folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vatandaş Başbakana "Bizi Bu Darbe Anayasasından Kurtar" Diyormuş

Vatandaş Başbakana "Bizi Bu Darbe Anayasasından Kurtar" Diyormuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

feel_me bunu yazdı:
    -----------------------------

Toplumsal sorunların demokratik çözümü için karşılıklı, iki yönlü
    iletişim gereklidir. Böyle bir iletişim gerçekleştirilmediği sürece,
    sorunların çözümününe ulaşılamaz. Gücü o anda elinde bulunduran
    otorite emir vererek, toplumsal soruna bir çözüm getireceğine inanabilir.
    Ancak iletişim kurmadan ortaya atılan ve zorla kabul ettirilen
    bu tür --çözüm-- biçimlerinin ömrü, emri veren iktidarın ömrü kadar
    olur; iktidar değişince, yeni otorite eski emri ortadan kaldırır ve çoğu
    kere, öncekine taban tabana zıt, yeni emirler verir. Zamanla sürtüşmeler
    çoğalır, bu tür keyfi emirler daha derin toplumsal buhranlara
    yol açar. Türk eğitim, ekonomi ve yönetim tarihi, bu tür keyfi --emir--
    örnekleriyle doludur.

Doğan Cüceloğlu'nun kitabından alıntı. çok doğru yazmış.

İlk satırlar tam olarak şu andaki hsyk nın yapısını anlatıyor. İşte referandum da bunun için yapılıyor.

ranger, belliki oylanacak maddeler hakkında bilgi sahibi değilsin. Çünkü bahsettiğin şeyler referandum ile alakalı değil. Konuyu başka yere eçkmeyin.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

olivetti bunu yazdı:

aforizma bunu yazdı:

yorumlarınızı okudum ve malesef başbakanın dediği sizinkilerden daha doğru geldi... siz anlayın artık nasıl yorumlar yaptıgınızı... tabi anlanmışı da var.. anlayana...

anlayamadım, daha açık anlatabilir misin?

ülkede daha ciddi sorunlar varken normal sıradan bir vatandaşın anayasa ile derdi olacağını zannetmiyorum..

Sanki pazartesileri bakanlar kurulu toplanmıyor, ekonomi hakkında fikirler tartışılmıyor, ülkenin normal işleyişi hakkında muhasebe yapılmıyor gibi konuşuyorsun. Mesela bu anayasa Neşenin saçındaki kepek problemini de gidermeyecek, ne yapalım hayır mı verelim. Senin bahsettiğin olay genel seçimlerinde geçerli. Bu referandumda anayasayı oyluyoruz, haberin olsun.

arkadaşım kusura ama mal mısın? sonra "biz cahiliz siz mi zekisiniz" diyorsun ama böyle alakasız yorumlar sergilersen okuduğunu anlamayan bir mal olduğunu gösterirsin hayır 1 değil 2 değil hep bunu yapıyorsun. benim yazdığımı iyi oku. parti seçimi ile referandumu ayırt edebiliyorum peki sen ayırt edebiliyor musun? bunu kendine sordun mu?

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olivetti, verecek cevap bulamadın başladın hakarete.

"ülkede daha ciddi sorunlar varken normal sıradan bir vatandaşın anayasa ile derdi olacağını zannetmiyorum.."

Bu senin yorumun mu değil mi? Yorumun ne anlama geliyor? "İşsizlik, yoksulluk varken anayasa değişikliği olması saçma, o yüzden hayır vereceğiz." Bu değil mi? Değilse ne?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hayır, aslına bakarsan kimse bilmiyor tam olarak hangi maddeler referanduma dahil. Benim düşünceme göre, güncel konularla bazı yerlerin üzeri kapatılıyor ki, referanduma gidecek maddelerin hepsi sorgulanmasın. Zaten bu çıkan tartışmalar referandum zamanına kadar uzar gider.

Benim hiçbir konuyu hiçbir yere çektiğim yok. Hepsi birbiri ile bağlantılı. Yakından bakmak yerine uzaktan bakıp büyük resme odaklanmanızı tavsiye ederim. Benden bu kadar.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Nereye Baksan Bir Başbakan Eleştirisi. Tamam Ben De Sevmiyorum Ama Bu Adam Nasıl Hala İktidar. Çoğunluk Ona Karşı Ama Oy Çoğunluğu Ondan Yana. İlginç ...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

@diamonique tekrar yazmaya üşeniyorum konunun ilk mesajını okumanı istiyorum tabi tatmin olamayacaksın, olamazsın.. çünkü akp'ye körü körüne bağlanmışsın..

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

@diamonique tekrar yazmaya üşeniyorum konunun ilk mesajını okumanı istiyorum tabi tatmin olamayacaksın, olamazsın.. çünkü akp'ye körü körüne bağlanmışsın..

Mesajının ilgili kısmı:

"ülkede daha ciddi sorunlar varken normal sıradan bir vatandaşın anayasa ile derdi olacağını zannetmiyorum.."

Kıvırmaya çalışma.

Ayrıca ben referandumda evet diyip, seçimlerde saadet partisine verecektim. Sizin gibi önyargılılara inat akp ye bile verebilirim.

Edit:Bu arada konunun ilk mesajı demişsin. Dikkat edersen ben senin yorumuna eleştiri yaptım. İlk mesajla alakamız yok.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

olivetti bunu yazdı:

Mesajının ilgili kısmı:

Kıvırmaya çalışma.

Ayrıca ben referandumda evet diyip, seçimlerde saadet partisine verektim. Sizin gibi önyargılılara inat akp ye bile verebilirim.

Edit:Bu arada konunun ilk mesajı demişsin. Dikkat edersen ben senin yorumuna eleştiri yaptım. İlk mesajla alakamız yok.

hacı benim yazdığım konuyla, ilk mesajla alakalı sen ne duymak istiyorsun?ben niye kıvırayım sizler varken?

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

ben bir vatandaş olarak başbakandan bizi bu darbe anayasasından kurtarmasını istiyorum.

rahatladınız mı ? soğudunuz mu ?

ak partiye atılan iftiralar karalamalar inanın ona olan sevgi ve saygımızı artırıyor.yeah forever r.t.e

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

bu adamın türkiyeye hiç bir zaman hayrı dokunmadı

hep ülkenin aleyhinde çalıştı

yine de çalışıyor

şeriatı getirmeye uğraşıyo millet de anayasa revize edilcek sanıyo geçin bu işleri

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
Toplam Hit: 6504 Toplam Mesaj: 54