folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Öğrencisi Ve Mezunu Müridler

Üniversite Öğrencisi Ve Mezunu Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

azerbaycan devlet neft akademisi

petrol ve doğalgaz müh.

kampüs koca bi 0

kızmı? evet ruslar ukraynalılar tahmini 60 milletten insan var

rusca ve azerice eğitim görüyosun eğer dil işini kaparsan paraya yeni isimler bulmaya çalışırsın..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uni:atılım

bölüm:mekatronik (bi bu ii zatn amk)

kızlar: tiky,emo

erkekler: kro

toplar: gey amk.

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Üniversite Adı:Karadeniz Teknik üniversitesi

Bölüm Açıklaması: gemi inşaatı ve makineleri mühendisliği     30 kontenjan 31-32 erkek en fazla 2 kız olur bizim sınıfta yok. okul sürmenede ama bu sene seçilen rektöre bağlı olarak trabzona taşına bilir ortam diye benim okuduğum 2 sene boyunca yoktu ama taşınırsa olur

Eğitim Koşunlları: şu anda kötü kantin bile yoktu bu sene taşınırsa iyi olur :))

Mezun olduysanız iş imkanları: iş durumu iyi diyorlar 2-3- sene sonra görücez

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_Y
    C_Y's avatar
    Erkek

Üniversite Adı: Çanakkale 18 Mart üniversitesi

Bölüm Açıklaması: İktisat , 40 kontenjan hepside dolu, fazlası bile var : ) kız erkek oranı dengeli . Biga İİBF de olduğu için merkeze biraz uzak (80-90 Km) 
    ben 2003 mezunuyum, şu an yeni bir kampüs yapmışlar , biz göremedik iki bina vardı o kadar

Eğitim Koşunlları: Kötü (Hala çok iyi değilmiş)

Mezun olduysanız iş imkanları: (Mezun olmak çok zor değil ) Tüm arkadaşlarım bankacı oldu desem yeridir, bi ben SMMM oldum, iş için kötü bi üniversite ama kendine bağlı , bizden kimse aç kalmadı (en azında açlıktan ölmedi  : ))) )

Yok artik...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Kocaeli Gebze Myo:

bölüm: mekatronik 2 yıllık( iş yüzünden uzadı)

okul: gıcık bir yer mezarlığın yanı. dağbaşı.

eğitimkoşulları: plc pnomatik dışında basit. çalışan geçer.

kız: hepsi iğrenç para için sevgili takılma. suratlarına bile bakmıyorum. okuldan tiksindiriyorlar bazen.

mezun olanlar : kafasını çalıştırıp bölümden 2-3 program(otocad C++ Plc Pic. vs) bilen işsiz kalmıyor. bilmeyende amele olarak çalışıp bi yerlerde illa karnını doyuruyor.

not: tavsiyem değildir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek

litvanya-kaunas

kauno medicinos universitetas

tıp fakültesi-ingilizce 2.sınıf

kızlar ı söylemem gerek yok...heryer manken......

öss ;baraj puanı yeterli

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

devamı gelsin arkadaşlar

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Üniversite Adı: Kırıkkale Üniversitesi

Bölüm Açıklaması: Elektronik Haberleşme. 2 Yıllık. 2 Yıllık olduğu için hiç kız öğrenci bulunmamakta. ( Tek tük ) Kontejanından Haberim Yok. Meslek lisesi mezunu ol yatay geçişe başvur direk alırlar...

Eğitim Koşulları: Zor bir bölüm. Kasman gerek. 4 Yıllık Mühendisliğin sıkıştırılmış halidir.

İş imkanları: 2 yıllık bitirirsen lise mezunundan farkın yok. Ama dikey geçiş sınavı ile 4 seneliğe uzatırsan paşasın. 4 Yıllık sonunda mühendis oluyosun. İş imkanı gayet açık ve ücreti dolgun bir iştir. ( Fakat ben beceremediğim için diplomasız üni mezunu olmak için gidiyorum ) Gideceksen çok çalışman gerek...

Ayriyetten Bilgi : Kırıkkale üniversitesi reislik sistemiyle yürütülmektedir. Yani okul köpekçilerin elinde. Tikky bir tarzın varsa kesinlikle bu okula gitmemeni öneririm. Herkes kro ve kızlara yaklaşamassın.

Ekşisözlük Değerlendirmesi : http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=k%FDr%FDkkale+%FCniversitesi

Ekşisözlükten Bir Adet Alıntı : ulkucu ogrencilerin derslerde gulen ve okulda uzun sacli dolasan ogrencileri tokatladigi rivayet edilen okul. bi de nihat genc bir ara rektoru okulumuzda hic uzun sacli ogrenci yok diye ovunuyor diye yazmisti. (bkz: yuksek ogretim kurulu)(bkz: bok)

her gidişinde insana lanet olsun dedirten, hiç bir aktivitenin olmadığı, ankaradan gelen öğrencilerin de okuldaki iğrenç ortama uyum sağlamakta geç kalmadıkları üniversite; üniversite dışında hiç bir ortamda yer ve başarı kazanamayan insanların "reis" olduğu ve reis olanlarında okuldan ortalamayla mezun olduğu, kokuşmuş eğitim sistemi merkezi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

mndlna bunu yazdı:
    -----------------------------

okul: ortadogu teknık unv.

bolum: ısletme

dersler ıngılızce, mezun oldugunda ( benım pek ole bı umıdım yok kendı adıma) advance sevıyesınde ıngılızceye sahıp oluosun ve odtu dıploması sana herseyın kapılarını acabılıyo...

onemlı olan aslında hangı okuldan mezun oldugun degıl okudugun okuldan nası mezun oldugun...mutlu olacagın bı bolumde ortalama bı notla ama kendını gelıstırerek mezun olursan ıs bulmak zor olmayacaktır...

-----------------------------

İşletmeye ortak alandan tercih yapılmaktadır.

Yani hem sayılsalcı hem e.a. arkadaşlarında tercih yapması muhtemeldir. Arkadaşın da dediği gibi odtü diploması her şeyin kapsını açıyor :|

Bu bölüm çoğu kişinin hayalini süsler.

Bölümün web adres: http://www.ba.metu.edu.tr/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

Üniversite Adı: dpü

Bölüm Açıklaması: Elektrik-elektronik müh.
    Eğitim Koşunlları: Fena değil.    şehir boktan

Mezun olduysanız iş imkanları: mezun oldum 3 ayrı yerden gel çalış dediler ama pederin işi dolayısıyla tanıdıklar sayesinde. askerlik isteyen bir çok yer var ve genelde mezun olan arkadaşlarımda işe girmiş durumda

Selam ve dua ile...
Toplam Hit: 11071 Toplam Mesaj: 68