Uyumayan Yemeyen İçmeyen Askerler Geliyor..
-
Kutikula bunu yazdıbuiyimi bunu yazdı
evet illuminati kartları diye sürüldü piyasaya işte buda kapağı :/

eyvallah öğrenmiş oldum bilmiyordum
Eli kolu asılmış olan AVEA reklamındaki adamı canlandırdı benim gözümde :D
-
Pilotların kullandığı ilacın ismi Modiodal. Ben de kullandım ve uykusuz 2-3 gün rahat geçiriyorsunuz. Konsantrasyon da düşmüyor ama kalp yoruluyor, gözler acıyor vs..
-
HADDDI LAN AMERIKA GIBI :) CINLILERDE TAKLIDINI CIKARIVERIR
TURK ASKERI YANINDA BUNLAR HAVA ALIR... TURKLER O TEKRAR CIKAN KOLLARI ALI P ONLARIN :)....
OLUNCEDE DIRILEBILIYORLAR MI ? HAH
-
dhmm bunu yazdı
HADDDI LAN AMERIKA GIBI :) CINLILERDE TAKLIDINI CIKARIVERIR
TURK ASKERI YANINDA BUNLAR HAVA ALIR... TURKLER O TEKRAR CIKAN KOLLARI ALI P ONLARIN :)....
OLUNCEDE DIRILEBILIYORLAR MI ? HAH
tamam asker şimdi git aralarına atla sen yaparsın kral sensin bu dünyadaki en iyi asker sensin.
Kendimizi avutmayalım.
-
Salussa bunu yazdı
Hocam uyumayan asker gibi şeyler çok geride kaldı. Azcık gündemi takip takip edin. Amerika'nın elinde daha gelişmiş şeyler var.
:) biliyoruz ama bu haberi ben g...den uydurmadım gündemi belirleyen kaynaklardan alıyoruz. haber siteleri v.s filan yerlerden .:)
-
2100 Falan o civarlarda olacak birşye görüşündeyim..
-
Niye yemeyen içmeyen sıçmayan uyumayan toplum gönüllüleri, greenpeaceciler, huzur evi ziyareti yapan insanlar falan yapılmıyor da asker yapılıyor aq
-
HolyOne bunu yazdı
Niye yemeyen içmeyen sıçmayan uyumayan toplum gönüllüleri, greenpeaceciler, huzur evi ziyareti yapan insanlar falan yapılmıyor da asker yapılıyor aq
reklam piyasası en güzel savaşlarda etkili oluyor sanki
-
HolyOne bunu yazdı
Şeyhim Sen Çok Yaşa.... :)
-
(bkz: captain america)