Vücut Geliştirme(Doğal)
-
Beyler selamlar.Kalp doktoruma sorduğumda protein tozu bence kullanma şüpheli bir ürün dedi besinlerden al gerekli proteini dedi.Bende bu doğrultuda size bir sorum olucak düzenli beslenme(En düzenlisinden sırf body için aylık 500 lira masraf edebilirim yiyecek içeceğe)ve haftada 4 gün düzenli antreman ile 9 ayda sağlam ve belirgin bir vücut yapılabilirmi mümkün mü ?
-
Mesela şöyle bir şey http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-body-builder-image9639145
-
Vücudun yatkınsa ve düzenli çalıır,yersen çokda güzel yaparsın.
-
protein tozu şüpheli ürün değil. çakmaları olduğu için şüpheli. sağlam yerden sağlam marka alırsan sıkıntı yok. içindekiler belli yani
-
Cosmic bunu yazdı
protein tozu şüpheli ürün değil. çakmaları olduğu için şüpheli. sağlam yerden sağlam marka alırsan sıkıntı yok. içindekiler belli yani
Bence de öyle ya buna inanmak istiyorum ama canımda tatlı kalp krizinden gitmiyim.
-
u235 bunu yazdı
Vücudun yatkınsa ve düzenli çalıır,yersen çokda güzel yaparsın.
Bence yatkın hocam :)
-
geçen ay fazla kilolarım sebebiyle (85 kg) 'dan 78 kg düştüm sadece 1 ay içinde düzenli günde 1 saat bazen 2 saati bulan yüzmem sonucunda
göğüs ve kol bölgesi şişip karın bölgesinde six packler çıkmaya başladı özlemişim onları , yüzmek bence en iyi vg ve spordur.
Bu ay tekrardan yazıldım tavsiye ediyorum.
-
Schwarz bunu yazdı
geçen ay fazla kilolarım sebebiyle (85 kg) 'dan 78 kg düştüm sadece 1 ay içinde düzenli günde 1 saat bazen 2 saati bulan yüzmem sonucunda
göğüs ve kol bölgesi şişip karın bölgesinde six packler çıkmaya başladı özlemişim onları , yüzmek bence en iyi vg ve spordur.
Hocam bence body building daha etkili
-
Lostgun bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Vücüd geliştirmeye de gittim samimi söylüyorum , 1 ay boyunca 5 kg bile zor verdim + protetion tozu kullandım musletechmidir nedir ,
Çalışmadan önce ve sonra azcık göğüs ve kollarım şişti 1 aylık yaptığım ameleliğe değmedi bile .Yüzmek iyidir iyi
-
Schwarz bunu yazdıLostgun bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Vücüd geliştirmeye de gittim samimi söylüyorum , 1 ay boyunca 5 kg bile zor verdim + protetion tozu kullandım musletechmidir nedir ,
Çalışmadan önce ve sonra azcık göğüs ve kollarım şişti 1 aylık yaptığım ameleliğe değmedi bile .Yüzmek iyidir iyi
Hocam doğru diyorsun yüzmr dünyanın en iyi sporu ama benim kilom yerinde boyum :182 kilom:72 90 kilodan 72 kiloya düştüm haliyle çöktüm bundan dolayı kaslanıp kalıplanmam lazım
-
Lostgun bunu yazdıSchwarz bunu yazdıLostgun bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Hocam doğru diyorsun yüzmr dünyanın en iyi sporu ama benim kilom yerinde boyum :182 kilom:72 90 kilodan 72 kiloya düştüm haliyle çöktüm bundan dolayı kaslanıp kalıplanmam lazım
Hocam verdiğin boy kilo oranı ve gerçekten yemeğe o kadar para yatırabileceksen. Kesinlikle ilk 3 veya 6 ay doğal olarak hayvanat gibi diyetine uyarak prof bir diyetisyen eşliğinde sporunu yap kalan 3-6 ayda protein tozu protein bar desteği ile 85 kilo yüzde 10 yağ oranına ulaş omuz filanda varsa model gibi olursun. 2 aydır gidiyorum. ve zayıf yapılı biriyim beslenme düzenim yok artı düzenli gitmediğim halde bende bile gözle görülür büyük fark var.