Uyumayan Yemeyen İçmeyen Askerler Geliyor..
-
Peroksit bunu yazdı
Oh mis :D Bunun Değişik Versiyonu Çıkar İlaçsa Eğer Vpills :D gibin cük büyütücü
Ne yaptın hocam,adam kopan bacak diyor :-) -
esrardede bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
Oh mis :D Bunun Değişik Versiyonu Çıkar İlaçsa Eğer Vpills :D gibin cük büyütücü
Ne yaptın hocam,adam kopan bacak diyor :-)Oha Oldum Milletin Derdine bak.. Haydar Dümenin Başı Çük Büyütmek İsteyenlerden Kurtulacak Galiba. :)
-
kartlarda geçenler zaten öngörüde bulunalacak ilk şeyler siyahi başkan,büyük felaketler,robot asker vs.
-
olabilir adamlar yıllardır kertenkelelerin nasıl kuyruklarını yenilediklerini araştırıyorlar bir cok test yaptılar sonuçmu sonuç sıfır.. gözüken yanı bu ama gizlenen bir şey varmı ha işte onu bilmiyorum.teknoloji artık had safhada yapabilirler..zaten kökhücre çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor eskiden en kücük parcanın atom oldugu söylenirdi fakat atomuda parçalara ayırdılar..
-
Türümü devam ettirmeye mi çalışıyolar
-
nazinin yarim biraktigini tamamlamayami calisiyorlar...
az gelismis lagam fareleri..garip otesi dengesiz yaratiklar...
-
Zamanında Stalin ibnesi İnsanlarla maymunları çiftleştirip az yiyen, daha güçlü bir ordu yapmaya çalıştı yıllarca,
binlerce insan öldü , maymun telef oldu.. Amerikalılarda bunun gelişmişini deniyor sanırım.
-
kaanstain bunu yazdı
Zamanında Stalin ibnesi İnsanlarla maymunları çiftleştirip az yiyen, daha güçlü bir ordu yapmaya çalıştı yıllarca,
binlerce insan öldü , maymun telef oldu.. Amerikalılarda bunun gelişmişini deniyor sanırım.
İşte Stalin Bir Irkçı, İnsan Düşmanı Ne Oldu Bu Kasap..... Sonunda Farklı Bir Yaşam Sürebildimi. Hayır. Her kes Gibi Ölüp Gitmedimi.
Şimdilerde Stalini Kahırla Nefretle Anmayan Tek Bir Rus Göremezsiniz. En Azından Benim Gördüklerim Onu Lanetle Anıyorlardı.
Bu Deneyler le bir şey tutturamamaları Bir Yaratıcı Sanatkara işarettir... Yaratan Allah Müsade Etmemiştir.