Vatandaş Başbakana "Bizi Bu Darbe Anayasasından Kurtar" Diyormuş
-
acikistihbarat bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam forumda bol miktarda Türkçe bilmeyenler var sen de onlardan mısın yoksa ? bak ne diyorum orda "içeriğe bakmadan sırf ak partiye saldırmak için karşı çıkmak ancak ve ancak cahilliktir." bizzat şahit olduğum olaylar var.bazı arkadaşlarla konuşuyorduk yeni anayasaya karşı olduklarını vs ötüp duruyorladı sordum onlara içeriğine baktınız mı diye afalladılar.aynı durum burada da var.bu durum tahribatın statükosundan da kaynaklanıyor.bu sitede ak partiye şiddetle saldıranlar çok fazla ve karşı çıkılamıyor çıkmaya çalışan da yok zaten.
sonuç olarak anayasa değişikliğinin maddeleri ideolojiden bağımsız önyargısız bir şekilde incelenirse "faydalı" olduğu anlaşılabilir.bu söylediklerim sadece ve sadece anlamak isteyenleredir.diğerleri için değil.onlar hayatlarını 50 metrede yaşayadursunlar.
@illision hocam anlamıyor musun diğer mafyadan bozma partiler değişikliğin yapılmasına bile karşı çıktılar.sen şimdi kalkıpta benim oy verdiğim parti bu pakete birşey katmadı ben de desteklemem mi diyorsun ? senin hayatını partin mi şekillendiriyor ? ..
-----------------------------2.paragrafın sırf "telkin" içeriyor.
Subjektif yorumlarının aslında "objektif" olduğunu ve gerekli şartlar altında bakılınca "kesinlikle objektif" olarak görülmesi gerektiğini söylüyorsun.
Buna hoşgörüsüzlük,tahammülsüzlük ; ileri safhasına da "Faşizm" deniyor.
Bir de çok genelleme yapıyorsun...(İçerik mevzusu vs...)
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------acikistihbarat bunu yazdı:
Hocam forumda bol miktarda Türkçe bilmeyenler var sen de onlardan mısın yoksa ? bak ne diyorum orda "içeriğe bakmadan sırf ak partiye saldırmak için karşı çıkmak ancak ve ancak cahilliktir." bizzat şahit olduğum olaylar var.bazı arkadaşlarla konuşuyorduk yeni anayasaya karşı olduklarını vs ötüp duruyorladı sordum onlara içeriğine baktınız mı diye afalladılar.aynı durum burada da var.bu durum tahribatın statükosundan da kaynaklanıyor.bu sitede ak partiye şiddetle saldıranlar çok fazla ve karşı çıkılamıyor çıkmaya çalışan da yok zaten.
sonuç olarak anayasa değişikliğinin maddeleri ideolojiden bağımsız önyargısız bir şekilde incelenirse "faydalı" olduğu anlaşılabilir.bu söylediklerim sadece ve sadece anlamak isteyenleredir.diğerleri için değil.onlar hayatlarını 50 metrede yaşayadursunlar.
@illision hocam anlamıyor musun diğer mafyadan bozma partiler değişikliğin yapılmasına bile karşı çıktılar.sen şimdi kalkıpta benim oy verdiğim parti bu pakete birşey katmadı ben de desteklemem mi diyorsun ? senin hayatını partin mi şekillendiriyor ? ..
-----------------------------2.paragrafın sırf "telkin" içeriyor.
Subjektif yorumlarının aslında "objektif" olduğunu ve gerekli şartlar altında bakılınca "kesinlikle objektif" olarak görülmesi gerektiğini söylüyorsun.
Buna hoşgörüsüzlük,tahammülsüzlük ; ileri safhasına da "Faşizm" deniyor.
Bir de çok genelleme yapıyorsun...(İçerik mevzusu vs...)
-----------------------------yazdıklarım faşistlik değil zenginliktir.bir kişi hem subjektif hem de objektif açıklamaları birarada yapamaz mı ? bunu ayırt edebilecek kadar zekaya herkes sahiptir.Türkçe bilen herkes yazdıklarımı metnin anlam bütünlüğü içinde kavrayabilir ve hangi noktaların subjektif hangilerinin objektif olduğunu rahatlıkla algılar.istenirse de ayrıca belirtebilirim.
-
olivetti bunu yazdı:
AnaMuhalefet bunu yazdı:
....
illision bunu yazdı:
....
....
-----------------------------hocam forumda bol miktarda Türkçe bilmeyenler var sen de onlardan mısın yoksa ? bak ne diyorum orda "içeriğe bakmadan sırf ak partiye saldırmak için karşı çıkmak ancak ve ancak cahilliktir." bizzat şahit olduğum olaylar var.bazı arkadaşlarla konuşuyorduk yeni anayasaya karşı olduklarını vs ötüp duruyorladı sordum onlara içeriğine baktınız mı diye afalladılar.aynı durum burada da var.bu durum tahribatın statükosundan da kaynaklanıyor.bu sitede ak partiye şiddetle saldıranlar çok fazla ve karşı çıkılamıyor çıkmaya çalışan da yok zaten.
-----------------------------komiksin yani evet denilince anlayanlar grubuna girmiş oluyoruz hayır denilince aptal cahil grubuna komiksin işte tam bir akp'ye yakışır bir seçmen örneği rte senin şu yazdıklarını görse madalyanı takmıştı.
-----------------------------sen komiksin hocam hayır deyince hidayete ermiş ve ülkeyi "akepe" den kurtarmış mı oluyorsunuz ? bak kısa bir haber var.
"Sezen Aksu'dan sonra ünlü rock sanatçısı Teoman da anayasa paketine evet dedi. "Kararımı AKP'yi düşündüğüm için vermedim' diyen ünlü şarkıcı eksikleri olsa da yapılan çalışmanın demokrasi adına ileri bir hamle olduğunu söyledi."
şimdi hocam yeni anayasaya evet demek ülkeye ihanet etmek vb anlamlar taşıyorsa en başta bu 2 ünlü ve diğer ülkücüler cehapeli belediye başkanları vs hepsi mi ihanet ediyor.
-----------------------------:)) konuyu ünlülerede bağladın ya helal olsun sana ne diyeyim? evet adamların kişisel düşünceleri maddeleri açıp incelemişlerse ve akp'nin bu yasasını dürüst buluyorlarsa ne mutlu onlara fakat bunun benim yazdıklarım ile ne alakası var benim soruma karşılık aynı soruyla cevap vermişsin sen diyorsun ki hayır diyen cahil,aptal sonra evet diyen ünlüleri sıralamışsın bende sana hayır diyen ünlüleri sıralarım ama amaç ne?
bu arada seninle tartışa dururum tarafsız olunabilse güzel sonuçlara varılabilir diye düşünüyorum fakat tarafsız değilsin objektif olduğunu yazmışsın ama alakası yokkk
-
olivetti bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
AnaMuhalefet bunu yazdı:
....
illision bunu yazdı:
....
....
-----------------------------hocam forumda bol miktarda Türkçe bilmeyenler var sen de onlardan mısın yoksa ? bak ne diyorum orda "içeriğe bakmadan sırf ak partiye saldırmak için karşı çıkmak ancak ve ancak cahilliktir." bizzat şahit olduğum olaylar var.bazı arkadaşlarla konuşuyorduk yeni anayasaya karşı olduklarını vs ötüp duruyorladı sordum onlara içeriğine baktınız mı diye afalladılar.aynı durum burada da var.bu durum tahribatın statükosundan da kaynaklanıyor.bu sitede ak partiye şiddetle saldıranlar çok fazla ve karşı çıkılamıyor çıkmaya çalışan da yok zaten.
-----------------------------komiksin yani evet denilince anlayanlar grubuna girmiş oluyoruz hayır denilince aptal cahil grubuna komiksin işte tam bir akp'ye yakışır bir seçmen örneği rte senin şu yazdıklarını görse madalyanı takmıştı.
-----------------------------sen komiksin hocam hayır deyince hidayete ermiş ve ülkeyi "akepe" den kurtarmış mı oluyorsunuz ? bak kısa bir haber var.
"Sezen Aksu'dan sonra ünlü rock sanatçısı Teoman da anayasa paketine evet dedi. "Kararımı AKP'yi düşündüğüm için vermedim' diyen ünlü şarkıcı eksikleri olsa da yapılan çalışmanın demokrasi adına ileri bir hamle olduğunu söyledi."
şimdi hocam yeni anayasaya evet demek ülkeye ihanet etmek vb anlamlar taşıyorsa en başta bu 2 ünlü ve diğer ülkücüler cehapeli belediye başkanları vs hepsi mi ihanet ediyor.
-----------------------------:)) konuyu ünlülerede bağladın ya helal olsun sana ne diyeyim? evet adamların kişisel düşünceleri maddeleri açıp incelemişlerse ve akp'nin bu yasasını dürüst buluyorlarsa ne mutlu onlara fakat bunun benim yazdıklarım ile ne alakası var benim soruma karşılık aynı soruyla cevap vermişsin sen diyorsun ki hayır diyen cahil,aptal sonra evet diyen ünlüleri sıralamışsın bende sana hayır diyen ünlüleri sıralarım ama amaç ne?
hocam bilincin yerinde mi senin ? yani cümleleri harf harf mi anlatayım ? hayır diyenlere cahildir demedim."içeriğe bakmadan sırf ak partiye karşıt olmak için hayır diyenlere" dedim.içeriği inceledikten sonra hayır diyenler için bir ifade kullanmadım.bu arada bu sitedekilerin de genelde sırf ak parti kartşıtlığı olsun diye bu tür karşıtlıklar yaptıklarını da yazdım. -
olivetti bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
AnaMuhalefet bunu yazdı:
....
illision bunu yazdı:
....
....
hocam bilincin yerinde mi senin ? yani cümleleri harf harf mi anlatayım ? hayır diyenlere cahildir demedim."içeriğe bakmadan sırf ak partiye karşıt olmak için hayır diyenlere" dedim.içeriği inceledikten sonra hayır diyenler için bir ifade kullanmadım.bu arada bu sitedekilerin de genelde sırf ak parti kartşıtlığı olsun diye bu tür karşıtlıklar yaptıklarını da yazdım.
-----------------------------:) bir önceki mesajıma niye yazmadında bu mesaja yazıyorsun bunu? 5 dakika geriden mi takip ediyorsun? bu arada kim maddelere bakmayıpta hayır diyor ve sitenin çoğunluğu bu gruba dahil oluyor.. evet senin evetçilerin hepsi maddeleri okumuş ve irdelemişler ee o yüzden evet diyorlar ya değil mi
-
evet bende her gece başbakanın bu anayasayı değiştirmesini istiyorum. bu anayasa beni o kadar boğuyorki başıma yastığı bastırıp hıçkırıyorum. ağlamaktan gözlerim kızarıyor ama hep dua ediyorum 'Allah'ım hakim kararından önce yurtdışına çıkılabilsin' diyerek.
bilgilerimin koruma hakkını da ben istemeden veriyorlar çok şükür.
milletvekilliklerinin düşmemesini böylece parti kapatılsa bile milletvekillerinin dokunulmazlık zırhları sayesinde zerre umursamamalrını istiyorum...
bu anayasanın darbe ile hesaplaşma olduğunu söyleyenler hükümetin YÖK le olan çatışmasının neden birkaç yıl önce durduğunu söylesinler. neden 12 eylül ürünü yök e dokunulmadıgını söylesinler.
ayrıca bende zorunlu din derslerinin kalkmasını istiyorum. tam bir saçmalık. ve de bir 12 eylül ürünü.
-
vatandaş başka şeylerde diyo yiyosa onuda haber yapsinlar :D
-
bu ülkeye bi Atatürk daha lazım osmanlıdan kalma alışkanlık ile her gelen kendi idolojisindeki adamları önemli mevkiilere getiriyor devleti anayasayı kendi idolojisine göre değiştiriyor yapboz mu amk bu anayasa baştaki siyasilerin hepsini yakacan köylerden adamları alıp koyacaksın başa hiç olmazsa anayasadan önce işsizliği açlığı sefaleti eğitimi değiştirirler hiç olmazsa vatanı ince hesaplar ile laf oyunları ile satmazlar gemicik almazlar tamam bal tutan parmağını yalar ama bu adamların yalamadığı kalmadı ki dışarda yaladılar ülke sınırları içinde kepçe ile götürdüler
bu tür konularda küfretmemek için zor tutuyorum kendimi anasınıda anayasasınıda alıp gitsin artık bu adam eşşeğin bilmem neresine su kaçırdı iyice :@
-
olivetti bunu yazdı:
aforizma bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
aforizma bunu yazdı:
yorumlarınızı okudum ve malesef başbakanın dediği sizinkilerden daha doğru geldi... siz anlayın artık nasıl yorumlar yaptıgınızı... tabi anlanmışı da var.. anlayana...
-----------------------------anlayamadım, daha açık anlatabilir misin?
ülkede daha ciddi sorunlar varken normal sıradan bir vatandaşın anayasa ile derdi olacağını zannetmiyorum..
-----------------------------balık bastan kokar....
-----------------------------katabileceğin yorumun olmadığı için böyle absürt mesajlar yazma gereği duyuyorsun ve bu mesajların ile bir şeyler yazmış olduğunu sanıyorsun yazacaksan adam akıllı yaz..
önce laflarına dikkat et konusurken sınırlarını aşma.. senin de anlama kapasitenin ne oldugu belli oldu bu yazdıgından.. sen git hayır oyunu ver yeter sana.. bişeyleri sorgulamana gerek yok
----------------------------- -
aforizma bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
aforizma bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
aforizma bunu yazdı:
yorumlarınızı okudum ve malesef başbakanın dediği sizinkilerden daha doğru geldi... siz anlayın artık nasıl yorumlar yaptıgınızı... tabi anlanmışı da var.. anlayana...
-----------------------------anlayamadım, daha açık anlatabilir misin?
ülkede daha ciddi sorunlar varken normal sıradan bir vatandaşın anayasa ile derdi olacağını zannetmiyorum..
-----------------------------balık bastan kokar....
-----------------------------katabileceğin yorumun olmadığı için böyle absürt mesajlar yazma gereği duyuyorsun ve bu mesajların ile bir şeyler yazmış olduğunu sanıyorsun yazacaksan adam akıllı yaz..
önce laflarına dikkat et konusurken sınırlarını aşma.. senin de anlama kapasitenin ne oldugu belli oldu bu yazdıgından.. sen git hayır oyunu ver yeter sana.. bişeyleri sorgulamana gerek yok
-----------------------------:) evet konu hakkındaki duruşunu belirtmişsin dürüst olduğun için sağol. bir şey atıp gidiyorsun sonra laflarına dikkat et konu hakkında ne düşündüğün benim için hiç mi hiç önemli değil ama yazıyorsan açık ol. "malesef başbakanın dediği sizinkilerden daha doğru geldi" daha doğru gelen ne? siz anlayın artık nasıl yorumlar yaptıgınızı... anlayamadığımı belirtmişim ve anlatabilir misin dedim bak misin ricada bulunmuşum kusura bakma bana mantıklı bir sebep söylenirse evet'e hazırım sizin gibi düşünmüyorum.