folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücut Geliştirme(Doğal)

Vücut Geliştirme(Doğal)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

alabiliyosan weiderin protein tozunu al. ama pahalıdır. onu alamıyosanda optimum nutrition un protein tozunu al. bu markalardan almıycaksanda alıcağın protein tozunun türünün whey olmasına dikkat et. peynir altı tozundan yapılıyor. bazıları var soya dan falan filan

Bittik biz bittik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ha dostum bir de sana samimi bir tavsiye; protein tozu alacaksan kendini alıştır, fosur fosur osuracaksın. Herkeste aynı etkiyi yapıyor mu bilemiyorum ama çevremdekiler bu dertten muzdarip. 

krypt tarafından 12/Tem/13 00:23 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Neobantist
    Neobantist's avatar
    Erkek

Vücut yapını önce tespit etmek zorundasın mezomorf bi yapın varsa avantajlısın ektomorf isen ilk 2-3 ay aynaya baktığın zaman somut bi sonuca varmadığını görünce emin ol bırakmaya meyilli olacaksın.

fuck off!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

içinde karbonhidrat barındıran ve barındırmayan protein tozları var. hidrolize olanı var olmayanı var senin vücuduna ve sporuna göre seçim yapıyosun. kilon çok kötü değil bence ama 5-6 kg almanda fayda var gösterdiğin foto için. tavsiyem hidrolize olan iyi bir marka protein tozu kullanman bildiğim dymatize iso-100 var bu konuda. linkteki sitede detaylı olarak kullanılan protein tozları hakkında bilgi alabilirsin ve kullanıcı puanlamaları yol göstericidir. misal bu verdiğim örnek 9.4/10üzerinden. http://www.bodybuilding.com/store/dymatize/iso-100.html 

EK:Neden hidrolize dersen spordan sonra kullanacaksın mesela ilk yarım saatte kana çok hızlı karışır hidrolize olan ürünler. Ayrıca bu verdiğim örnek toz da karbonhidrat yok esansiyel aminoasitleri var ek olarak ve protein miktarı bi ölçekte oldukça fazla. Kontrollü kilo alman için daha çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Bunun dışında ne olacak peki dersen, günde 4 yumurta 1 yada 2 tanesinin sarısını da katabilirsin. Mutlaka makarna yada pilav karbonhidrat almak amacıyla tüket, tavsiyem lapa pilav(öğrenci pilavı :D) ve mutlaka protein. tavuk gögsü al at buzluga bunları ince fleto olarak kestir alırkene, her aksam az az yersin bunyene göre. yagsız teflonda azcık kızart kafi bence. Haşlama herkesin agız tadını uymaz:) he olmaz sıkılırım dersen tavuktan arada konserve ton balığı ye affetme. taze fasulye muz gibi lifli gıdaları da al.

İşin özü aslında beslenme, spor takviyesi. Yağı az olsun olabildiğince ye, yemek buldun mu ye düzgün şeyler ye ama ye :D protein barlarını dikkat et bi arkadaşımda alerji yaptı lekeler kaldı hala iyileşmedi yüzünde çıkanı.

O fotoğrafı yapabilmen bence mümkün. Spora ve beslenmeye ayıracağın zaman aynı zamanda göstereceğin özenle olmayacak şey değil. Vücudun da bu gelişmeye uygunsa tabi. Onun kadar olmasan bile çok yakın bir şekle bürünürsün dikkatli olursan:)

erick tarafından 12/Tem/13 00:37 tarihinde düzenlenmiştir

Bir var,Bir yok..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Lostgun bunu yazdı

Mesela şöyle bir şey http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-body-builder-image9639145

Ben bu fotoğrafı görmemişim. Bunu 9 ayda başaramazsın tabiki abi. 

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Kaliteli bir marka alırsan, saçma, dandik markalardan uzak durursan protein tozunun bir zararı yok hocam. Şahsen Optimum Nutrition %100 whey tavsiye ederim. Kulaktan dolma bilgilere uyma. Ha seninki kulaktan dolma değil mi dersen bana; biyoloğum, biyokimya bilgim var, bu işle uğraşıyorum, çok araştırdım, doğru araştırdım diyebilirim. Tabi güvenirsen. 

Tabi ben deli gibi beslendim deyip antrenmanı, ya da ben deli gibi çalıştım deyip beslenmeyi ihmal etmeyeceksin. 

Protein tozuna ısıttın beni ya :)

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı

Mesela şöyle bir şey http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-body-builder-image9639145

Ben bu fotoğrafı görmemişim. Bunu 9 ayda başaramazsın tabiki abi. 

Hocam o fotoğraf misaldi tabiki fotoğraftaki adamın 2 yıllık vardır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    erick bunu yazdı

içinde karbonhidrat barındıran ve barındırmayan protein tozları var. hidrolize olanı var olmayanı var senin vücuduna ve sporuna göre seçim yapıyosun. kilon çok kötü değil bence ama 5-6 kg almanda fayda var gösterdiğin foto için. tavsiyem hidrolize olan iyi bir marka protein tozu kullanman bildiğim dymatize iso-100 var bu konuda. linkteki sitede detaylı olarak kullanılan protein tozları hakkında bilgi alabilirsin ve kullanıcı puanlamaları yol göstericidir. misal bu verdiğim örnek 9.4/10üzerinden. http://www.bodybuilding.com/store/dymatize/iso-100.html 

Bunun dışında ne olacak peki dersen, günde 4 yumurta 1 yada 2 tanesinin sarısını da katabilirsin. Mutlaka makarna yada pilav karbonhidrat almak amacıyla tüket, tavsiyem lapa pilav(öğrenci pilavı :D) ve mutlaka protein. tavuk gögsü al at buzluga bunları ince fleto olarak kestir alırkene, her aksam az az yersin bunyene göre. yagsız teflonda azcık kızart kafi bence. Haşlama herkesin agız tadını uymaz:) he olmaz sıkılırım dersen tavuktan arada konserve ton balığı ye affetme. taze fasulye muz gibi lifli gıdaları da al.

İşin özü aslında beslenme, spor takviyesi. Yağı az olsun olabildiğince ye, yemek buldun mu ye düzgün şeyler ye ama ye :D protein barlarını dikkat et bi arkadaşımda alerji yaptı lekeler kaldı hala iyileşmedi yüzünde çıkanı.

Eyvallah hocam sağol çok iyi açıklamışsın kaliteli ürün ve dengeli beslenme bu işin anahtarı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

http://www.besinmarket.com.tr/Protein-Tozu/Weider-Premium-Whey-(2.3kg)-protein-tozu

Aklımdaki protein tozu bu alırsam bunu alırım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Sana gayet yakınımızdan bir örnek göstereyim;

Hiç sevmem ama örnek teşkil ettiği için; Murat Boz.

Geçen sene: http://www.objektifhaber.com/murat-bozun-memeleri-olay-oldu-132810-haber/

Bu sene: http://www.sondakikahaberleri.info.tr/images/haber/2013/04/26/20241-murat-boz-yeni-vucuduyla-poz-verdi.jpg

Şevkini kırmak istemem tabi, ama bu adamın muhtemelen kişisel antrenötü, diyetisyeni ve hatta aşçısı vardır. Eli de boş, her gün 2-3 saattir basmıştır salonda. Senin imkanlarını bilmiyorum ama, 9 ayda bunu başarman zor ama dediğim gibi harikalar yaratırsın.

while (1<2)
Toplam Hit: 5264 Toplam Mesaj: 65