folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Uyumayan Yemeyen İçmeyen Askerler Geliyor..

Uyumayan Yemeyen İçmeyen Askerler Geliyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek

bilgisayar başında bir amerikan ordusu ve hepsi obez. Film olcak konu :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

Bununla uğraşacaklarına robotları geliştirseler çok daha iyi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Amerika'nın Hayalet Uçak teknolojisini 15 sene sonra açıkladığını hatırlayan var mı?

Bu teknoloji, yani askerlerin biyolojik yapılarına dışarıdan müdehaleler yaparak iyileştirme ve mükemmelleştirme isteği belli aşamalarda zaten kullanılıyor. Özellikle de büyük devletlerin Özel Kuvvetlerinde. Günlerce uyumadan, acıkmadan ve susamadan operasyon yapılmasını sağlayan tıbbi yöntemler geliştirildi. Bazı hormon takviyeleri ile özel kuvvetler askerleri fiziki açıdan geliştirildiler.

Tabi bu bilgiler bireysel açıdan merak edenlerin kolayca bulabileceği bilgiler. Açıklanmayan bilgi ise güvenlik sebebi ile kapıları açılmayan devlet-asker finansmanında ki AR-GE labaratuarlarında...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Biri Robinson'u çağırsın :)

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

yapılan her icat düşmanı mağlup etmek içindir saygıdeğer shockman , savaş olmadan bir tehtid bir ödül olmadan kimse kıçını kaldırıp icat yapayım demez ve biz halen ağaçlarda ya da mağaralarda yaşıyor olurduk - sağ kalabilmiş isek 

bu haberin ürkütücü yanı , bu insan tipinin biz diğer insanlara göre çok üstün oldukları ve neden normal insanlara itaat etmeleri gerektiğini sorgulamamalarının bir mucize olacağı 

kendilerini eğer insan türünden görmezler ise abdli yada japon olmak onlar için hiç birşey ifade etmeyecektir  ki nesli tükenen türlerin büyük çoğunluğunun tükenme nedeni içlerinden çıkan başka bir tür tarafından imha edilmeleridir 

şöyleki akrepler belki daha önce zehirsizdiler fakat zehir üretebilenler başka bir türe evrimleşerek akrep olmayan eski türü imha etti, insanlar eskiden silahsızdılar aletsizdiler , sonra silah ve alet yapabilecek zeka ve yeteneği olanlar insan oldu olamayanları imha ettiler 

ne demek istediğim açık sanırım , bu yarı insanlar kendilerine cyborg dediler ve cyborg olamayanları imha ettiler denilebilir bir kaç bin yıl sonra 

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocam bu şey ya ben biliyorum bunu bu karttaki hamle ya :

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

yapılan her icat düşmanı mağlup etmek içindir saygıdeğer shockman , savaş olmadan bir tehtid bir ödül olmadan kimse kıçını kaldırıp icat yapayım demez ve biz halen ağaçlarda ya da mağaralarda yaşıyor olurduk - sağ kalabilmiş isek 

bu haberin ürkütücü yanı , bu insan tipinin biz diğer insanlara göre çok üstün oldukları ve neden normal insanlara itaat etmeleri gerektiğini sorgulamamalarının bir mucize olacağı 

kendilerini eğer insan türünden görmezler ise abdli yada japon olmak onlar için hiç birşey ifade etmeyecektir  ki nesli tükenen türlerin büyük çoğunluğunun tükenme nedeni içlerinden çıkan başka bir tür tarafından imha edilmeleridir 

şöyleki akrepler belki daha önce zehirsizdiler fakat zehir üretebilenler başka bir türe evrimleşerek akrep olmayan eski türü imha etti, insanlar eskiden silahsızdılar aletsizdiler , sonra silah ve alet yapabilecek zeka ve yeteneği olanlar insan oldu olamayanları imha ettiler 

ne demek istediğim açık sanırım , bu yarı insanlar kendilerine cyborg dediler ve cyborg olamayanları imha ettiler denilebilir bir kaç bin yıl sonra 

XzXz Hocam. Benim Senin düşünce sistemine fazla aklım yatmaz. Ancak Açık Sözlü Olarak Durumu Gayet net izah etmişsinde.

Savaş İçin yapılan Hiç Bir İcat İnsanlığa Kazanım Sağlamaz.... Devir Değişti Artık.

Uzaya Açılmaya Ve Hazineler Bulmaya Çok az Bir Zaman kaldı.... Ayrıca Üstün İnsanın Irkçı takıntıları Ruhsal yapısının Önüne Geçerse Olacakları Kendin Çok Güzel Tasfir etmisin. 

Üstün İnsan Kavramına Asla İnanmadım. Aslada İnanmayacağım.... Ben Üstün Olmadığım Gibi Benden Sonrakilerde Üstün Olmadılar Öncekilerde Hiç Bir Zaman Üstün Olmadılar.... Olamayacaklarda... Bu Nankör Bir Bencillik ve Kör Bir Ruhsal Algıdan başka Bişey değildir.

İnsan Bu Evrende Büyük bir Düzenin Bir Parçası Olduğunu Asla Aklından Çıkarmamalıdır. Bu Düzenden Ayrı Cool Bir Yaşam Sergilenemez. Sergilemeye Kalkanlar Suç İşlemek zorunda Kalmıştır. İnsanlığa Karşı Ve Kendisine Karşı.

ShockMan tarafından 14/Ağu/12 19:08 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

Amerika'nın Hayalet Uçak teknolojisini 15 sene sonra açıkladığını hatırlayan var mı?

Bu teknoloji, yani askerlerin biyolojik yapılarına dışarıdan müdehaleler yaparak iyileştirme ve mükemmelleştirme isteği belli aşamalarda zaten kullanılıyor. Özellikle de büyük devletlerin Özel Kuvvetlerinde. Günlerce uyumadan, acıkmadan ve susamadan operasyon yapılmasını sağlayan tıbbi yöntemler geliştirildi. Bazı hormon takviyeleri ile özel kuvvetler askerleri fiziki açıdan geliştirildiler.

Tabi bu bilgiler bireysel açıdan merak edenlerin kolayca bulabileceği bilgiler. Açıklanmayan bilgi ise güvenlik sebebi ile kapıları açılmayan devlet-asker finansmanında ki AR-GE labaratuarlarında...

evet aynı şekilde 2 dünya savaşında birden ortaya çıkan teknolojiler var. sanki birden bire tüm dünya çağ atlamış gibi.

Ayrıca o dediğiniz uyumayan vs askerler 2.dünya savasında denenmiş diye biliyordum. hipofiz bezi miydi neydi çıkarılmış ve dayanamayan askerler kendini vurmuşlar. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

resmin sol tarafında duvardaki ücgene bak amk 

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

resmin sol tarafında duvardaki ücgene bak amk 

hacı zaten illuminati kartları bunlar o simgenin orda olması kadar doğal bişey yok olmaması garip olıur

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
Toplam Hit: 6933 Toplam Mesaj: 49