Urfa-Siirt-İstanbul-Antalya Ve Antepde Pkk Gösterileri ! Yuh Artık
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------sanirim ne yazdigimi okumak icin pek fazla zorlanmadin!?
peki %70 yabancilardan olusuyor diyorsun,diger %30 nereden geliyor?dogudan,bizim kürtlerimizden gelmiyormu bunlar ?
-----------------------------"daga cikip qkk'ye katilanlar süphesizki kürtler
baska bir alternatfi sunabilecek olan varmi ?
a.q ben o daga cikan yarrrak kafali kürtlerin"
anlanmayacak neyi var bunun.%70 meselesinide amma taktınız kafanıza.he bilader %90 içinmi rahatladı?
bayzin şimdiye kadar seni kaale alıp cevap yazdığıma dua et.bana cevap yazmıcakmış ağlatma beni ben ne yaparım sen cevap yazmasan?siz kürtlere hayvanlardan bahseder gibi yok 10 ar 10 ar ürüyonuz bu kadar illet pislik bir toplum yok diye bahsedin.adamda kalksın türk-kürt kardeştir desin.bi yürü git işine.zaten siz bu şekilde bilmem kaç yıldır yanyana yaşadığınız topluma hakaret ediyosanız diğer bölücülerden bi farkınız yok demektir.
xz sana gelince.yukarıda yazılanları bi daha oku.sen adama hakaret edersen,kurulmus bi teror örgütüne hepsini dahil eder gibi konuşursan adam sana kardeşim demez doğal olarak.o kadar kürt arkadaşım var hiçbiride bölücü değil.siz birbirinizi pohpohlayın böyle aferim size devam edin.
"burası bizim toprağımız çıkmassanız vururuz" diyolarmış.puahahahahhaha.bilader benim amcam öğretmenlik yapıyor o bahsettiğin yerde.ilk gittiğinde sistemini kurana kadar yemek battaniye ne varsa yığdılar eve.kendimde gittimm doğuya amcam evleniyordu.bişeye ihtiyacın olacakmı,bizi yadırgıyormu acaba diye gözlerinin içine bakıyolar.doğunun insanı daha misafirperverdir.beni bunu gördüm,yaşadım,bunu söylüyorum..ve takrar söylüyorum doğudakilerin %90 ı pkk lı olsa pkk amacına ulaşırdı.şimdi ne kadarı terorist grubta bilmiyorum.ama sayenizde olmayanlarda oraya girerse kıçınıza kına yakın.
bu ülke kürdüyle,türküyle ve diğerleriyle bir bütün.biri olmazsa olmaz.kurulurken hepsi yanyanaydı öylede olacak.kürtleri düşman ederseniz kendinize,yanyana yaşayamayacak duruma gelirseniz pkk yı beslersiniz.amacına ulaştırırsınız.
-----------------------------Madem burdasin sana sunuda hatirlatayim arakadasim,%90 veya %10 beni hic ilgilendirmez!!
kürt-türk ayirimi yapmiyorum cünkü bu vatan bizim!ama sana anlatamadigim sey,kimler biliyormusun?
dogu memleketlerimizden daga giden yarrrak kafali kürtler!!!
istersen anlarsin,anlamazsan ben bidaha yazarim.
-
Hocam yeni bir kanun çıkaracaksın. Teröre destek veren sempatizanları yakaladığında on bin lira ceza keseceksin. Kepenk kapatan esnafa da para cezası uygulayacaksın. Ödeme güçlüğü çeken vatandaşlarımızın borçlarını 12 ay taksite böleceksin ödeyemezse ömür boyu faiz binsin iç çamaşırlarına kadar alacaksın. çocuk ve sağlık yardımını durduracaksın, devlet memuru olabilme hakkını elinden alacaksın, şehirler arası seyahat etmeden önce karakola bildirme zorunluluğu getireceksin, abartıp eylemlere karışanların farklı şehirlere göç etmesini yasaklayacaksın. Çıkacak kanunu iki ay duyurcaksın sonra seyret şamatayı. Herşeyin başı para a.q.
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------sanirim ne yazdigimi okumak icin pek fazla zorlanmadin!?
peki %70 yabancilardan olusuyor diyorsun,diger %30 nereden geliyor?dogudan,bizim kürtlerimizden gelmiyormu bunlar ?
-----------------------------"daga cikip qkk'ye katilanlar süphesizki kürtler
baska bir alternatfi sunabilecek olan varmi ?
a.q ben o daga cikan yarrrak kafali kürtlerin"
anlanmayacak neyi var bunun.%70 meselesinide amma taktınız kafanıza.he bilader %90 içinmi rahatladı?
bayzin şimdiye kadar seni kaale alıp cevap yazdığıma dua et.bana cevap yazmıcakmış ağlatma beni ben ne yaparım sen cevap yazmasan?siz kürtlere hayvanlardan bahseder gibi yok 10 ar 10 ar ürüyonuz bu kadar illet pislik bir toplum yok diye bahsedin.adamda kalksın türk-kürt kardeştir desin.bi yürü git işine.zaten siz bu şekilde bilmem kaç yıldır yanyana yaşadığınız topluma hakaret ediyosanız diğer bölücülerden bi farkınız yok demektir.
xz sana gelince.yukarıda yazılanları bi daha oku.sen adama hakaret edersen,kurulmus bi teror örgütüne hepsini dahil eder gibi konuşursan adam sana kardeşim demez doğal olarak.o kadar kürt arkadaşım var hiçbiride bölücü değil.siz birbirinizi pohpohlayın böyle aferim size devam edin.
"burası bizim toprağımız çıkmassanız vururuz" diyolarmış.puahahahahhaha.bilader benim amcam öğretmenlik yapıyor o bahsettiğin yerde.ilk gittiğinde sistemini kurana kadar yemek battaniye ne varsa yığdılar eve.kendimde gittimm doğuya amcam evleniyordu.bişeye ihtiyacın olacakmı,bizi yadırgıyormu acaba diye gözlerinin içine bakıyolar.doğunun insanı daha misafirperverdir.beni bunu gördüm,yaşadım,bunu söylüyorum..ve takrar söylüyorum doğudakilerin %90 ı pkk lı olsa pkk amacına ulaşırdı.şimdi ne kadarı terorist grubta bilmiyorum.ama sayenizde olmayanlarda oraya girerse kıçınıza kına yakın.
bu ülke kürdüyle,türküyle ve diğerleriyle bir bütün.biri olmazsa olmaz.kurulurken hepsi yanyanaydı öylede olacak.kürtleri düşman ederseniz kendinize,yanyana yaşayamayacak duruma gelirseniz pkk yı beslersiniz.amacına ulaştırırsınız.
-----------------------------Madem burdasin sana sunuda hatirlatayim arakadasim,%90 veya %10 beni hic ilgilendirmez!!
kürt-türk ayirimi yapmiyorum cünkü bu vatan bizim!ama sana anlatamadigim sey,kimler biliyormusun?
dogu memleketlerimizden daga giden yarrrak kafali kürtler!!!
istersen anlarsin,anlamazsan ben bidaha yazarim.
-----------------------------Aynen bende pkklı kürtleri kastettim.
-
korkmanın yersiz olduğunu belirttim.
pkk yokken gevşekmiydik,4 1 yanımızda düşman var. gevşeklik ayrı bir olay.
-
aferin gencler , soyle bir hizlica yorumlarinizi okudumda gördümki amaçlarına ulaşmışlar , çünkü tam olarak sizi böyle bu havaya girmenizi
böyle düşünmenizi böyle konuşmanızı istiyorlarki , malesef hepimiz bu vatanda çok iyi insanlar olduğumuzdan herşeye inanıyoruz çünkü kalbimiz temiz
ve iy niyetliyiz.Bayzin dostum , senden bazen şüpheleniyorum ve senin için üzülüyorum böyle başlıklar açıyorsun devamlı ve böyle gaza gelmiş halde
dalıyosun herşeye ve küçük düşünüyorsunuz yada düz mantık diyelim herşeyin düşündüğünüz gibi işlediğini sanıyorsunuz malesef politika , siyaset
otorite ve güç böyle yürümüyor. Herşeyin bir kuralı nizamı ve degesi var.Ben ama sana kızmıyorum yaşına veriyorum şimdilik çünkü hepimiz bir çok dönemlerden
geçiyoruz.Şimdi asıl konu , bu televizyonlarda bu kadar yayının gösterilmesi sorunu.Bunu iyi düşünüp analiz etmek lazım , bunu biz izlemiyoruz sadece
ordaki dtpliler pkk lılarda izliyor ve okadar çok gösteriyolarki sanki türkiyeye hakim olmuş şerefsizler işte arkadaşları orda taş atıyor polis birşey yapamıyor
havasında şuanda bütün medya ve bunu gören yandaşları sokağa çıkıyor daha korkusuzca.O yüzden bu kadar hassas dengeler üzerindeyken
lütfen gazetede okuduğumuz , televizyonda dinlediğimiz , arkadaşlarımızdan duyduğumuz herşeyi bir kenara atmakta fayda var ve ülke , vatan ve millet
bilinciyle duyarlı hareket etmekte yarar var.Ve artık biraz kendinize bakın lütfen , eğitiminiz okulunuz yada yapmak istedikleriniz ? Bırakın bunlarıda
okulu nasıl bitirebiliirim , vatanıma milletime nasıl faydalı bir birey olabiliirim gibi şeyleri düşünün zaten gerisi gelir ama biz iyi niyetli insanlar olarak gerçekten
çok farklı durumlarda kalıyorum yönlendirmeler yüzünden :( Herkezden isteyim , sakin olun arkadaşlar , bırakın herkez kendi işini yapsın öğrenci öğrenciliğini
polis polisliğini doktor doktorluğunu ve bırakın en iyi şekilde herkez kendi bildiği işi yapsınki ozaman güzel noktalara gidelim.Hepiniz selametle haklın kardeşlerim
ilk defa galiba tahribat forumunda bu tip siyasi bir konuya mesaj atiyorum çünkü hiç sevmiyorum bunlari konuşmayı ama bugün nedense yazmak istedim.Umarım
hiçbiriniz kızmaz , üzülmez ve darılmaz bana.İyi geceler.
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------aferin gencler , soyle bir hizlica yorumlarinizi okudumda gördümki amaçlarına ulaşmışlar , çünkü tam olarak sizi böyle bu havaya girmenizi
böyle düşünmenizi böyle konuşmanızı istiyorlarki , malesef hepimiz bu vatanda çok iyi insanlar olduğumuzdan herşeye inanıyoruz çünkü kalbimiz temiz
ve iy niyetliyiz.Bayzin dostum , senden bazen şüpheleniyorum ve senin için üzülüyorum böyle başlıklar açıyorsun devamlı ve böyle gaza gelmiş halde
dalıyosun herşeye ve küçük düşünüyorsunuz yada düz mantık diyelim herşeyin düşündüğünüz gibi işlediğini sanıyorsunuz malesef politika , siyaset
otorite ve güç böyle yürümüyor. Herşeyin bir kuralı nizamı ve degesi var.Ben ama sana kızmıyorum yaşına veriyorum şimdilik çünkü hepimiz bir çok dönemlerden
geçiyoruz.Şimdi asıl konu , bu televizyonlarda bu kadar yayının gösterilmesi sorunu.Bunu iyi düşünüp analiz etmek lazım , bunu biz izlemiyoruz sadece
ordaki dtpliler pkk lılarda izliyor ve okadar çok gösteriyolarki sanki türkiyeye hakim olmuş şerefsizler işte arkadaşları orda taş atıyor polis birşey yapamıyor
havasında şuanda bütün medya ve bunu gören yandaşları sokağa çıkıyor daha korkusuzca.O yüzden bu kadar hassas dengeler üzerindeyken
lütfen gazetede okuduğumuz , televizyonda dinlediğimiz , arkadaşlarımızdan duyduğumuz herşeyi bir kenara atmakta fayda var ve ülke , vatan ve millet
bilinciyle duyarlı hareket etmekte yarar var.Ve artık biraz kendinize bakın lütfen , eğitiminiz okulunuz yada yapmak istedikleriniz ? Bırakın bunlarıda
okulu nasıl bitirebiliirim , vatanıma milletime nasıl faydalı bir birey olabiliirim gibi şeyleri düşünün zaten gerisi gelir ama biz iyi niyetli insanlar olarak gerçekten
çok farklı durumlarda kalıyorum yönlendirmeler yüzünden :( Herkezden isteyim , sakin olun arkadaşlar , bırakın herkez kendi işini yapsın öğrenci öğrenciliğini
polis polisliğini doktor doktorluğunu ve bırakın en iyi şekilde herkez kendi bildiği işi yapsınki ozaman güzel noktalara gidelim.Hepiniz selametle haklın kardeşlerim
ilk defa galiba tahribat forumunda bu tip siyasi bir konuya mesaj atiyorum çünkü hiç sevmiyorum bunlari konuşmayı ama bugün nedense yazmak istedim.Umarım
hiçbiriniz kızmaz , üzülmez ve darılmaz bana.İyi geceler.
-----------------------------Benden ne konusunda şüpheleniyon ?
-
Arkadaş anladık bizi kışkırtmaK istiyorlarda Adamlar Sokaklarda Ana Bacı Sövecek,Vatanına laf atacak oturacan yerinde.. Ben SAMSUN'dayım buraya bir gelseler yeminle dedem hepsinin amkcaq... Pompalıyı hazırladı :D
-
baylar bayanlar güzellik uykumuzdan sert bir darbe ile uyandırılacaz yakında. olan şey dünyada ilk değil ve Türkiyenin başına da ilk kez gelmiyor, bunun ismi iç savaştır kendini Türk hisseden herkes artık savunmaya ve örgütlenmeye hazır olsun diyorum şaka fln değil bu yakında sıra işyerlerimize evlerimize gelecek, çocuğumuza ailemize saldıracaklar ve teslim olmuş bu devlet bizi savunmayacak. bu kürdolar bizden daha milliyetçi ve daha örgütlü ve avrupa amerika israilden çine, arjantinden rusyaya sınırsız destekleniyorlar, herkes türklerdense kürdoları destekler çünkü bilirlerki Türkler güçlenirse başları beladadır, tarihsel düşmanlıktan fln bahsetmiom. kısaca bu sefer Tanrı varmı ve Türk ü koruyacakmı merak ediyorum gerçekten ...
-
holyreform, keşke durum okadar güllük gülüstanlık olsa keşke lazlarla olduğumuz gibi kardeş olsak, başka şeylerle ilgilensek ama değil işte bunu görmeyecek kadar mallaştınızmı neyiniz var ?
orada koca bir nüfus var basbas bağırıyor ben senden değilim burası benim toprağım çıkmassan vuracaz diye daha bunu nasıl belli etsinler, kürt türk kardeştir zırvasını geçiniz , türk türkün kardeşi değilki, bu kürdolar emperyalist güçlerin elinde piyon olmuş bi serseri takımı olabilir , kişisel örneklerde verebilirsin ahmet abi kürt ve çok milliyetçi sevdiğim bi insan falan diye ama bu orada silahlanmış ordu düzeni almış ve bağımsızlık ilan etme amacı için gözünü herbişeye karartmış Türk devletine saldıran bir örgütte yok sanki ve kürtlerin%90 ı da bu örgütü finansal ve fiziken olmasabile en azından yürekten desteklemiyor değil dimi biz salağız ztn kıçımdan uyduruom bunları? bugün DTP li kro çıkmış neler demiş , bak keşke senin dediğin gibi olsa hiç sallamazdım bile örneğin çerkeslerde kendilerince milliyetçidir biz türk değil çerkesiz derlerde he gülüm diyip geçioz dimi ?
not : erkan07 sende ayrı bi çeşitmişisn bilader ya tamam koçum öyle inanmaya devam et ne diyim ben sana cehaletini şuursuzca ifade etmenden ötürümü kızayım . aynen aslanım ya hastasıyız ztn kürdoların, sevmek ne kelime mınabilekoruz