Urfa-Siirt-İstanbul-Antalya Ve Antepde Pkk Gösterileri ! Yuh Artık
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------neden kürtlere potansiyel terorist muamelesi yapan yazılar yazıyosunuz?
yok kürtler çocuklarına milliyetçilik aşılıyomuş,devrimcilikmiş,özgürlükçüymüş yok beyinsizlermiş.pkk lılara ettiğiniz sözlere lafım yok ancak eğer yazdıklarınızı bir millete yüklerseniz o zaman o heriflerden bi farkınız kalmaz.
valla ister kızın ister sövün doğudaki yurttaşlarımız ayrı bir ülke kurmak istese zaten bunu yaparlar.20 milyon insan isyan ettikten sonra amerikan ordusu olsa kaç yazar?hiçbir kuvvet halkların birleşmesinden daha kuvvetli olamaz..benim tanıdığım birçok kürt var ve iddia ediyorumki sizdende daha milliyetçi insanlar.hiç değilse okuyorlar kardeşim.böyle yok toplanıp gidelim,asalım,keselim demiyorlar.boş beleş laflarla oksijen tüketmiyor.
eğer bir avuç çabulcunun yaptığını Türk milliyetçileri (!) diye geçinen tarafta yaparsa bi güzel kaos ortamı oluşur.sonrasında ülke bölünür ve bunun sorumlusunu ararken aynaya bakmaktan bile kaçınırsınız.
Turkiye Turklerindir gibisinden çağdışı bir yazı yazan elemanada diyeceğim şudur;kurtuluş savaşının doğuda başladığını unutma.kürt,türk,laz,çerkez vb bu ülkede omuz omuza savaştı ve M.Kemal Türkiye cumhuriyeti toprakları içerisinde sizin gibilerin ayrımcılık yapamaması için bu topraklar içinde yaşayan herkes Türktür dedi.Türkiye bir kesimin malı değil bunuda kafanıza sokun.
son olarak comquer demişki;
"daga cikip qkk'ye katilanlar süphesizki kürtler
baska bir alternatfi sunabilecek olan varmi ?
a.q ben o daga cikan yarrrak kafali kürtlerin"
Allah akıl fikir versin.yarrak kafalı kürtlermiş...%70 i yabancıdır pkk militanlarının.ermeni,Alman,ingiliz,rus şu bu...
ermeni dediklerimde dağıtılan asala teror örgütünün üyeleri..almanı rusu falan neye hizmet ettiğini bilmeyen macera arayan gençler bazıları paralı asker oldugunu söyleniyor..
araştırmak zorunuza gidiyor dimi.burdan sövmek kolay.sen sıcacık yatağında uyuyp pc başından sövüp sayarsın.sen televizyondan duyarsın,radyodan duyarsın ama doğudaki yurttaşlarım pkk sorununu orada yaşar.bu ikisi arasındaki farkı anlaman zor anlamanıda beklemiyorum ama bi umut işte.saygılar.
-----------------------------Pkklıların %70 inin yabancı olduğunu ispat et
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------neden kürtlere potansiyel terorist muamelesi yapan yazılar yazıyosunuz?
yok kürtler çocuklarına milliyetçilik aşılıyomuş,devrimcilikmiş,özgürlükçüymüş yok beyinsizlermiş.pkk lılara ettiğiniz sözlere lafım yok ancak eğer yazdıklarınızı bir millete yüklerseniz o zaman o heriflerden bi farkınız kalmaz.
valla ister kızın ister sövün doğudaki yurttaşlarımız ayrı bir ülke kurmak istese zaten bunu yaparlar.20 milyon insan isyan ettikten sonra amerikan ordusu olsa kaç yazar?hiçbir kuvvet halkların birleşmesinden daha kuvvetli olamaz..benim tanıdığım birçok kürt var ve iddia ediyorumki sizdende daha milliyetçi insanlar.hiç değilse okuyorlar kardeşim.böyle yok toplanıp gidelim,asalım,keselim demiyorlar.boş beleş laflarla oksijen tüketmiyor.
eğer bir avuç çabulcunun yaptığını Türk milliyetçileri (!) diye geçinen tarafta yaparsa bi güzel kaos ortamı oluşur.sonrasında ülke bölünür ve bunun sorumlusunu ararken aynaya bakmaktan bile kaçınırsınız.
Turkiye Turklerindir gibisinden çağdışı bir yazı yazan elemanada diyeceğim şudur;kurtuluş savaşının doğuda başladığını unutma.kürt,türk,laz,çerkez vb bu ülkede omuz omuza savaştı ve M.Kemal Türkiye cumhuriyeti toprakları içerisinde sizin gibilerin ayrımcılık yapamaması için bu topraklar içinde yaşayan herkes Türktür dedi.Türkiye bir kesimin malı değil bunuda kafanıza sokun.
Allah akıl fikir versin.yarrak kafalı kürtlermiş...%70 i yabancıdır pkk militanlarının.ermeni,Alman,ingiliz,rus şu bu...
ermeni dediklerimde dağıtılan asala teror örgütünün üyeleri..almanı rusu falan neye hizmet ettiğini bilmeyen macera arayan gençler bazıları paralı asker oldugunu söyleniyor..
araştırmak zorunuza gidiyor dimi.burdan sövmek kolay.sen sıcacık yatağında uyuyp pc başından sövüp sayarsın.sen televizyondan duyarsın,radyodan duyarsın ama doğudaki yurttaşlarım pkk sorununu orada yaşar.bu ikisi arasındaki farkı anlaman zor anlamanıda beklemiyorum ama bi umut işte.saygılar.
%1 de desek sen ispat isteyeceksin:)biz şahsen askerdeyken yaraklarına bakıyorduk kabuklumu kabuksuzmu diye :)
bilsem fotoğraflarını çeker sana ispat diye sunardım.
doğu illerinde 6 7 yaşına geldinmi hemen kabuğu kesilir.
edito . % 70 değilde % 30 u yabancı uyruklu.
-
erkan07 bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
%1 de desek sen ispat isteyeceksin:)biz şahsen askerdeyken yaraklarına bakıyorduk kabuklumu kabuksuzmu diye :)
bilsem fotoğraflarını çeker sana ispat diye sunardım.
doğu illerinde 6 7 yaşına geldinmi hemen kabuğu kesilir.
-----------------------------%70 ile %30 arasında 2 katdan fazla fark var.
%70 denmesi abartı.Bu örgüt sanki kürtlerin değil yabancıların kurdugu bir örgütmüsde kürtlerden de gelenler varmış gibi oluyor %70 denildiğinde.
-
fark önemli değil.
arkadaş sana kesin sayıda vermemiş zaten .
pkk nın içinde kürtlerden başka larınında bulunduğuna dikkat çekmiş.
bazen sayısal veriler önemli değildir.
bugün çıkan olaylar, gelecekte atılması gereken adımlara dikkat edilmesi gerkektiğine bir işarettir.
hani apo asılsın asalım diyenler varya bir söylentide bile nasıl olay çıktığını görmüşlerdir umarım.
asılırsa bir köpekten bir kahraman yaratmış olacaktık.
nasıl olduda doğru karar verip asmadık hala şaşıyorum. ona yaşadığı her gün ölümdür. sadece ona tahsis edilen o güzelim adaya acıyorum.
o ada birgün sular altında kalabilir böylesine bir şerefsizi üzerinde daha fazla taşıyamayacağı için.
-
bazen saçmalıyorsunuz .
Kürt vatandaşa kızacağınıza pkk nın kuruluşunda siklemeyen ona yapılan yabancı yardımların önünü kesmeyen ,oradaki halkı kucaklamayıp pkk nın sahiplenmesine göz yuman, yeterince iyi yönetilmeyen yanlış sistemlerin elebaşısı olan...
siyasetçilere kızın.
üç beş çabulcu eşkiya yaw bunlar diyenlere kızın bak o 3 5 çapulcu dedikleri örgüt 30 bin canımızı aldı.
saksıyı çalıştırın ,dininiz bile ırk ayrımını yasaklarken neler söylüyorsunuz ?
-
bayzin bunu yazdı:
%70 ile %30 arasında 2 katdan fazla fark var. %70 denmesi abartı.Bu örgüt sanki kürtlerin değil yabancıların kurdugu bir örgütmüsde kürtlerden de gelenler varmış gibi oluyor %70 denildiğinde.
ahahahhahaha.ne diyim ben sana daha bilmiyorum ki.pkk yı kürtler ayakta tutuyor dimi güzel kardeşim :D
kerhane kerhane dolaşan abazalarımızın hiç suçu yok!
2 kuruş az para vermek için korsan cd alanların hiç suçu yok!
çocuk yapıp adam gibi yetiştiremeyenlerin çocukları kokaine esrara bulaşır.bu insanların hiç suçu yok!
pkk yı terorist ilan edip (!) hala işgal ettiği topraklarda barındıran amerikanın bu işte parmağı yok!
erkan07 nin dediği gibi pkk lılara zamanında 3-5 çapulcu diyenlerin hiç suçu yok
....
kimsenin hiç suçu yok herşey kürt yurttaşlarımın suçu öylemi?
ortada bir sorun varsa hepimizin sorunu,ortada bir suç varsa hepimizin suçu hocam.bunu kabullenmeyerek işin içinden çıkamazsın.tekrar söylüyorum bak sen burda pkk yı duyarsın onlar orada yaşar.hem zaten bu şerefsizlerin zararı en fazla doğudaki yurttaşlarıma dokundu.bu yüzden hepimizden iyi bilirler neyin ne olduğunu canını sıkma sen. son olarakta yine söylüyorum terorizm kavramını bir millete yüklemeyin.pkk lı teroristler diyeceksin bitecek.nedne kürtler şöyle yapıyor böyle yapıyor diyosunuz anlamıyorum ki sizi ayrılmak isteselerdi doğudaki yurttaşlarımız inan bana seni beni dinlemezlerdi şimdiye kadar.
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
%70 ile %30 arasında 2 katdan fazla fark var. %70 denmesi abartı.Bu örgüt sanki kürtlerin değil yabancıların kurdugu bir örgütmüsde kürtlerden de gelenler varmış gibi oluyor %70 denildiğinde.
ahahahhahaha.ne diyim ben sana daha bilmiyorum ki.pkk yı kürtler ayakta tutuyor dimi güzel kardeşim :D
kerhane kerhane dolaşan abazalarımızın hiç suçu yok!
2 kuruş az para vermek için korsan cd alanların hiç suçu yok!
çocuk yapıp adam gibi yetiştiremeyenlerin çocukları kokaine esrara bulaşır.bu insanların hiç suçu yok!
pkk yı terorist ilan edip (!) hala işgal ettiği topraklarda barındıran amerikanın bu işte parmağı yok!
erkan07 nin dediği gibi pkk lılara zamanında 3-5 çapulcu diyenlerin hiç suçu yok
....
kimsenin hiç suçu yok herşey kürt yurttaşlarımın suçu öylemi?
ortada bir sorun varsa hepimizin sorunu,ortada bir suç varsa hepimizin suçu hocam.bunu kabullenmeyerek işin içinden çıkamazsın.tekrar söylüyorum bak sen burda pkk yı duyarsın onlar orada yaşar.hem zaten bu şerefsizlerin zararı en fazla doğudaki yurttaşlarıma dokundu.bu yüzden hepimizden iyi bilirler neyin ne olduğunu canını sıkma sen. son olarakta yine söylüyorum terorizm kavramını bir millete yüklemeyin.pkk lı teroristler diyeceksin bitecek.nedne kürtler şöyle yapıyor böyle yapıyor diyosunuz anlamıyorum ki sizi ayrılmak isteselerdi doğudaki yurttaşlarımız inan bana seni beni dinlemezlerdi şimdiye kadar.
-----------------------------Ben hepsi kürtlerin sucu demiyorum ama boş konusmayın Pkk kürtlerin bir örgütüdür lafı eveleyip gevelemeye gerek yok.Her kürt pkkdır da demedik nutuk atacak yer arıyonuz.
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------bugun ve bundan once sokaklarda miting yapanlardan bir tanesi yabancı uyruklu degil kandırma kendini + arkadaşında dedigi gibi butun kurtler budur diyen yok
-
bayzin bunu yazdı:
Ben hepsi kürtlerin sucu demiyorum ama boş konusmayın Pkk kürtlerin bir örgütüdür lafı eveleyip gevelemeye gerek yok.Her kürt pkkdır da demedik nutuk atacak yer arıyonuz.
-------------------------------------------------
bayzin yazmış:
Bide 10 ar 10 ar ürüyorlar.
Bu kadar illet bu kadar pis insanlar yer yüzünde yok.
---------------------
asi yazmış:
Yapacak en etkili şey kürtlerin yaptığı gibi çocuklarımıza küçük yaşta milliyetçiliği
aşılamak kürtler nasıl çocuklarını küçük yaşta gerilla özgürlük diye yetiştirip
olmayacak iş ütopyaları için çocuklarının beynini yıkıyorsa bizde kahramanlık ve
ibret dolu tarihimizi çocuklarımıza ögeretip gerçek milliyetçiliği aşılamalıyız
unutmamamız gereken şey ağaç yaşken eğilir
-----------------------------------------------------
monoton yazmış:
turkiye turklerindir TURK iye---------------------------------------------------------
conquer yazmış:
daga cikip qkk'ye katilanlar süphesizki kürtlerbaska bir alternatfi sunabilecek olan varmi ?
a.q ben o daga cikan yarrrak kafali kürtlerin
---------------------------------------------------------
al birde burdan yak.bunlar sadece bu başlıktan seçtiklerim..ben sadece genelleme yapmayın dağa çıkanla çıkmayan arasında ki farkı bilin diyorum ama verilen şehitlerden bizim gibi ciğeri yanan insanlara,pkk ya bizim kadar evladını veren insanlara ülkemizin doğu kısmına hakaret ediyosunuz.yok Türkiye "Turk"lerindir.yok 10 ar 10 ar ürüyolar,yok dağa çıkanların alayı kürt yok ot bok..
sadece şu yazdıklaırnızla bile pkk nın ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.Yaşasın Kürt-Türk kardeşliği!..benden bu kadar eğer tartışma isteyen olursa lütfen özelden ulaşsın.saygılar.
-
monoton bunu yazdı:
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------edito . % 70 değilde % 30 u yabancı uyruklu.
-----------------------------bugun ve bundan once sokaklarda miting yapanlardan bir tanesi yabancı uyruklu degil kandırma kendini + arkadaşında dedigi gibi butun kurtler budur diyen yok
konuyu anlamadan yorum yapma.bahsettiğimiz verdiğimiz yüzdeler sokaktaki yüzdeler değil dağdaki yüzdeler.
+ na cevap olarakta şunu söyleyebilirim.zaten kimsenin bütün kürtler pkk dır demesiyle bütün kürtler pkk olmaz.