Üniversite Öğrencisi Ve Mezunu Müridler
-
Üni:MERSİN ÜNİVERSİTESİ
bölüm:Fen-Ede. matematik
hatun potansiyeli:İzmir yolunda hızla ilerlemekte diyebilirim :)
gelelim okulun eğitimine eğitime gheçmeden önce kampüsten bahsedeyim binaların mimarisi çok güzel (kale gibi maşallah) hele bir de vadisi var ki mükemmel in çıkasın gelmez.
bu araa 2 kampüs var merkez Çiftliiköy ve Yenişehir bizim kampüs yani çiftlikköy olan şehir dışında ulaşım rahat ama. gelecekseniz çiftlikköye gelin yenişehird kampüs olarak bişe yok.. hastaneden bozma gibi bişeeymiş...
neyse eğitim ii gibi kaliteyi arttıracaz die öğrenci mikiolar. ama 3 yıl dır okudum seneye 4 e geçecem 3 yılda 3 sistem gördüm :S okul 16 yıldır eğitim vermekte sürekli ve hızlı olarak büyüyor üniversitenin tıp fakültesi hastanesi vardır
erasmus programı çerçevesinde yurtdışına öğrnci gönderilmekte vs... bi soru olursa pm. le yardımcı olurum
-
bitirdim ama hala ameleyim
akdeniz üniversitesi elmalı meslek yüksek okulu otomasyon bölümü
amele kaynıyor buralar bende bir ameleyim
kabullenmesi cok acı bir gerçek
kız var paraya bakıyor
sehir boktan hiç şeyime benzemiyor
halk ögrenciye nasıl itelerim onun hesabını yapar eger ögrenci oldugunu anlarsa anlarda şarapsız
-
uludag üni
fizik bölümü
eğitim iyi güzel anlatıyorlar hocalar çok kaliteli proflar var
birde iş imkanı sen kendini ne kadar geliştirirsen okadar iyi
benim şu anki hedefim okulu mezun olduktan sonra harvard fizik okumak sonra bunun yüksek lisansı ve doktorası var felan filan işte :D
-
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------Üniversite Adı: Fırat Üniversitesi
Bölüm: Makina mühendisliği
Eğitim: Aslında düşük. Ancak makina mühendisliklerini karşılaştıracak olursanız Türkiye'de ilk 5 e kesinlikle girer. Yani bu açıdan bakarsak makina seçecekseniz listenize alın.
Açıklama: Oldukça zor. Hiç şakası yok. Aşırı derecede zoru sevenler gelsin derim. Ve de makina hastaları. Yani tercih etmiş olmak için yazmayın, çok yanarsınız. Şu anda 4. sınıfı bitirdim ancak 3. sınıftan daha yeni yaz okulunda ders alabiliyorum (dedim ya şakası yok).
Kız mevzuunda; yok öyle bişey. Her sene sayı artıyor gibi gözükse de 1-2-3 lerde. Daha çok sene gerekli bu açıdan.
Mezun olduysanız: Mesleğini icra etmek isteyen hiçkimse boşta kalmıyor. Yeterki çalışmak istesin.
Dip not: Üniversite Elazığ'da. Ancak bu sizi düşündürmesin. Biraz doğuda bir şehir fakat batıdakilerden farkı yok. Yabancılık çekmezsiniz. Mühendislik fakültelerinde puanları düşüktür, dolayısıyla düşük puan alan mühendis adayları iyi incelesin derim.
Ayrıca ortam açısında; ortam nerdeyse yok. Kendi aranızda, sınıfınızda veya ev arkadaşarınızla ne yapıyorsanız o. Ne bahar şenliği var 3 senedir ne bir etkinlik. Gerçi bu rektörün hatası ve o da değişecek ancak bahane hep bulunur.
-----------------------------ilk 5 e girer he? vayy beeeeee! ilk 5 i bi sıralasana???
-
Ben sıralayayım;
1. Boğaziçi Üni.
2. ODTÜ
3. İTÜ
4. Marmara Üni.
5. YTÜ
Aa Fırat Üniversitesi bu sıralamaya giremedi! :D
-
Bu konuyu up'ladım.
Üniversite tercihleri yaklaştı arkadaşlara yardımcı olmasın babında güzel bir konu. Geçen sene tercih yaparken açmıştım bu konuyu. Şimdi sizler için yeniden up'luyorum.
-
Üniversite Adı: Dicle Üniversitesi
Bölüm: Fen Fakültesi Matematik Bölümü
Eğitim: Akedemik kadroda biri sözleşmeli azeri olmak üzere 4 profesör var. Profesölerden biri "Hasan İlhan Tutalar" oldukça tanınmıştır. Çok sayıda makale ve kitapları vardır. Ancak uygulama dersine giren asistanların pek birşey bildikleri söylenemez.
Açıklama: Zor bir bölüm. Ancak çalışılırsa 4 yılda mezun olabilinecek bir bölüm. Hem matematiğin ne olduğu ancak bu bölümde öğreniliyor. Kız mevzusuna gelince biraz atikseniz bütün kızları tav edebilirsiniz :D Zira gözlemlediğim kadarıyla erkekler çok pasif.
Mezun olduysanız: Mezun değilim ama matematikte iş imkanı gerçekten çok geniş. Tabii ki diplomayı alabilene. Eğer pasif biriyseniz işsiz kalma ihtimaliniz de muhtemel. Formasyon alıp matematik öğretmenliği de yapabilirisniz.