Urfa-Siirt-İstanbul-Antalya Ve Antepde Pkk Gösterileri ! Yuh Artık
-
Yapacak en etkili şey kürtlerin yaptığı gibi çocuklarımıza küçük yaşta milliyetçiliği aşılamak kürtler nasıl çocuklarını küçük yaşta gerilla özgürlük diye yetiştirip olmayacak iş ütopyaları için çocuklarının beynini yıkıyorsa bizde kahramanlık ve ibret dolu tarihimizi çocuklarımıza ögeretip gerçek milliyetçiliği aşılamalıyız unutmamamız gereken şey ağaç yaşken eğilir
-
bunlar gündelik basit olaylar..takılmayın fazla.her şey ekonomi, ekonomi iyi olsun bunlar dogru hareketin ne oldugunu anlarlar
-
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------CellyM bunu yazdı:
-----------------------------keşke yapacakları gösterileri önceden haber alabilsek bizde Türkler olarak toplanıp bunların gösterilerini basardık..
heralde o zmnda POLİSİMİZ bizi tutuklamazdı? ya da onlara çok fazla zor kullanılmadığı gibi bizlerede kullanılmazdı die düşünüyorum?
ama eminimki öle bişiyin haberini önceden alsak o gösteride mutlaka kan çıkar.. bi dersde alırlar heralde bundan..
-----------------------------Yorumun Çok Yanlış Hacı biz Türk'ler Derken Ayrımcılık Yaptığının qkk Ya Destek Verdiğinin Farkındamısın Demekki Sen Türkiye Türk'lerindir Diyorsun Ayırıyorsun Kürt Kardeşlerimizde Haklarını Savunmaları İçin qkk Yı Destekliyor Düşüncesi Çıkıyor Ortaya.... Halbuki Tanıdığım Çoğu ''AKLI BAŞINDA OLAN'' Kürt Kardeşlerim qkk Nın Kesinlikle Kürtlerin Temsilcisi Olmadığını Aksine Kürt Kardeşlerimizin Kötü Tanınmasına Her Kürt qkk Lıdır Mantığının Yayılmasına Sebebiyet Verdiğini Düşünüyorlar...Aklı Başında Olanda Bunu Düşünmeli...
-----------------------------
hacı eyw. haklısın ama Bayzin'in saydığı illerin içinde bi istanbul la antalya var kürt kökenli olmayan il olarak.. gerisinin çoğu kürt kaldıki istanbul ve antalya'dada bi ton kürt var ha ben bunları yapanlar kürt demiyorm bnmde bi sürü kürt arkadaşım var çokda iyi arkadaşlarm.. yazdklarında kalınlaştrdığm yerlerde haklsn öle bi düşünce çıkartabilirler orataya ama isteyen istediği mantığı çıkartamazmı ordan? ben farklı bi şekilde söledim onu halbuki.. şöle bişide var ben sanmıyorum o gösterileri yapanların arasında Türk olsun.. -
Sizin kaybedicek bir çok şeyiniz var onlarınsa yok o yüzden böyleler =)
-
bugun okuldayken dtp mıtıngı felan toplanmış kopekler.okulun tam karsısında bırıde gerilla müzigi calıyordu.tenefuste camına pıl fırlattık camını ındırdık bısey olmamıs gıbı yaptık cakmadı aptal:D
-
kanunlar birazdaha sert olsa bunlar yaşanmaz örnek (arabistanda hırsızlık yapan bırısının cezası: hangı eliyle çaldıysa kesilmesi)
-
Mahpekar bunu yazdı:
-----------------------------kanunlar birazdaha sert olsa bunlar yaşanmaz örnek (arabistanda hırsızlık yapan bırısının cezası: hangı eliyle çaldıysa kesilmesi)
sende şimdi bambaşka bir yere yöneltiyorsun konuyu hoca. Şeriat i karıştırma konuyla bi ilgisi yok!. -
hiç öle bi gösteriye denk gelmedim ama Çanakkale gibi bi yerde de olamaz zaten skertyrler.Bursa konusnda bişi söleyemem ççünkü Görükle deyim 25km uzağım.Görükle de zaten siksen olmaz.
-
ThEDARq bunu yazdı:
Yorumun Çok Yanlış Hacı biz Türk'ler Derken Ayrımcılık Yaptığının qkk Ya Destek Verdiğinin Farkındamısın Demekki Sen Türkiye Türk'lerindir Diyorsun Ayırıyorsun
turkiye turklerindir TURK iye
-
monoton bunu yazdı:
ThEDARq bunu yazdı:Yorumun Çok Yanlış Hacı biz Türk'ler Derken Ayrımcılık Yaptığının qkk Ya Destek Verdiğinin Farkındamısın Demekki Sen Türkiye Türk'lerindir Diyorsun Ayırıyorsun
turkiye turklerindir TURK iye
-----------------------------Sizin Gibiler Yüzünden Kimlik Çatışması Çıkıyor..Türkiye Türk'lerin Diyorsun Kürt Vatandaşlarını Yokmu Sayıyorsun.. Atatürk Ve Askerleri Bu Vatan İçin Cephelerde Düşmanla Çarpışırken Hangi Askerine Vatandaşına Kökeni Yüzünden Veya Mezhebi Yüzünden Ayrıcalık Tanımış Veya Dışlamış Nerde Okudun Nerde Duydun...Git Bir Çanakkaleye Şehitliğine Nedemek İstediğimi Anlarsın ;)