Unutmak...Unutmayı Başarmak ?
-
Noluyo lan. herkes mi aynı dertden muzdarip.
-
Düş Sokağı Sakinleri - Kanrevan İçindeyim..
Duman - Manası Yok..
Son olarakta..
Gökhan Tepe - Yürü yüreğim gidelim buralardan..
Vesselam..
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Nietzsche'nin bir-iki sözü:
Sen aşık olduğun kişiyi sevmezsin, aşık olduğun kişinin sana yaşattığı duygulardan dolayı içinde bulunduğun durumu seversin.
Sen bir koltukta oturmaktan zevk almazsın, koltuk aracılığı ile kendinden zevk alırsın.
Unutacam diye triplere girme. Devam et. Ne zaman onu veya resmini görsen hep irkilme olacak tabi ki ama daha ne kızlar tanıyacaksın daha ne irkilecek sin bi ara deprem olduğunu falan zanneteceksin :)
devam et eleman olur öyle arada. Zorla yeni bir kız bulma, onu unutacam şartıyla hiç bulma ! Sen sadece insanları tanımaya çalış, uzun uzun bak onlara, hepsine daha da çok aşık olacaksın merak etme.
-----------------------------
Olay budur =))Ben de sana Zuhal Olcay dan "unutulur" şarkısını öneriyorum :P
Damara bağladıkça,esas damarlarında gezindiğini sandığın duyguların seni bırakmaz...
Depresiflikle hiçbir şey çözülmüyor,sonuç olarak geçmiş olsun demeyi ve ardından metin ol demeyi uygun gördüm =)))
-
2 sene boyunca unutamamanın sebebi istediğin tip bi kızın sana aşık olmaması. bu yüzden sana aşık olan kızı unutamıyosun çünkü yeni biri yok. hemen hemen istediğin bi tip kız çıkıp aşık olsun sana bak bakalım aklına geliyo mu bu 4 yıllık sevgilin. :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------yokki böyle anlatacağım kimse bi tbt var işte :(
Üstüne üstlük ben kaçmaya unutmaya çalıştıkca bir şekilde karşıma çıkıyor...haber yolluyor. Yok sevgilim var yok erkek arkadaşım var erkek arkadaşım şöyle.. Erkek arkadaşım böyle.. Fıttırcam şerefsizim..
-----------------------------kusura bakmada bunu yapabilen bi kızı hala unutamıyosan müstahaktır sana...
-
zor abi zor unutmak zor 2yıla yaklaştı ama arada yine aklıma gelir bunalırım
o ne kadar kötülük yaparsa yapsın hep aklının bi köşesinde vardır zor iş
çare söyleyecem ama bulsam kendim için kullanacam önce sonumuz hayrola
not: yeni bi lanet başladı bende :/
bi kıza teklif yolluyordum babası vefat etti vazgeçtim yeni bi kız vardı seviyom hala
tam haber yollayacam geçen hafta babası öldü nasıl bi lanet anlamadım :/
-
Kreyzi bunu yazdı:
not: yeni bi lanet başladı bende :/
bi kıza teklif yolluyordum babası vefat etti vazgeçtim yeni bi kız vardı seviyom hala
tam haber yollayacam geçen hafta babası öldü nasıl bi lanet anlamadım :/
-----------------------------zuhaha puhaha gülmekden altıma zcdım. Helal olsun.:D
-
hacım bızde gectık bu yollardan hatta fazla deıl dha ocak aynda gectm amk :=). nyse.haıc seversın ayrlırsın bnları dogal karsılamak lazım . ama unutamazsın bazılarını ıste . unutmak ıcın onu aklına getırmemeye calıs. ılla da gelıosa kotu yonlerını aklına getırmeye calıs. (kotu yonu yok dıyosan yuh artık =)).. hacı kolay gelsn .. hee bı kızla takılmalıgına da cıksan untmana baya yararı olr dıe dusunuorum ..
-
bi gece yat düşün. zaten her gece düşünüyosundurda. kim lan bu benimle taşak geçiyo s. gitsin de. aklına geldikce bunu de birkaç hafta sonra şuanki durumuna gülüp geçersin.
3aylık ta işe yarıyor ama 4 sene çokmuş be hacı :S
değmezmiş. takma kafana yeni sevgili bul kendine. bol bol muhabbet kur kızlarla bilmiyorum yaşın kaç ama. o ortamı bulabilirsen güzel olur senin için.
kolay gelsin dostum.
-
Aşıksın aşıksın sen aşıksın arakadaş:D
yok hoca yok bunun ilacı :D