Üniversite Öğrencisi Ve Mezunu Müridler
-
okul:muğla myo
bölüm:seyahat işletmeciliği(i.ö)
mezun olursan:belki bi acentada gece bekçisi olursun
şehir durumu:bulunduğu coğrafya itibarı ile deniz kum güneş buna paralel para şart öğrenci oldunu öğrenince fiyat arttıran yerli halka küfür kaçınılmaz
okul durumu:kız durumu ii ilk sene kampüste hazırlık 108 saat devamsızlık güzel ingilizce eğitim bölüme gidince 9 katlı binada lise tarzı eğitim...
-
vegapc bunu yazdı:
-----------------------------Üniversite Adı: dpü
Bölüm Açıklaması: Elektrik-elektronik müh.
Eğitim Koşunlları: Fena değil. şehir boktanMezun olduysanız iş imkanları: mezun oldum 3 ayrı yerden gel çalış dediler ama pederin işi dolayısıyla tanıdıklar sayesinde. askerlik isteyen bir çok yer var ve genelde mezun olan arkadaşlarımda işe girmiş durumda
-----------------------------Web: http://mf.dpu.edu.tr/
Bu arkadaşımızın bölümüde alanı sayısal olan arkadaşlar için tercih edilebilecek yerlerden biri. 2007 Taban puanı:
1161137 DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ (KÜTAHYA) Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği SAY-2 52 52 329.761 340.470 313.277 313.535 Kayıt Yeri Bilgisi -
Üniversite Adı: mersin üni
Bölüm Açıklaması: grafik tasarım
Eğitim Koşunlları: Fena değil. şehirmezun olduysanız iş imkanları: kendini geliştirirsen fena sayılmaz.grafiker olyosunn okul bitince.reklam ajansları matbaalarda,tv lerde gazetelerde ya da freelance calısabiliyosunuz.iş imkanları geniş.aç bırakmayacak bir bölüm.öss den barajı aşıp yetenek sınavına girmek gerekiyor..
-
güzel bir konu açmışsın tebrik ederim
Üniversite Adı: Muğla Üniversitesi
Bölüm Açıklaması: Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği. 52 + 2 lik kontenjan var.27-27 diye iki sınıfa ayırıyorlar. Toplam 7 kız öğrenci var. Bizim ünivde nerdeyse tüm fakülteler tek bir kampusün içinde.Teknik Eğitim Fakültesi.İki bölüm var Teknik eğitimde.Biri bizim bölüm diğeri de mobilya ve dekorasyon öğretmenliği..Derslerimiz %30 ingilizce.İlk sene hazırlık veriyorlar (intermediate seviyede olman şart) Ders içerikleri baya bi güzel. Elektronik ve Bilgisayar ağırlıklı dersler var ki benim işime çok iyi geliyor..
Eğitim Koşunlları: Eğitim iyi de bi sorun var.Mezun olunca sadece bilgisayar öğretmeni olarak mezun ediyor.Elektronik ve Bilgisayar öğretmeni olara değil (bizi kandırmıştılar)
İş imkanları: İş imkanı her bölüm için aynıdır bence.En iyisen işin her zaman vardır. Bizim bölüm için devlet işinde çalışmak istiyorsan yani bilgisayar öğretmeni olarak o zaman atama yapılıyor.Özel sektörde de baya bi iş imkanın var. Tavsiye ederim.Tabii öncelik burda mesleki ve teknik lise okullarında.. Onlara 0.24 lük bi ek puan geliyor (Bende teknik lise mezunuyum.Endüstriyel Elektronik)
Bizim bölümde olanlar genellikle elektronik ve bilgisayar çıkışlıdır liselerinde..
-
Üniversite Adı: Hacettepe Üniversitesi
Bölüm Açıklaması: Fizik M ühendisliği. Kız görüyorum arada. Edebiyat Fakültesi var ama.
Eğitim Koşunlları: Eğitim iyi.
Mezun olduysanız iş imkanları: Bölüm biterse iş iyi.
-
2 Yıllık Üniversitelere Düz Liseden Girenler Yokmu.Bizleride bilgilendirseler :D
-
Üniversite Adı: Ankara Üniversitesi
Bölüm Açıklaması: Moleküler Biyoloji Ve Genetik
Eğitim Koşunlları: İyi
Mezun olduysanız iş imkanları:Türkiye'ye tenezzül etmieyecem direk finlandiya'ya satacam kendimi amk. ama parası için değil genetik biliminin en gelişmiş oldugu ulke oldugu için..
-
Okul : Hayat Üniv.
Bölüm : Dertler ve çileler fakültesi.
Kız durumu : eh işte.
İş imkanı: % 0.3
-
C.Bayar Uni Makina mühendisligi 6. sene Terk Sıkıldım :D Şuan xx şirkette Makina mühendisi olarak calısıorum :)
-
üni :gazi üni
bölüm : muhasebe 2 yıllık
+
üni:aöf
böl:işletme dikey geçiş olayı
şimdi muhasebe felan okuyosan tamamen kendini geliştirmene bağlı bazı şeyler
mezun olduğunda aç kalmazsın
ancak gazi deki kız durumu içler acısı yani :)