folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücut Geliştirme(Doğal)

Vücut Geliştirme(Doğal)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

madem body için doğal yolla protein istiyorsun şayet eğer yapabilirsen sana bi tavsiyem olucak,

pazara gidilir,bildiğin köylüden köy yumurtası alınır,bol miktarda tüketilir :D

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

geçen ay fazla kilolarım sebebiyle (85 kg) 'dan 78 kg düştüm sadece 1 ay içinde düzenli günde 1 saat bazen 2 saati bulan yüzmem sonucunda

göğüs ve kol bölgesi şişip karın bölgesinde six packler çıkmaya başladı özlemişim onları , yüzmek bence en iyi vg ve spordur.

Bu ay tekrardan yazıldım tavsiye ediyorum.

Hocam bence body building daha etkili

Vücüd geliştirmeye de gittim samimi söylüyorum , 1 ay boyunca 5 kg bile zor verdim + protetion tozu kullandım musletechmidir nedir ,

Çalışmadan önce ve sonra azcık göğüs ve kollarım şişti 1 aylık yaptığım ameleliğe değmedi bile .Yüzmek iyidir iyi

Hocam doğru diyorsun yüzmr dünyanın en iyi sporu ama benim kilom yerinde boyum :182 kilom:72   90 kilodan 72 kiloya düştüm haliyle çöktüm bundan dolayı kaslanıp kalıplanmam lazım

Hocam verdiğin boy kilo oranı ve gerçekten yemeğe o kadar para yatırabileceksen. Kesinlikle ilk 3 veya 6 ay doğal olarak hayvanat gibi diyetine uyarak prof bir diyetisyen eşliğinde sporunu yap kalan 3-6 ayda protein tozu protein bar desteği ile 85 kilo yüzde 10 yağ oranına ulaş omuz filanda varsa model gibi olursun. 2 aydır gidiyorum. ve zayıf yapılı biriyim beslenme düzenim yok artı düzenli gitmediğim halde bende bile gözle görülür büyük fark var. 

En mantıklısı dediğin hocam çol aklıma yattı dediklerin

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    kabadayi09 bunu yazdı

madem body için doğal yolla protein istiyorsun şayet eğer yapabilirsen sana bi tavsiyem olucak,

Yumurtanın da doğalı diyorsun yani :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

500 lira yiyeceğe ayırabileceksin ha? O zaman direkt git kendine sağlam bir protein tozu al. Kalan 300 küsür lira ile mis gibi beslenirsin.

Şunu unutmamak gerek; protein tozu besine alternatif değildir, takviyedir. Ben şunu yiyeceğime protein tozu alırım demeyeceksin. Ben şunu yeyip üstüne protein tozu içerim diyeceksin. Eğer gerçekten bu şekilde düzenli beslenebilirsen, yine düzenli ve güzel bir idman programı ve bolca dinlenme ile 9 aya harikalar yaratırsın.

krypt tarafından 12/Tem/13 00:11 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    Lostgun bunu yazdı
    kabadayi09 bunu yazdı

ya kanki aslında çiğ yumurta iç diyecektim ama yapamıyacağını düşündüğüm için yazmadım :D 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Peki her protein tozu aynımı. arkadas kilo almak içinde var kilo vermek içinde var dedide 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

500 lira yiyeceğe ayırabileceksin ha? O zaman direkt git kendine sağlam bir protein tozu al. Kalan 300 küsür lira ile mis gibi beslenirsin.

Şunu unutmamak gerek; protein tozu besine alternatif değildir, takviyedir. Ben şunu yiyeceğime protein tozu alırım demeyeceksin. Ben şunu yeyip üstüne protein tozu içerim diyeceksin. Eğer gerçekten bu şekilde düzenli beslenebilirsen, yine düzenli ve güzel bir idman programı ve bolca dinlenme ile 9 aya harikalar yaratırsın.

İnşallah hocam tek isteğim bu yanlız protein tozunun zararlı olup olmadığı hakkında ne düşünüyorsun ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    kabadayi09 bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı
    kabadayi09 bunu yazdı

ya kanki aslında çiğ yumurta iç diyecektim ama yapamıyacağını düşündüğüm için yazmadım :D 

Çiğ hayatta içilmez ya :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    Elixiron bunu yazdı

Peki her protein tozu aynımı. arkadas kilo almak içinde var kilo vermek içinde var dedide 

Hocam sanırsam vermek için yok birde kilo aldıran karbonhidrat tozu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Kaliteli bir marka alırsan, saçma, dandik markalardan uzak durursan protein tozunun bir zararı yok hocam. Şahsen Optimum Nutrition %100 whey tavsiye ederim. Kulaktan dolma bilgilere uyma. Ha seninki kulaktan dolma değil mi dersen bana; biyoloğum, biyokimya bilgim var, bu işle uğraşıyorum, çok araştırdım, doğru araştırdım diyebilirim. Tabi güvenirsen. 

Tabi ben deli gibi beslendim deyip antrenmanı, ya da ben deli gibi çalıştım deyip beslenmeyi ihmal etmeyeceksin. 

while (1<2)
Toplam Hit: 5266 Toplam Mesaj: 65