Uyumayan Yemeyen İçmeyen Askerler Geliyor..
-
buiyimi bunu yazdıKutikula bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Hocam bu şey ya ben biliyorum bunu bu karttaki hamle ya :

resmin sol tarafında duvardaki ücgene bak amk
hacı zaten illuminati kartları bunlar o simgenin orda olması kadar doğal bişey yok olmaması garip olıur
tamam bende onu diyorum işte adamlarda gizli saklı yok direk yapıştırmışlar ücgeni.
-
Kutikula bunu yazdıbuiyimi bunu yazdıKutikula bunu yazdıby_Tet bunu yazdı

hacı zaten illuminati kartları bunlar o simgenin orda olması kadar doğal bişey yok olmaması garip olıur
tamam bende onu diyorum işte adamlarda gizli saklı yok direk yapıştırmışlar ücgeni.
hocam zaten gizli bir şey yok ki illuminati kartları diyolar hatta bunlara
-
saqeslanger bunu yazdıKutikula bunu yazdıbuiyimi bunu yazdıKutikula bunu yazdıby_Tet bunu yazdı

İlluminati kartları: 95 yılında pek de bilinmeyen bir firma tarafından piyasaya sunulmuş bir oyundur. Bu oyunda dünyanın lideri olmak için entrikaları kartlar ile geçerli hale getiriyordunuz. Fakat ilginç olan kısım ise 9-11, siyahi başbakan gibi kartların gerçek hayatta 10ar yıl arayla gerçek olması. Ayrıntılı bilgi için google'ı kullanabilirsiniz
(ne tanım yaparmışım arkadaş be)
-
saqeslanger bunu yazdı
ilk cıktığı vakit '' İlluminati Kartları '' ismiyle mi sürülmüş piyasaya ?
-
hepsi olur ama kopan uzvun yeniden çıkmasını yapabilseler de yapmazlar. çünkü yeni bi insan, bi insana organ üretmekten daha ucuz onların gözünde...
-
evet illuminati kartları diye sürüldü piyasaya işte buda kapağı :/

-
ilk postu okudum. Fazla şaşırmadım.. "Gökhan Birdağ" dedim sadece..
-
buiyimi bunu yazdı
evet illuminati kartları diye sürüldü piyasaya işte buda kapağı :/

eyvallah öğrenmiş oldum bilmiyordum
-
İyimiş mayın da pipisi kopan adamın yeniden çıkar yada tıpda da kulanılır bazen kadınlar ısırıp koparıyor yada bıçakla kesiyor ya koçalarınkini :D
-
nerden indiriyoruz bu oyunu..