folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücut Geliştirme(Doğal)

Vücut Geliştirme(Doğal)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    Elrosse bunu yazdı

Yeni konu açmaya gerek yok dedim. http://urun.gittigidiyor.com/spor/hardline-zone-1400-gr-86012419 bu ürünü kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan var mı bana cazip gibi geldi.

Başka önerebileceğiniz ürünler varsa memnnun olurum :)

2 haftadır spor yaptığını yazmıştn biryerde eğer doğru hatırlıyorsam

Bence çok erken kendi tavsiyem 100 lira ona verebiliyorsan o 100 ü ayır ve tavuk göğüsü al uygun biryerden ve tonbalığı stoğu yap bence akşamları bas 50 gram lor peynirini geçir süt ile mikserden akşamları iç 3 ay sonra başlarsın sporcu gdalarına eğer kiloluysan yağsız süt kullan

srsr_mnyk tarafından 17/Tem/13 13:33 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bugün Hardline Whey 3Matrix aldım. Daha önce hiç Türk ürün kullanmadım, önyargılıydım, ancak yorumları çok iyi. Hem internette hem etrafımdaki spor salonlarında tavsiye ediliyor. Ürün içeriği olarak mükemmel. Daha tek porsiyon aldım. İlk yorumum çilek aromalı olanın tadı hakkaten güzel lan, çok beğendim.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juncteus
    Juncteus's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Bugün Hardline Whey 3Matrix aldım. Daha önce hiç Türk ürün kullanmadım, önyargılıydım, ancak yorumları çok iyi. Hem internette hem etrafımdaki spor salonlarında tavsiye ediliyor. Ürün içeriği olarak mükemmel. Daha tek porsiyon aldım. İlk yorumum çilek aromalı olanın tadı hakkaten güzel lan, çok beğendim.

hata etmişsin hoca Gnc bile hardlinedan daha iyidir.Ucuz etin yahnisi meselesi (türk malından çok bir şey bekleme bence)

Daha ucuza getirmek istiyorsanız Direk peynir altı suyu tozu alın  5-10-20-50 kilo olarak satılıyor Bunların kullandığı madde Besin değerlerine bakarsanız protein/fiyat oranının çok daha yüksek olduğunu görürsünüz

Juncteus tarafından 17/Tem/13 19:18 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Şu kadarını söyleyebilirim konuştuğum belki 20 kişi arasından sadece bir tanesi ben bir etki görmedim dedi, o da zaten baya sıska bir elemandı. Bahsettiğim adamlar yeni değil yani senede 5-6 kutu toz tüketen adamlar. ON Gold'dan daha iyi olduğunu söyleyen bile var.

while (1<2)
Toplam Hit: 5249 Toplam Mesaj: 65