Underzero Ve Ban Mesajı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ODTU de minili kızlarmı var,götümle gülerim:)

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Yazan güzel yazmış, mükemmel tespitlerde bulunmuş. Ne Diyeyim, katılmamak elde değil..

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Fatih ünide bile mini giyenler görüyoruz. Sizene elalemin kaşarından. Okumanıza bakın.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    bi de mahalle baskısı derler .. burdakilerin baskısına ne demeli ?
    noldu underzero konuyu actın düsüncelerini söyledin ne kazandın ? kendi fikirlerinin hangi birinden ödün verdin..baska kimlerin fikrini kabullendin..Sen bunların hicbirini yapmadın..Yapamazsın cünki..Kolay diildir yapmak..İnsanları düşüncelerinden vazgecirmek yada düsüncelerini değiştirmek zordur kimine göre imkansız..Bunu bu sitede benden cok önceleri gören biri olarak senin bilmeni beklerdim..Ama siteyi germeye yönelik konular neden hep senden cıkıyo mrk ediyorum acıkcası..

Size ne kardeşim..?

Ordaki kız türbanlı yada o... olmuş..Size ne ?

İster türban takar ister mini giyer.. Ndn Mini etekle ilgili konu diilde sürekli türban üzerine konularda kasıyosunuz..

Başından beri bi çifte standart var ztn.. Gerek bu forumda gerek se kampüslerde ve 32. Gün denen programda..

Forumda türbanla ilgili konu acılır.. Ordan bi kaç öküz cıkar yobaz diye bağırır buna bişey denmez..

Ama bi otelde turizm ögrencilerini cıplak masaja sokmaya zorlayan öğretim görevlilerinin konusu acılır..Altına şu not düşülür : " alın size çağdaşlık.." ve konu 1.dk da silinir..Kim neden siler bilinmez :)

Kampüslerde.. Vay efendim.. mahalle baskısı varmış..türban takmaya zorlanıyomuş.. Bunun oldugunu düşünelim.. Neden Topluma zora işin bu mahalle baskısı kısmı yedirilmeye çalışılır.. Ünv. deki profesörlerin türbanlılara karşı takındıgı tutum türbanı zorla çıkarttırma çabaları ( bknz : maltepe ünv in mal rektörü ) okul baskısı diil de nedir ?

32. Gün programında türban tartışılır.. Ön sıralar sözüm ona Laik(!) öğrencilerle doldurulur..en arka yukarıya türbanlı ögrenciler konulmak suretiyle bi tartısma ortamı yaratılmak istenmektedir.. Laikliği savunan öğrencilere söz hakkı oldukca güzel tanınmaktadır ama türbanlı arkadasların sözü kesiliverir .. Maltepe üniv programında rektörün acık acık propaganda yapılmasına da göz yumulmaktadır..

.

------------------ 

bunu kim yazdı bilmiom undurzeronun alıntılarında vardı ama ama yobazın önde gideni olduğuna eminim

yukarıda bir isim tamlamasının altını çizdim kalınlaştırdım ğikleştidim gözüksün diye yani sen laikliği savunan bir insana karşı ters görüşlü birini savınıyorsun

Türkiye Cumhuriyeti laik bir ülke değil mi ve Atatürk ilkelerinden biride laiklik değil mi  bunu yaparakta Atatürk'e de karşı çıkmıyor musun vede ben Türk'üm diye bağrıyorsun :S

ve haksız sın yazdıklarını okumadım ama amacının ne olduğunu belli ediyorsun :S kendinle çelişiyorsun :S ve buda senin amacını gözler önüne seriyor :S neyi savunduğunu bilmiyorsun bile vede gelmiş burada siyaset yapmaya kalkıyorsun

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

wert denilen arkadaş !

adam diyorki neden transparan giyene ses yokda dinini özgürce yaşamak isteyene irticacı etiketi eklenyior diyor sorun burda.

neden kimin ne giyeceğine karısmak laiklik olsun ? alakasi yok ! sadece ideolojisini yitirmekten korkuyorlar onun içinde türbani alet ediyolar dillerine alçaklar !!!

isteyen istedigini seçmekte özgür olmalı kimsenin kimseye üstünlügü yok.

bu forumda bile ateistlere söz hakkı veriliyor hadlerini aşmadıkca kimseye lafımız olmuyor zaten.eşitlik olsun yeter.

son olarakta demişsin laikliğe karsı cıkmak atatürke karsı cıkmaktır diye..

peki dinini yaşamak isteyene mani olanlar Allah a karşi cikmiyormu bunları bir düşün.beyin süzgecinden geçir .cok kuru ve basit bi fikre sahip oldugunu düsünüyorum.adeta kuru bir dal üstünde oturuyorsun

ben bi aygır sen bi taysın..Bırakın uLan ses yankılansın . fİqeR Ki Ase ME---------alayına FCUK OFFF------------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    ErPecker bunu yazdı:
    -----------------------------

wert denilen arkadaş !

adam diyorki neden transparan giyene ses yokda dinini özgürce yaşamak isteyene irticacı etiketi eklenyior diyor sorun burda.

neden kimin ne giyeceğine karısmak laiklik olsun ? alakasi yok ! sadece ideolojisini yitirmekten korkuyorlar onun içinde türbani alet ediyolar dillerine alçaklar !!!

isteyen istedigini seçmekte özgür olmalı kimsenin kimseye üstünlügü yok.

bu forumda bile ateistlere söz hakkı veriliyor hadlerini aşmadıkca kimseye lafımız olmuyor zaten.eşitlik olsun yeter.

son olarakta demişsin laikliğe karsı cıkmak atatürke karsı cıkmaktır diye..

peki dinini yaşamak isteyene mani olanlar Allah a karşi cikmiyormu bunları bir düşün.beyin süzgecinden geçir .cok kuru ve basit bi fikre sahip oldugunu düsünüyorum.adeta kuru bir dal üstünde oturuyorsun

-----------------------------

sence laikliği savunan öğrencilere söz hakkı veriliyor haddini aşmamak mı oluyor tekrar düşün   

ve bir keresinde bir haber çıktı bir çift bayan kara çarşaflı (yanlış anlmayın baş örtüasüne bir garezim yok) bay da hacı sakkalı bunlar akmerkezde namaz kılıyorlar akmerkezin ortasında şimdi ne var bunda diyeceksin bende olurmu öle şey diyecem sende diyeceksin Allah ı inkar ediyorsun burasını aklında tut tamam mı

bende bir eleman görmüştüm bizim okulun bahçesinde (uludağ üniversitesi) amcam belliki hastenede bir yakınını bekliyor şimdi hastanenin koridorunda namazını kılmak var hastenin bahçesinde topluluk 7-8 m ileride kılmak bunları ikiside namaz kılıyor ikiside dini yaşıyor biri tepki alırken diğeri neden takdir alıyor bence sen bir süzgeçten geçir diyeceklerini daha neyi savunduğunu bilmiyorsun

bilmem dikkat ettiysen ben orada yazılanları okumadım diye belirtmişim ama  benim dikkatimi şu çekti  laikliği savunan öğrencilere söz hakkı veriliyor savunmayanlara neden verilmiyor gibinden bir anlam çıkıyor zaten onun söz istemesinin amacı bellidir.

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 11155 Toplam Mesaj: 67