folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Urfa-Siirt-İstanbul-Antalya Ve Antepde Pkk Gösterileri ! Yuh Artık

Urfa-Siirt-İstanbul-Antalya Ve Antepde Pkk Gösterileri ! Yuh Artık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:
    -----------------------------
    baylar bayanlar güzellik uykumuzdan sert bir darbe ile uyandırılacaz yakında. olan şey dünyada ilk değil ve Türkiyenin başına da ilk kez gelmiyor, bunun ismi iç savaştır kendini Türk hisseden herkes artık savunmaya ve örgütlenmeye hazır olsun diyorum şaka fln değil bu yakında sıra işyerlerimize evlerimize gelecek, çocuğumuza ailemize saldıracaklar ve teslim olmuş bu devlet bizi savunmayacak. bu kürdolar bizden daha milliyetçi ve daha örgütlü ve avrupa amerika israilden çine, arjantinden rusyaya sınırsız destekleniyorlar, herkes türklerdense kürdoları destekler çünkü bilirlerki Türkler güçlenirse başları beladadır, tarihsel düşmanlıktan fln bahsetmiom. kısaca bu sefer Tanrı varmı ve Türk ü koruyacakmı merak ediyorum gerçekten ...

Doğru düşünce tebrik ederim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:
    baylar bayanlar güzellik uykumuzdan sert bir darbe ile uyandırılacaz yakında. olan şey dünyada ilk değil ve Türkiyenin başına da ilk kez gelmiyor, bunun ismi iç savaştır kendini Türk hisseden herkes artık savunmaya ve örgütlenmeye hazır olsun diyorum şaka fln değil bu yakında sıra işyerlerimize evlerimize gelecek, çocuğumuza ailemize saldıracaklar ve teslim olmuş bu devlet bizi savunmayacak. bu kürdolar bizden daha milliyetçi ve daha örgütlü ve avrupa amerika israilden çine, arjantinden rusyaya sınırsız destekleniyorlar, herkes türklerdense kürdoları destekler çünkü bilirlerki Türkler güçlenirse başları beladadır, tarihsel düşmanlıktan fln bahsetmiom. kısaca bu sefer Tanrı varmı ve Türk ü koruyacakmı merak ediyorum gerçekten ...
    yazmıyıcam dedim dayanamıyorum.

neden böyle birşeye ihtiyaç duyuyosunki. göz altına alınanların bi çoğu çocuk.kim bilir kim kandırdı.geçenlerde de böyle bir gösteride polis muz verip dağıtmıştı çocukları.yani çocuk sadece denileni yapıyor.ne bilsin özgürlüğü şuyu buyu.pireye kızıp yorganı yakmayın.

örgütlenicekmiş.örgütlen anasını satıyım.hatta her önüne gelen örgütlensin.kürt grubu,laz grubu,çerkez grubu dışarıda yeterince sorun yok bide iç savaş çıkarın.zaten bizim milletimiz hiçbişey bulamasa galatasaray fenerbahçe diye bölünür,birbirini öldürür bi şekilde.

bunca sene yanyana yaşamış millet nasıl olduysa sözde 40-50 senedir düşman kesildi.kim istedi bunu peki?sözde senin diğer düşman kesildiğin  grubu destekleyenler..peki neden onların istediklerini yapıyosun ki?

devlet hiç kimseye teslim olmadı.sadece satılmış insanlar fakir fukarayı kandırarak başa geldi.anasını ağlatıyolar memleketin.bu memleket neler gördü neler geçirdi teslim olmadı sen ne teslim olmasından bahsediyosun?

son olarakta tanrı taraf falan tutmuyor.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı:

xz bunu yazdı:
    yazmıyıcam dedim dayanamıyorum.

neden böyle birşeye ihtiyaç duyuyosunki.bak geçen postlarda söylenmiş göz altına alınanların bi çoğu çocuk.çocuk kardeşim çocuk okuman yazman yokmu?.kim bilir kim kandırdı.geçenlerde de böyle bir gösteride polis muz verip dağıtmıştı çocukları.yani çocuk sadece denileni yapıyor.ne bilsin özgürlüğü şuyu buyu.pireye kızıp yorganı yakmayın.

örgütlenicekmiş.örgütlen anasını satıyım.hatta her önüne gelen örgütlensin.kürt grubu,laz grubu,çerkez grubu dışarıda yeterince sorun yok bide iç savaş çıkarın.zaten bizim milletimiz hiçbişey bulamasa galatasaray fenerbahçe diye bölünür,birbirini öldürür bi şekilde.

bunca sene yanyana yaşamış millet nasıl olduysa sözde 40-50 senedir düşman kesildi.kim istedi bunu peki?sözde senin diğer düşman kesildiğin  grubu destekleyenler..peki neden onların istediklerini yapıyosun ki?

devlet hiç kimseye teslim olmadı.sadece satılmış insanlar fakir fukarayı kandırarak başa geldi.anasını ağlatıyolar memleketin.bu memleket neler gördü neler geçirdi teslim olmadı sen ne teslim olmasından bahsediyosun?

son olarakta tanrı taraf falan tutmuyor.

10 yaşında başkası kandırıyor sokağa dökülüyorlar.

20 yaşında kendi iradesiyle sokağa dökülüyorlar.Bide sonra kendileri kandırıldıgı gibi baska cocuklarıda kandırıyorlar.Bölece ne oluyor kandırılan ( güya masum ) geçmişde cocuk ama şimdi ergen bir terörist sempatizanı bir ton adam cıkıyor ortaya.

Bide demişsin ki galatasaray,fenerbahce falan diye ayrılalım.Merak etme galatasaraylısı fenerbahcelisi ülkeyi bölmeye calısmıyor.Burası ingilitere değil futbol fanatikleri sokakları yağmalasın.

Sen pkk sempatizanları dısında kimlerin polise molotof kofteyli attığını gördün ?

Edit:Bide Laz falan demişin.Laz Türkcünün en kralıdır karadeniz kısmı adete bir mermer gibidir ne yapacağını suana kadar da cok iyi bildiler bundan sonra da bilirler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

10 yaşında başkası kandırıyor sokağa dökülüyorlar.

20 yaşında kendi iradesiyle sokağa dökülüyorlar.Bide sonra kendileri kandırıldıgı gibi baska cocuklarıda kandırıyorlar.Bölece ne oluyor kandırılan ( güya masum ) geçmişde cocuk ama şimdi ergen bir terörist sempatizanı bir ton adam cıkıyor ortaya.

Bide demişsin ki galatasaray,fenerbahce falan diye ayrılalım.Merak etme galatasaraylısı fenerbahcelisi ülkeyi bölmeye calısmıyor.Burası ingilitere değil futbol fanatikleri sokakları yağmalasın.

Sen pkk sempatizanları dısında kimlerin polise molotof kofteyli attığını gördün ?

Edit:Bide Laz falan demişin.Laz Türkcünün en kralıdır karadeniz kısmı adete bir mermer gibidir ne yapacağını suana kadar da cok iyi bildiler bundan sonra da bilirler.

koskoca yazıda bir yeri ayıklayıpta gazeteciler gibi demagoji yapma.ben lazlar örgütlensin ülkeyi bölsünler mi dedim?veya fenerbahçeliler örgütlenip bölsün mü dedim?oku paragrafın tamamını ne demek istiyorum bi anla.bütün olarak anlamaya çalış.

demek istediğim;siz daha şimdiden örgütlenelim bunlar ailelerimize saldıracak bilmem ne yapacak artık devlette koruyamıyor bizi (!) devlet zaten teslim olmuş kendimiz hallederiz diyerek bölmeye başladınız bile kaç asırdır yan yana yaşayan milleti.dış güçlere falan ihtiyaç yok zaten bu milletin arasına ayrı gayrı girdikten sonra.dtp liler ve yabancı destekçiler zaten sizin bu psikoloji noktasına ulaşıp galeyana gelmenizi istiyor.siz böyle devam ettikçe terör falan bitmez hocam. 

ve devletin liderleri adam gibi adam olsunda madem pkk sempatizanları da olmasın.adam gibi yetiştirsin devlet baba çocuklarını.yoksa başkaları istediği gibi kendi ideolojisine göre yetiştiriyor.bu konuda da sizi suçladığım yok top devlet liderlerinde.ama yinede buraya gelip kürtlere hakaret edeceğinize,daha bilinçlendirici yazılar yazsanız.sadece onları değil bütün halkı bilinçlendirsenizde bi ton kömüre kanmasalar.hani devletin başına daha adam akıllı birileri gelsede bir adım ileri götürse hiç fena olmaz.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek

keske kürt lerin yaptığı milliyetciliğin 10 da birini biz yapsak ama ırkcı faşizt geriçi yakıcı yıkıcı akla hayale ne gelirse soylenir.

dübedüz yaptıkları  kürt terörü  bir sehit oldu manisada teröre tepki olsun diye erkez evlerine türk bayrağı astı erkez ama yergök bayraktı

ama kürt evlerinin hiç birinde ama hiç birinde bir türk bayrağı asılmadı cenaze yürüğüsünde bile kürt yoktu ben görmedim.

şimdi burda ayrımcılığı kim yapıyor tabii ki ben yapıyorum arkadaslar değilmi .

Bilgi güctür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semihsenturk1
    semihsenturk1's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:

neden kürtlere potansiyel terorist muamelesi yapan yazılar yazıyosunuz?

yok kürtler çocuklarına milliyetçilik aşılıyomuş,devrimcilikmiş,özgürlükçüymüş yok beyinsizlermiş.pkk lılara ettiğiniz sözlere lafım yok ancak eğer yazdıklarınızı bir millete yüklerseniz o zaman o heriflerden bi farkınız kalmaz.

valla ister kızın ister sövün doğudaki yurttaşlarımız ayrı bir ülke kurmak istese zaten bunu yaparlar.20 milyon insan isyan ettikten sonra amerikan ordusu olsa kaç yazar?hiçbir kuvvet halkların birleşmesinden daha kuvvetli olamaz..benim tanıdığım birçok kürt var ve iddia ediyorumki sizdende daha milliyetçi insanlar.hiç değilse okuyorlar kardeşim.böyle yok toplanıp gidelim,asalım,keselim demiyorlar.boş beleş laflarla oksijen tüketmiyor.

eğer bir avuç çabulcunun yaptığını Türk milliyetçileri (!) diye geçinen tarafta yaparsa bi güzel kaos ortamı oluşur.sonrasında ülke bölünür ve bunun sorumlusunu ararken aynaya bakmaktan bile kaçınırsınız.

Turkiye Turklerindir gibisinden çağdışı bir yazı yazan elemanada diyeceğim şudur;kurtuluş savaşının doğuda başladığını unutma.kürt,türk,laz,çerkez vb bu ülkede omuz omuza savaştı ve M.Kemal Türkiye cumhuriyeti toprakları içerisinde sizin gibilerin ayrımcılık yapamaması için bu topraklar içinde yaşayan herkes Türktür dedi.Türkiye bir kesimin malı değil bunuda kafanıza sokun.

son olarak comquer demişki;

"daga cikip qkk'ye katilanlar süphesizki kürtler

baska bir alternatfi sunabilecek olan varmi ?

a.q ben o daga cikan yarrrak kafali kürtlerin"

Allah akıl fikir versin.yarrak kafalı kürtlermiş...%70 i yabancıdır pkk militanlarının.ermeni,Alman,ingiliz,rus şu bu...

ermeni dediklerimde dağıtılan asala teror örgütünün üyeleri..almanı rusu falan neye hizmet ettiğini bilmeyen macera arayan gençler bazıları paralı asker oldugunu söyleniyor..

araştırmak zorunuza gidiyor dimi.burdan sövmek kolay.sen sıcacık yatağında uyuyp pc başından sövüp sayarsın.sen televizyondan duyarsın,radyodan duyarsın ama doğudaki yurttaşlarım pkk sorununu orada yaşar.bu ikisi arasındaki farkı anlaman zor anlamanıda beklemiyorum ama bi umut işte.saygılar.

En sonunda biri güzel bişey söyledi.OYUNA GELMEYELİM BU KARGAŞA HEPİMİZİN BİLDİĞİ GİBİ SADECE ABD YE YARAR.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semihsenturk1
    semihsenturk1's avatar
    Erkek
    Bu oyun kürtler üzerinde oynanıp,ülkede ayrımcılık tetikleniyor.Ama her kürt vatandaşımızı pkklı olarak göremeyiz.Eğer biz ordaki çocuklara eğitim veremediysek,okulda vatan sevigisi ,millet sevgisi nedir Atatürk kimdir öğretmediysek,iş yoksa aş yoksa , kimilerine iş vercez aş vercez maaş vercez laflarıyla kandırıp birileri dağa çıkartıyosa bu bizim hükümetlerimizin suçu.Aktütünde pırıl pırıl çocukları gösterdi tvler.Bunlarda mı pkk lı.Hepsi okul istiyo,yaşıtları gibi yaşamak istiyo.Biz bu çocuklara yatırım yapmazsak.birileri gelipte bu cahil insanları boş şeylerle nasl kandırmasın ki
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    A.q 5sayfada darbe yapmissiniz ,hukumet indirip hukumet cikarmissiniz , terorou bitirmissiniz , daga cikmissiniz , inmissiniz hebele hubele :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akpinarli
    akpinarli's avatar
    Erkek
    ulan bn bunların anasına gide gele bunlar çoğalıyo ne diyelaim Allah'ından bulsunlar

Prens olmam için prensese ihtiyacım yok. Ben zaten kralın oğluyum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    akılsız başın cezasını ayaklar çeker..

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 9598 Toplam Mesaj: 70