanı zorla çıkarttırma çabaları ( bknz : maltepe ünv in mal rektörü ) okul baskısı diil de nedir ?

    32. Gün programında türban tartışılır.. Ön sıralar sözüm ona Laik(!) öğrencilerle doldurulur..en arka yukarıya türbanlı ögrenciler konulmak suretiyle bi tartısma ortamı yaratılmak istenmektedir.. Laikliği savunan öğrencilere söz hakkı oldukca güzel tanınmaktadır ama türbanlı arkadasların sözü kesiliverir .. Maltepe üniv programında rektörün acık acık propaganda yapılmasına da göz yumulmaktadır..

    ..

    Türban takmak isteyenler İran'a gitsin miş..

    Neden ?.. İran aşırı dinci ya.. hani türban fln var ya.. oraya gitsin..Bunu kim diyo ? Laik arkadaslar :)

    Laik arkadaslar nasıl giyinir.. ? Genelleme yapmıyorum siz kimlerden bahsettiğimi anladınız..

    bady dar kot mini etek askılı fln fln fln.. Bunları kim giymez ? İRanlılar giymez mesela..Avrupalılar giyer dimi :O

    Bu bi yerlerini gösterme çabası vücudunun hatlarını sergileme alışkanlığı ne Laiklikle ne çağdaşlıkla örtüşür.. Bu Avrupai bi özentidir..

    O zaman sonuc olarak şunu diyebilirim... Türban takmak isteyenlere İRan'a gidin diyen insancıklar.. Sizde bsg Avrupa'ya kardesm..

    Sizin bu çağdaşlık merakınız yüzünden koca bi millete dinini yaşamak bile yasaklanıcak..

    bu çağdaş ve laiklik bekçisi arkadaslara kalsa.. Yakında Dua Etmek.. Allah demek , namaz kılmak fln..Hii ne diyorum ben!

    Bunlar şeriat! Laikliğe aykırı şeyler bunlar..Allaa ülke elden gidiyo şeriat darbe fln gelcek simdi..

    -----------------

    birde şu var.. underzero da söylems.. parkta erkeğin kucağına oturan kız fln diye... :)=

    ya anlamıyorum sizi.. Ordaki türbanlı kız erkeğin kucağına oturunca sizemi batıyo...Neden türban takmayan kişiler özellikle bu durumdan şikayet eder ( türbanlı öpişmiş yatmış kalkmış ) ?

    Bu durum sadece türban takmayanlara özel bi durummudur ? Böyle kötü bişeyi ndn sürekli kendinize mâl edersiniz siz ya :)

    İlerleyin beyler ya aşın artık biraz mantıklı olun..

    Şimdi underzero baslık dikkatimi cekti..ne istediğini bilememek..Bence sende ne yapmak istediğinin farkında değilsin..

    BiGGest!
    -----------------------------

     

    konuyu actigin iyi oldu zira biggest a neden banlandigini aciklamaya calistim banlarken ama sanirim anlamamis ki avukati araciligiyla dava etme yoluna gitmis.

    simdi biggesti yukaridaki cevabindan dolayi banladim. koyu olarak yazilmis yazilari okumaniz bile yeterli.

    arkadas cagdasligi, g.tunu basini acmakla, dar pantolon giymekle, kisa etek giymekle vs vs oldugunu saniyor. bu kadar genis kafali bi arkadasa bu site kucuk gelir diyerek ten banladim.

    ben o turban konusunu acararken konuyu ustunkoru okumus ve gelip : "sanane kardesim turbanli istedigini yapar sen ne karisiyorsun" seklinde cevap vermis

    konuyu okusa orda isteyen istedigini yapabilir manasini soyluyorum zaten. yazis amacim oyuna geliyorsunuz kulturumuzde olmayan birseyi empoze ediyorlar, turbanin amaci neydi amaci neye dondu diye gostermeye calismak.

    ama biggest cikip yok siz laikler soylesiniz, cagdaslar boylesiniz, isteyen istedigini yapar sizene diye ufurmuste ufurmus.

    hayatimda YOBAZ kelimesini sayili kullanmisimdir biride burda kullandim. zira cagdasligi, laikligi bu sekilde anlayan birine baska bir kelime gelmiyor.

    ben cok tartistim namaz kilana yobaz diyenlerin hep karsisindaydim, veya dinini yasamaya calisanlara bu kelimeyi kullananlara hala soyluyorum karsisindayim.

    ama cagdasligi laikligi bu sekilde tanimlayanlara baska soyleyecek kelimem yokturdur.

     

    qin sende pek anlayamamissin, okumamissin isine geldigi gibi anlayarak laf sokmaya calissin. laiklikle atom fizigini, uzaya cikmayi yanyana koyan ben degil sen yazmissin, laikligi alip cagdasligin icine sokmussun, ordan alip din baskisina sokmussun, ordan almissin sitede banlanma konusuna karistirmissin.

    hani isine geldigi gibi (tam bir siyasetci gibi) cevirdikce cevirmissin.

    sonra cikip milleti anayasayi sokmussun isin icine anayasada su yasakmi bu yasakmi diye (inceden mesaj veririm hesabi) sonra anayasa mi ustun dinmi ustun diye yazip birakmissin.

    aslinda yazacak satirlarca yazim var ama okumaya SIKILmani istemem.

      


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2007
    Erkek

    @biggest;

    banlanmışsın beni duyuyomusun bilmiyorum ama laikliğin anlamını kavrayamamış olduğun kesin.

    türban siyasi simge midir? evet. bunu tayyip de kabul etti.

    siyasi simgeyle dinin bir alakası olabilir mi? olamaz. kaldı ki varsa da dini kendi emellerine alet etmek ayrı bir günahtır, onu da Allah öbür tarafta sorar. neyse gelelim bu dünyaya;

    eğer amaç başı örtüp dinin gereklerine uymaksa, bunu şapkayla,boneyle ya da perukla vs vs binbir çeşit yöntemle sağlayabilir insanlar.

    ama illa türban üzerinde ısrar ediliyorsa, "taksim yerine miting alanlarına gidin sorun çözülsün" diyenleri türban olayında da görmek isteriz.

    kaldı ki sen türbanla gidersen, öbürü alır Hz. İsa resimli tişörtle gider, öbürü üç hilalli tişörtle gider, başka biri yıldızlı sarı kırmızı yeşilli bi paçavrayla gider, işin sonucunda yıllardır kurtulamadığımız üniversite savaşlarını kronik hale getirmiş olursun.

    daha da anlayamıyosan he birader iran a git..

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------

    @biggest;

    banlanmışsın beni duyuyomusun bilmiyorum ama laikliğin anlamını kavrayamamış olduğun kesin.

    türban siyasi simge midir? evet. bunu tayyip de kabul etti.

    siyasi simgeyle dinin bir alakası olabilir mi? olamaz. kaldı ki varsa da dini kendi emellerine alet etmek ayrı bir günahtır, onu da Allah öbür tarafta sorar. neyse gelelim bu dünyaya;

    eğer amaç başı örtüp dinin gereklerine uymaksa, bunu şapkayla,boneyle ya da perukla vs vs binbir çeşit yöntemle sağlayabilir insanlar.

    ama illa türban üzerinde ısrar ediliyorsa, "taksim yerine miting alanlarına gidin sorun çözülsün" diyenleri türban olayında da görmek isteriz.

    kaldı ki sen türbanla gidersen, öbürü alır Hz. İsa resimli tişörtle gider, öbürü üç hilalli tişörtle gider, başka biri yıldızlı sarı kırmızı yeşilli bi paçavrayla gider, işin sonucunda yıllardır kurtulamadığımız üniversite savaşlarını kronik hale getirmiş olursun.

    daha da anlayamıyosan he birader iran a git..


    -----------------------------

    Cevap yazamayacak olan birisine bu şekilde mesaj göndermek etik bir davranış değil.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek

    arkadaslar, cok kullanici az yonetici var bu sitede tahribat.com a gelen herkes bunu bilmeli. ayrica hayrina yapilan bi site burasi, belese super kalite gibi bisey. 1 tane reklam yok su sitede, millet isdedigini yaziyor, ha bide su var millet bide istedigini okuyor dimi? ben hosuma gitmeyecek gibi olan konunun basligindan anliorum, eger o an sinirlerim o konuyu kaldiramayacak gibiysem okumuyorum... sizde deneyin?

    benimde konum silindi gecenlerde, hic turbanla falan alakasi olmayan, insanlari birlige beraberlige cagiran bi msj yazmistim... fakat o siralard bir anda bir suru turban konusu acildi, millet birbirine mesajlari dosuyodu... noldu? hop hepsini sildiler, bizim konuda gitti...

    simdi ne var bunda? mail falan atmadim, gerek gormedim. yani.

    benim tahribattaki tek amacim, vaktimi kaliteli gecirmek.

    biraz gergin ortam, gevseyin :)


    anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek

    underzero hocam bnce ceza biraz ağır olmuş süresiz banlamıssın bide. laiklik demek kıcını basını açmak deil ama bazı laik vatandaşlar da başını kapatanlara sırf basını kapattığı için cahil,geri vs. şeyler söylüo bu durumda eğer biri basını kapattığı için cahil,yobaz vs.  diğer tarafta kıcını basını actığı için laik olur.

     laikliği herkes dine karşı kullanıo laiklik din düşmanlığı deil ama bazıları din düşmanlığı yapıyolar laiklik sadece herkes kendi dinini kendi yaşar, herkes istediği dine,mezhebe mensup olabilir. buna kimse karısamaz kısacası laiklik din ve vicdan özgürlüğü ama ülkemizde islam a karşı cephe olarak görüyolar.

    ülkemiz için en hayırlı sistem laiklik sistemi ama özgürlük olduğu sürece bn eğer anamın,bacımın başını kapatmasına karşı olcaksa bu sistem o zmn nerde kaldı laikliğin özgürlüğü.

     ayrıca baş örtüsü takanlar iran a gitsin diyosunuz neye dayanarak söylüonuz bunu. bu ülkede hiç kimse hiçbir zmn dini yasaklayamaz kim olursa olsn. Türkiye 751 yılından beri dinin müslümanlık olarak seçmiş bir toplumdur ve bu sonsuza kadarda öyle gidecek.


    "" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    @POLECAT

    sende yazdiklarimi okumamissin, bu cumleyi niye cok fazla kisi icin kullaniyorum, gercekten kimse yazdiklarimi okumuyormu yoksa yazilanlari isine geldigi gibi algilayarak kafanasina gore yorumluyormu ?

    ben laikligi orasini burasini acmaktir diyenlerin her zaman karsisindayim, boyle birsey diyen insan benim gozumde andaval ve yobaz dir.

    bir insan namazini kiliyor orucunu tutuyor vs yapiyor diye yobaz degildir, boyle insanlara yobaz diyenlerde andaval ve yobazin ta kendisidir.

    oncelikle bunu belirtmis olayim.

     

    sistem sana surda basini kapat burda ac demiyorki. istedigin yerde basini kapatabilirsin

    AMA

    okula okumaya geliyorsan, devlet dairesinde memursan calisiyorsan buralara turbanli sekilde giremezsin.

    cunku turban ideolojik bir simgedir ve devlet kurumlarinda ideolojik simgeye yer yoktur. nasil ki birisi pkk rozetini takamiyorsa, nasil ki birisi sari kirmizi yesil bant takip giremiyorsa.

    biri cikip ben zorla girecegim dedigi zaman bu devlete karsi gelmek degilmidir ?  devlet de sozunun dinlenmedigi yerde baski uyguluyor

    sonra ?

    vay efendim devlet baskici, devlet musluman insani sevmiyor, devlet halkini sevmiyor.

    devlet bugun; sen sozunu dinlemedigin icin sana sesini cikartmazsa, yarin pkk lisi gelip devlet kurumuna bayragini asar "burasi ozgurlukler ulkesi karisamazsin" der

    sende elin kolun bagli sekilde oturursun. 

     


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

    Arkadaslar bu konuyu 2 kelime bitirir.

    Her başı örtülü namuslu değildir !

    Her başı acıkda imanı zayıf değildir

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

    @POLECAT

    sende yazdiklarimi okumamissin, bu cumleyi niye cok fazla kisi icin kullaniyorum, gercekten kimse yazdiklarimi okumuyormu yoksa yazilanlari isine geldigi gibi algilayarak kafanasina gore yorumluyormu ?

    ben laikligi orasini burasini acmaktir diyenlerin her zaman karsisindayim, boyle birsey diyen insan benim gozumde andaval ve yobaz dir.

    bir insan namazini kiliyor orucunu tutuyor vs yapiyor diye yobaz degildir, boyle insanlara yobaz diyenlerde andaval ve yobazin ta kendisidir.

    oncelikle bunu belirtmis olayim.

     

    sistem sana surda basini kapat burda ac demiyorki. istedigin yerde basini kapatabilirsin

    AMA

    okula okumaya geliyorsan, devlet dairesinde memursan calisiyorsan buralara turbanli sekilde giremezsin.

    cunku turban ideolojik bir simgedir ve devlet kurumlarinda ideolojik simgeye yer yoktur. nasil ki birisi pkk rozetini takamiyorsa, nasil ki birisi sari kirmizi yesil bant takip giremiyorsa.

    biri cikip ben zorla girecegim dedigi zaman bu devlete karsi gelmek degilmidir ?  devlet de sozunun dinlenmedigi yerde baski uyguluyor

    sonra ?

    vay efendim devlet baskici, devlet musluman insani sevmiyor, devlet halkini sevmiyor.

    devlet bugun; sen sozunu dinlemedigin icin sana sesini cikartmazsa, yarin pkk lisi gelip devlet kurumuna bayragini asar "burasi ozgurlukler ulkesi karisamazsin" der

    sende elin kolun bagli sekilde oturursun. 

     


    -----------------------------

    tmm hocam şimdi anladım aynn bende sana katılıyorum namazını klan,orucunu tutan ibadetlerini yerine getiren kişilere yobaz diyenlere sinir oluyorum. tmm hocam doğru demişsin acıklama için saol.

     


    "" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    Hacılar tahribatda yetki zor iş öyle göründüğü gibi değil mesela tbt de mod olmakmı Allah korusun :) admın hele hele :) aman aman ben user olarak mutluyum huzurluyum ban yemedimmi yedim 10 felan olmuştur sanırsam tam hatırlayamıyorum 5 tanesi felanda sınırsız sanırım en çok banlayanlar rene anti deca sıralaması geliyo (beni banlayan) ama bazı zaman onlarada hak vermek lazım online ı yüksek site her neyse ya Tbt nin kötülüğünü düşünmeyin yeter

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2008
    Erkek

    Laillik underzero nun dedigi gibiyse madem;

    neden başına çarşaf giyene yada türban takıp üniversteye her gidene irticaci terörist muamelesi yapılıor bumu laiklik !

    defil tabiki bu misyonerliktir bir ideoloji ugruna insan haklarını hiçe saymaktır !

    süper minisiyle milleti tahrik eden kaşarlara sen niye aklı başında şeyler giymiyorsun yoksa üniversteden cıkarken Odtu deki gibi senide sker atarlar bi köşede akıllı ol diyemiosun.niye diyemiosun çünkü çadgassın sen çagdaslık ugruna namusunu şerefini haysiyetini riske atabilrsin.ama atamıcak olanlar var

    ben Qin   kardesime tamamen katılıyorum.


    ben bi aygır sen bi taysın..Bırakın uLan ses yankılansın . fİqeR Ki Ase ME---------alayına FCUK OFFF------------
Toplam Hit: 9920 Toplam Mesaj: 67