Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
Wanacrypt0r Ransomware Kripto Virus -Ortalik Toz Duman-
Wanacrypt0r Ransomware Kripto Virus -Ortalik Toz Duman-
-
archair23 bunu yazdı
Windows 10 için ne yüklememiz lazım bulamadım, etkilenmeden kurayım.
Necati bunu yazdıWin 10 etkilenmiyo bu açıkdan
ilk mesajda acikladim. w10 da tehlikede guncellemenin yuklenmis olmasi gerekiyor.
EK1.1: https://technet.microsoft.com/en-us/library/security/ms17-010.aspx
bu linkten isletim sisteminizi bulup ilgili guncellemenin yuklenip yuklenmedigini kontrol edin.orn: w8.1 64bit icin 4012213 nolu guncelleme yuklumu bilgisayariniza onu kontrol edin. Kontrolu denetim masasi, program ve ozellikler kisminda, yuklu guncellemeler kismina girip sag ust taraftaki arama kismindan 4012213 diye arattirin. 4012213 nolu guncelleme asagida ciktiysa yukludur, cikmadiysa yuklemeniz gerekiyor.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Gaziantep organize felç,
Tum organize mi ? Ve nasil hocam ?
-
win 10 için hangi nolu güncellemeler gerekli numaraları nedir acaba ?
-
İnternetten şifrenin WNcry@2ol7 olduğu söyleniyor. Yani bu kadar etkili zamazingoyu yapan adam tek şifre mi koymuş? =)
Bilgisi olanlardan teyit bekliyoruz.
-
KaptaN bunu yazdı
win 10 için hangi nolu güncellemeler gerekli numaraları nedir acaba ?
w10 versiyon 1703 ler piyasaya mart 2017 de cikti bu guncelleme Mayis 2016 ya ait
-
Caliber bunu yazdı
İnternetten şifrenin WNcry@2ol7 olduğu söyleniyor. Yani bu kadar etkili zamazingoyu yapan adam tek şifre mi koymuş? =)
Bilgisi olanlardan teyit bekliyoruz.
exe yi bulsam sanal pc de deneyecem
-
pc de güncel malware bytes premium ve kaspersky var maillerdeki ekleri zaten kolay kolay açmam.. umarım bu yavşak kriptolama virüsünden nasiplenmeyiz:)
-
Yav bu nerden çıktı şimdi amk. Tüm makinaları patchleyecekler. Ne güzel ekmeğini yiyorduk.
-
Saatte 5 milyon e-posta atan virüs! - http://shiftdelete.net/jaff-fidye-virusu-hizla-yayiliyor-81915
Devamı geliyor...
-
Millet virüsten kıvrılıyor biz exe yi bulamıyoruz atında bir deneyelim by pass yaparız belki