folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücut Geliştirme(Doğal)

Vücut Geliştirme(Doğal)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

http://www.bodyforumtr.com/vbforum/proteinler/weider-premium-whey-protein-11713.html

http://www.bodyforumtr.com/vbforum/proteinler/dymatize-iso-100-a-23092.html

burda da türk kullanıcı yorumları var. bi gözat istersen içeriklerini karşılaştır mutlaka sana ne lazım öncelikle onu belirle. alacağın üründe soyanın hiçbir içeriği olmasın. soya yağı genelde eser miktarda bulunur ama bunu da belirtir üreticiler. östrojen salınımını tetikleyen bir madde olduğu için pek faydalı değil erkek için:D

Bir var,Bir yok..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Sana gayet yakınımızdan bir örnek göstereyim;

Hiç sevmem ama örnek teşkil ettiği için; Murat Boz.

Geçen sene: http://www.objektifhaber.com/murat-bozun-memeleri-olay-oldu-132810-haber/

Bu sene: http://www.sondakikahaberleri.info.tr/images/haber/2013/04/26/20241-murat-boz-yeni-vucuduyla-poz-verdi.jpg

Şevkini kırmak istemem tabi, ama bu adamın muhtemelen kişisel antrenötü, diyetisyeni ve hatta aşçısı vardır. Eli de boş, her gün 2-3 saattir basmıştır salonda. Senin imkanlarını bilmiyorum ama, 9 ayda bunu başarman zor ama dediğim gibi harikalar yaratırsın.

Hocam ne kadar sürede yapmış bu vücudu bir bilgin varmı ?

Birde protein yozu falan kullandımı acaba 

Lostgun tarafından 12/Tem/13 10:24 tarihinde düzenlenmiştir

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elrosse
    Elrosse's avatar
    Erkek

Hocalar peki bu protein tozlarını neye göre tercih ediyoruz. Bende başlayalı 2 hafta oldu.

takviye yapmak istiyorum bilgisiz olduğum için neye göre seçiceğimi bilmiyorum açıkcası

I dont care.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

bazılarının içinde arsenik kadmiyum kurşun gibi şeyler varmış

ilerde kanser bile yapar bu tozlar adamı

zaten yabancı sitelerde kanserojen oldukları belirtilmiş

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Kardeş vucut nasıl bir şekilde ? uzun boylu zayıf veya orta boy kalıplı gibimi anlat 

Orta boy kalıplı gibiyse çok kısa sürede sağlam vücut elde edersin fakat bıraktığındada çabuk gider çabuktan kastım 9 ay demişsin okadar sürede

zayıf uzunboyluyum diyorsan iş biraz zor çünki en zor gelişen ve geliştiğinde en estetik olan vucut bu bayağı bir yiyeceğine önem vermen gerekli bu durumda

Tavuk göğüsü don balığı felan bunlardada protein var kullanabilirsin

Peynir altu suyundan yapılmış protein tozunu kullanabilirsin doğal proteinden farkı yok

DaveReed : Saçmalıyorsun arsenik ne arasın bari steroid felan diyeseydinde attığın yalan tutarlı olsaydı biraz

srsr_mnyk tarafından 12/Tem/13 10:43 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

bu protein tozunun karacıgerede zararı varmıs aynı zamanda karacıgerı korumak ıcın bısey vardı bılen varmı 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı

Kardeş vucut nasıl bir şekilde ? uzun boylu zayıf veya orta boy kalıplı gibimi anlat 

Orta boy kalıplı gibiyse çok kısa sürede sağlam vücut elde edersin fakat bıraktığındada çabuk gider çabuktan kastım 9 ay demişsin okadar sürede

zayıf uzunboyluyum diyorsan iş biraz zor çünki en zor gelişen ve geliştiğinde en estetik olan vucut bu bayağı bir yiyeceğine önem vermen gerekli bu durumda

Peynir altu suyundan yapılmış protein tozunu kullanabilirsin doğal proteinden farkı yok

DaveReed : Saçmalıyorsun arsenik ne arasın bari steroid felan diyeseydinde attığın yalan tutarlı olsaydı biraz

Orta boylu kalıplıyım hocam ben

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    Lostgun bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

Orta boylu kalıplıyım hocam ben

tamam istediğin vucuda kısa sürede ulaşabilirsin salona yazıl oradaki hocayla görüş günlük alman gereken protein miktarını bulsun basit şekilde bulunuyorduda tam hatırlıyamadım kilonun 2 katımıyydı neydi neyse diyet + iyi çalışma + iyi dinlenme (diyet dediğim yağsız ve protein ağırlıklı beslenmen) çalışıcaksın

Salonda öyle çalışmalısınki her zaman üzerinde kas ağrısı olmalı yani spora ilk başladığında ağrı olurya o ağrı geçer bir kaç hafta sonra ozaman demelisinki daha ağır girmeliyim herzaman azda olsa kas ağrın olmalı hocayla konuş deki ben öyle süs olsun diye gelmiyorum gerçekten yapmak istiyorum bana güzel bir program hazırla de al programı uygula güzel beslen gerisi gelecektir zaten 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı

protein powder arsenic and lead yaz bakalım google a

sen kimsinki amerikalıların test yaptırdığı tozlarda bulduğu maddeye ne arasın diyorsun amk

aynen karaciğerede zararı var

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

protein powder arsenic and lead yaz bakalım google a

sen kimsinki amerikalıların test yaptırdığı tozlarda bulduğu maddeye ne arasın diyorsun amk

aynen karaciğerede zararı var

Zararı varmı yokmu şimdi?

Toplam Hit: 5753 Toplam Mesaj: 65