Urfa-Siirt-İstanbul-Antalya Ve Antepde Pkk Gösterileri ! Yuh Artık
-
Demin haberlerde gördüm.Başlıkda saydıgım illerde pkk sempatizanları içerdeki şebeğe bişey olmuş diye götlerini paralıyorlardı.
Artık ülkemde Türk var mı yok mu diye şüphe etmeye başladım.Her gün orospu cocukları hem dağda hem şehirde saldırılar yapıyor ortalığı birbirine katıyor meclisdeki partileri Dtp vır vır vır konusuyor ama bizden hic bir hareket yok.
Evet arkadaslar cok güzel yapıyoruz.Böyle burdan söverek oturdumuz yerden elestri yaparak cok güzel oluyor.Ulan yok mu biride demiyor ki şöle toplanalım her gün bu ibneler provake eylem yapıyor bizde gidelim artık bişeyler yapalım diyen yok.
Artık Osmanlının cesaretini almanın zamanı geldi.Damarımızdaki kan Türk kanıdır.Bir Türk dünyaya bedeldir.Bu çapulcuları artık tek tek bitirmek gerek neden hala boş işler peşindeyiz !
Neden dedikodu yapmanın,bugün tvde ne izlesem keyfinin derdindeyiz !
Neden hala kız ayartmanın,sokaklarda haytalık yapmanın derdindeyiz !
Urfada gösteri yapan orospu biber gazından etkilenmiş bizim polisimizde ona maskesini veriyor.Ulan senin ona iyilik yapman haramdır ulan haram artık neyin iyilik gösterisi bu.Bide gösterici karı diyor ki " vay vey ambülens cagırın ambülens öhööö " . Yavşak gazetecilerde polis zor kullandığında 2 kurus prim almak için onları cekiyor.
Nasıl bir ülkedeyiz artık nasıl insanlar olduk.Konuyla alakalı değil ama yazmışken söyleyeyim.Haberlerde bişey daha gördüm 15 sene sonra gördüğü cocugunu hastanede yanmış halde buluyor şerefsiz anne cocuguma sahip cıkcam diyor ama 8 bin ytl milletin bağışladığı ameliyat parasını alıp kaçıyor. ALLAH BELANI VERSİN İNSAN DİYE !
Memlekete artık adam lazım.Aklınızı başınıza toplayın.Yoksa yarın çok gec olabilir.
Cok sinirlendiğim için biraz argoya kactım.Kusura bakmayın.
-
İç Savaş ...
-
lan bunları gördüğün yerde vursan ne güzel olur be
-
Hepsi Tiplerini S2ktiğim dtq lilerin Marifeti:S:S Bize Denk Gelmezki Böyle Gösteriler S2kelim ANALARINI.:S:S
-
Terörist abi bunlar. Niye dağda arıyoruz ki?! Al sana terörist! Kur oraya 2 tane makinalı, deş hepsini.
-
arkadaşım toplanalım indirelim diyosun ama zaten bu ipnelerin elebaşları onu istiyo yani kaosun çıkmasını
bizimkilerde örgütlense adamlar soykırım der. allah korusun yarın kürdistan kurulursa zaten ölen pkk lılar için bunu söylüyecekler....
nereye gidiyosun canım ülkem...
-
hayret antepde hiç görmemiştim. :S birileri düğmeye basmış olmalı.
gerçi yirmi otuz ytl'ye üçbeş saat gösteri yapabilecek boş adam çok burda.
bunların savunduğu bi davası yok, olamaz da çünkü adamlarda beyin yok .. beyin olmayan adam düşünemez. ama parayla satın alabilirsin...
-
ipneler birde 9-10 yaşındaki velete git saldır demişler minicik çocuk taş maş atıyor a.* bizim polisin kuveti sadece 1 mayısta emekçi insanlara yetiyor
-
Bide 10 ar 10 ar ürüyorlar.
Bu kadar illet bu kadar pis insanlar yer yüzünde yok.
-
keşke yapacakları gösterileri önceden haber alabilsek bizde Türkler olarak toplanıp bunların gösterilerini basardık..
heralde o zmnda POLİSİMİZ bizi tutuklamazdı? ya da onlara çok fazla zor kullanılmadığı gibi bizlerede kullanılmazdı die düşünüyorum?
ama eminimki öle bişiyin haberini önceden alsak o gösteride mutlaka kan çıkar.. bi dersde alırlar heralde bundan..
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------keşke yapacakları gösterileri önceden haber alabilsek bizde Türkler olarak toplanıp bunların gösterilerini basardık..
heralde o zmnda POLİSİMİZ bizi tutuklamazdı? ya da onlara çok fazla zor kullanılmadığı gibi bizlerede kullanılmazdı die düşünüyorum?
ama eminimki öle bişiyin haberini önceden alsak o gösteride mutlaka kan çıkar.. bi dersde alırlar heralde bundan..
-----------------------------Yorumun Çok Yanlış Hacı biz Türk'ler Derken Ayrımcılık Yaptığının qkk Ya Destek Verdiğinin Farkındamısın Demekki Sen Türkiye Türk'lerindir Diyorsun Ayırıyorsun Kürt Kardeşlerimizde Haklarını Savunmaları İçin qkk Yı Destekliyor Düşüncesi Çıkıyor Ortaya.... Halbuki Tanıdığım Çoğu ''AKLI BAŞINDA OLAN'' Kürt Kardeşlerim qkk Nın Kesinlikle Kürtlerin Temsilcisi Olmadığını Aksine Kürt Kardeşlerimizin Kötü Tanınmasına Her Kürt qkk Lıdır Mantığının Yayılmasına Sebebiyet Verdiğini Düşünüyorlar...Aklı Başında Olanda Bunu Düşünmeli...