Üniversite Öğrencisi Ve Mezunu Müridler
-
Üniversite Adı: Yeditepe üniversitesi
Bölüm Açıklaması: Mimarlık, 60 kontenjan hepside dolu. 15 buslu, 45 paralı. yaklaşık 40 kız öğrenci var 20 erkek. Kayışdağı kampüsünde.
Eğitim Koşunlları: İyi/göreceli olarak Sağlam. 5 yıl okul. 1 yıl İng hazırlık(sınavı geçersen mecburi değil)+4 yıl okul
İş imkanları: İş bulmak garanti. Stajyaptığın yere kapağı atarsın..
Burslu/bursuz ayrımcılığı yok.. yeme içme pahalı, ulaşım biraz sıkıntılı(UZAK)..Karı kız gavi.
***Aklın varsa Az puanla iç mimarlık peyzaj neyin oku..Sonra Çift anadal yap( 3-4 ders mi ne alıyorsun fazladan) ' diplomalı olarak (hem peyzaj hem MİMAR) olarak mezun ol..Hayat sana güzel..
-
Türkçe - Matematik bölümünden mezun, ünide olan/olmuş mürid arkadaşlarımız da yazarlarsa daha iyi olur ..
Postları okuduğumunda daha çok Sayısal mezun müridlerin ilgilendiğini gördüm..
Uluslar Arası ilişkiler , Psikoloji , Sınıf Öğretmenliği bölümünde okuyan müridler varsa hiç durmadan bi iki birşeyler yazsın lütfen (: -
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Üniversite Adı: Ankara Üniversitesi
Bölüm Açıklaması: Moleküler Biyoloji Ve Genetik
Eğitim Koşunlları: İyi
Mezun olduysanız iş imkanları:Türkiye'ye tenezzül etmieyecem direk finlandiya'ya satacam kendimi amk. ama parası için değil genetik biliminin en gelişmiş oldugu ulke oldugu için..
-----------------------------abi bu bölüm hakkında biraz daha bilgi verebilir misin ben de düşünüyorum ama türkiye de iş imkanları neler üniversitede kalmak ne derece avantajlı bunları cevaplayabilir msin?
-
üni: erciyes üniversitesi
bölüm: astronomi ve uzay bilimleri her sene 30 kişi alınıyor diyorlar bu seneye göreye değişi kimi sene 28 kime sene 34 öğrenci alabiliyo. kız-erkek durumu seneden seneye değişir yarı yarıya olduğuda oldu 2 kız olduğuda oldu.
fen edebiyat fak. olduğundan diğer fakültelerden öğrenci kardeşleriniz gelirler.
hocalarımız fena değildir. hiçbir şey bilmeden hoca olanda var çok şey bilipte araştırma görevlisinden kurtulamayanda var.
iş imkanı hiç sorma mezun olanların çoğu bölüm dışı iş yapmaktadır. ama benim en çok hoşuma giden çeşitli bilgisayar uygulamaları için elverişli bir bölüm olmasıdır. programcılıktan, grafikerliğe gibi çeşitli uygulamalar yapılır. bu da sizi bilgisayar teknisyeninden fazla bilgisayar bilmek zorunda kalırsınız yada hiç birşey yapmadan mezun olursunuz.
-
HolyDemon ağardan gelsen iyi olur,3-5 kişinin yaptığını bir gruba maal edemezsin
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------HolyDemon ağardan gelsen iyi olur,3-5 kişinin yaptığını bir gruba maal edemezsin
-----------------------------hayır kardeşim ağırdan filan gelmesin kimse. gözlerimizi daha fazla kapamayalım ortada iğrenç kokuşmuş bişeyler varsa gören açık açık yazsın ki diğer insanlar bu kokuşmuşluğun farkına varsın ona göre hareket etsin. bu tür şeyleri radyoda tv de gazetede öğrenmemize imkan yok. tercih yapacak arkadaşlar bu tarz yerlerden gerçekleri görebilir. biz bilgisiz tercih yaptık hayatımız kaydı. ç.kale biga iktisadi ve idari bilimler fakültesini seçtim cehenneme düştüm. tam bi rezalet okul okul değil yaşadığın yer esnaf yerli halk bi garip. insan hayata küsüyor. 4 yılın küfür etmekle geçiyor gençliğinin en güzel bölümü yanıp gidiyor gözlerinin önünden. holydemon gerçekleri söylemiş internette araştırırsan veya kkalede okuyan birisine danışırsan ne kadar sikko lanet bir üniversite olduğunu o da söyleyecektir.bu mantığı terkedelim artık gerçekleri kimse gizlemeye çalışmasın, çalışsa da başarılı olamayacaktır zaten
-
sözel düz lise çıkışlı ünide okuyan müridler yokmu yaw
-
ya uluslar arası ilişkiler,ingilizce iktisat,siyaset bilimi ve uluslar arası ilişkiler okuyan yada bilgisi olan yok mu ? bu üç bölümden hangisi daha avantajlı yardımcı olan olursa çok sevinirim yarın sonuçlar açıklanıyor sonra da tercihler ama hala kafam da bişi yok...
-
Üniversite Adı: Erciyes Üniversitesi
Bölüm Açıklaması: Hukuk Fakültesi, merkeze yakın, en uzak mesafe 25 dakika(şehir içinde), fakültenin yeri çok kral, fakülteye bağlı prof 1 tanev ar ama, bölüm dışı derslerden gelen hocaların çoğu prof.
Eğitim Koşunlları: İyi
Mezun olduysanız iş imkanları: mezunlarını ilk defa bu sene verdi, ama cidden baya başarılı bi fakülteyiz.. Türkiye geneli hukujk fakülteleri arasında yapılan kurgusuz duruşma yarışmasında birinci olduk. adını yeni yeni duyuruyo okul işte...
-
Üniversite Adı: Boğaziçi üniversitesi
Bölüm Açıklaması: Bilgisayar Mühendisliği
Eğitim Koşunlları: Çok iyi
Mezun olduysanız iş imkanları:İş aramana gerek yok , işverenler seni mezuniyet gecesinde buluyorlar zaten