folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vatandaş Başbakana "Bizi Bu Darbe Anayasasından Kurtar" Diyormuş

Vatandaş Başbakana "Bizi Bu Darbe Anayasasından Kurtar" Diyormuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------
    ..

Asker vatan hainlerini affetmez demişsin. Asker önce kendi içindeki hainleri temizlesin.

neye göre IDDIALARA göre mi söylüyorsun bunu?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

PaBLo_eSCoBaR bunu yazdı:

bilgisayar başında oturacağız , hiç bir şeye ses çıkarmayacağız , bir de utube girmeyeceğiz , kitabın son update di bunu emrediyor akıllı olun.

Muhahahaa süpersin hoja :D kitabın son update di bunu emrediyor.. hehehee yarıldım sandaleyeden düştüm.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek

:) evet konu hakkındaki duruşunu belirtmişsin dürüst olduğun için sağol.  bir şey atıp gidiyorsun sonra laflarına dikkat et konu hakkında ne düşündüğün benim için hiç mi hiç önemli değil ama yazıyorsan açık ol. "malesef başbakanın dediği sizinkilerden daha doğru geldi"   daha doğru gelen ne? siz anlayın artık nasıl yorumlar yaptıgınızı... anlayamadığımı belirtmişim ve anlatabilir misin dedim bak misin ricada bulunmuşum kusura bakma bana mantıklı bir sebep söylenirse evet'e hazırım sizin gibi düşünmüyorum.

öncelikle bugune kadar bir yerel seçim hariç hiçbir genel seçimde oy kullanmadım. tayyip erdoğanın dediği bana şundan dolayı daha mantıklı geliyor ; balık baştan kokar dedim yani zaten ulkeyi yoneten esas kurallar anayasada mevcut. kanunlar, tüzükler, yönetmelikler, genelgeler daha bunların acıklamalarıdır sadece. kanunlarımızda o kadar cok acıklar var ki bu yuzden bankaları hortumlayanlar rahat rahat geziyor. sorgulanamaz kararlar alıp istediğini istediğini işten atan kararlar alan kurullar olduğu için işsizlik artıyor. denetime acık olmayan sayıştayların mevcudiyeti yuzunden verdiğimiz vergiler bize hizmet olarak geri dönmuyor vs. vs. vs. listeyi uzatabilirsin... mesele bu işte mevcut anayasa da senin bahsettiğin şeylere çözüm bulamıyo. ama en azından yapılacak değişiklikle az da olsa bazı şeyler ( demin saydığım gibi) değişebilecek.. bu yuzden onun soyledikleri sizinkinden mantıklı geliyor dedim. sanırım anlaşılabiliniyor artık..

Toplam Hit: 6509 Toplam Mesaj: 54