Uyumayan Yemeyen İçmeyen Askerler Geliyor..
-

GÜNLERCE HİÇ UYUMADAN AÇ VE SUSUZ SAVAŞABİLECEKLER
Conway'e göre, araştırmaların olumlu sonuç verip insan bedenindeki yağların verimli şekilde kullanılabilmesi halinde yaratılacak süper askerlerin olimpik hızlarda koşup, büyük yükler taşıyabilecekleri gibi, günlerce hiç uyumadan ve aç ve susuz olarak savaşabileceklerini söyledi.
Arizona Eyalet Üniversitesi'nden Profesör Joel Garreau da, Amerikan ordusunun helikopter pilotları üzerinde yeni bir ilaç denediğini ileri sürdü. Prof. Garreau'nun iddiasına göre, yeni ilaç sayesinde helikopter pilotları tam 40 saat boyunca hiç uyuyup dinlenmedikleri halde konsantrasyonlarını kaybetmeden uçmayı başardı.
KOPAN UZUVLARIN YENİDEN ÜRETİLMESİ
DARPA'nın üzerinde çalıştığı diğer bir projede, mayın veya bomba nedeniyle kopan kol ve bacakların yeniden üretilmesi. Prof. Gerraeau, DARPA'nın, vücudun kaybedilen organları yeniden üretecek tetik mekanizmasının araştırılmakta olduğunu bildirdi.
Kaynak: http://www.ensonhaber.com/uyumayan-yemeyen-icmeyen-askerler-geliyor-2012-08-14.html
Yorumum : 2050 leri anlatan savaş filimleri var ya işte o filmlerin doğuşu böyle olacak..
-
En başından beri söylüyorum. Robot dediğiniz şey yoktan üretilmeyecek. Yine insan bedeni kullanılacak.
-
insanlara yazık, organik robot olacaklar
-
Hava yapıyorlar bence.
-
Oh mis :D Bunun Değişik Versiyonu Çıkar İlaçsa Eğer Vpills :D gibin cük büyütücü
-
Aman Ne Kadar Güzel Bişey... İnsanlar Böylece Saçma Ütopyaları Uğruna. Kibirleri Ve Küçük Düşürmeye Olan Meraklarını Daha İyi Tatmin edebilecekleri Bir İmkan....
Bu Araştırmaları Neden Savaş İçin Yapıyorlar. Eleştirdiğim Nokta bu.! Kopan Uzuvların Çıkması Konusu Süper bir konu. Ama Neden Savaş İçin olsunki. İnsanlığa Adanabilir Bu Buluş.
-
kopan kolun bacagın yeniden cıkması olayı iyimiş
internet gibi daha sonradan sivil hayata olumlu katkı yaratırsa iyi olur
-
CellyM bunu yazdı
insanlara yazık, organik robot olacaklar
belki de çoktan olmuşuzdur?
-
the amazing spider man da öyle bir konu vardi kertenkele dna sindan faydalanarak kopan kolunun yerine bir kol
çikartabiliyordu ona bakarsaniz demir adam projeside vardi
-
Bakınız Universal Soldier (Evrenin askerleri)
http://www.youtube.com/watch?v=QEqW32Zizyk -
Salusa bunu yazdı
uçmuşlar biraz
Hocam nick'ine baktım, yoruma baktım, sonra dedim ki bayağı bir tevâzu göstermiş :|¨¨