folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücut Geliştirme(Doğal)

Vücut Geliştirme(Doğal)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Beyler selamlar.Kalp doktoruma sorduğumda protein tozu bence kullanma şüpheli bir ürün dedi besinlerden al gerekli proteini dedi.Bende bu doğrultuda size bir sorum olucak düzenli beslenme(En düzenlisinden sırf body için aylık 500 lira masraf edebilirim yiyecek içeceğe)ve haftada 4 gün düzenli antreman ile 9 ayda sağlam ve belirgin bir vücut yapılabilirmi mümkün mü ?

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Mesela şöyle bir şey http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-body-builder-image9639145

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Vücudun yatkınsa ve düzenli çalıır,yersen çokda güzel yaparsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

protein tozu şüpheli ürün değil. çakmaları olduğu için şüpheli. sağlam yerden sağlam marka alırsan sıkıntı yok. içindekiler belli yani

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

protein tozu şüpheli ürün değil. çakmaları olduğu için şüpheli. sağlam yerden sağlam marka alırsan sıkıntı yok. içindekiler belli yani

Bence de öyle ya buna inanmak istiyorum ama canımda tatlı kalp krizinden gitmiyim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Vücudun yatkınsa ve düzenli çalıır,yersen çokda güzel yaparsın.

Bence yatkın hocam :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

geçen ay fazla kilolarım sebebiyle (85 kg) 'dan 78 kg düştüm sadece 1 ay içinde düzenli günde 1 saat bazen 2 saati bulan yüzmem sonucunda

göğüs ve kol bölgesi şişip karın bölgesinde six packler çıkmaya başladı özlemişim onları , yüzmek bence en iyi vg ve spordur.

Bu ay tekrardan yazıldım tavsiye ediyorum.

Ignorance is bliss.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

geçen ay fazla kilolarım sebebiyle (85 kg) 'dan 78 kg düştüm sadece 1 ay içinde düzenli günde 1 saat bazen 2 saati bulan yüzmem sonucunda

göğüs ve kol bölgesi şişip karın bölgesinde six packler çıkmaya başladı özlemişim onları , yüzmek bence en iyi vg ve spordur.

Hocam bence body building daha etkili

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    Lostgun bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

Vücüd geliştirmeye de gittim samimi söylüyorum , 1 ay boyunca 5 kg bile zor verdim + protetion tozu kullandım musletechmidir nedir ,

Çalışmadan önce ve sonra azcık göğüs ve kollarım şişti 1 aylık yaptığım ameleliğe değmedi bile .Yüzmek iyidir iyi

Ignorance is bliss.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

Vücüd geliştirmeye de gittim samimi söylüyorum , 1 ay boyunca 5 kg bile zor verdim + protetion tozu kullandım musletechmidir nedir ,

Çalışmadan önce ve sonra azcık göğüs ve kollarım şişti 1 aylık yaptığım ameleliğe değmedi bile .Yüzmek iyidir iyi

Hocam doğru diyorsun yüzmr dünyanın en iyi sporu ama benim kilom yerinde boyum :182 kilom:72   90 kilodan 72 kiloya düştüm haliyle çöktüm bundan dolayı kaslanıp kalıplanmam lazım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Lostgun bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

Hocam doğru diyorsun yüzmr dünyanın en iyi sporu ama benim kilom yerinde boyum :182 kilom:72   90 kilodan 72 kiloya düştüm haliyle çöktüm bundan dolayı kaslanıp kalıplanmam lazım

Hocam verdiğin boy kilo oranı ve gerçekten yemeğe o kadar para yatırabileceksen. Kesinlikle ilk 3 veya 6 ay doğal olarak hayvanat gibi diyetine uyarak prof bir diyetisyen eşliğinde sporunu yap kalan 3-6 ayda protein tozu protein bar desteği ile 85 kilo yüzde 10 yağ oranına ulaş omuz filanda varsa model gibi olursun. 2 aydır gidiyorum. ve zayıf yapılı biriyim beslenme düzenim yok artı düzenli gitmediğim halde bende bile gözle görülür büyük fark var. 

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 5767 Toplam Mesaj: 65