Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
Wanacrypt0r Ransomware Kripto Virus -Ortalik Toz Duman-
Wanacrypt0r Ransomware Kripto Virus -Ortalik Toz Duman-
-
Verdikleri yapayı indirip kurmaya çalışınca bu sizin windows sürümünüzle uyumlu değil diyor at kafası bu microsoft yeminle.
-
ilteris bunu yazdı
Verdikleri yapayı indirip kurmaya çalışınca bu sizin windows sürümünüzle uyumlu değil diyor at kafası bu microsoft yeminle.
hangi sürüm ?
-
Adam bir virüsle ne biçim etki yaptı dünyada ama çıkıpta "nasılda koydum çocuğu" diyemiyor :D
Ofisteki win7 pcleri güncelledim bu vesileyle. Win8'lere yama yok mu?
-
ilteris bunu yazdı
Hocam öncelikle işletim sistemine uyumlu olan yama olduğuna emin ol. Sonra da KB4012212 ardından da KB4012215 i yükle.
-
DeepHouse bunu yazdıilteris bunu yazdı
hangi sürüm ?
win7 prof sp1 Aynı dvd ile format attığım 2 pcden 1inde yüklendi birinde yüklenmedi
-
EmiRReiS bunu yazdıilteris bunu yazdı
Hocam öncelikle işletim sistemine uyumlu olan yama olduğuna emin ol. Sonra da KB4012212 ardından da KB4012215 i yükle.
15 Nisanda Microsoftun sitesinden volüm lisansım ile win7 32 ve 64 bit indirmiştim. Bu güncellemeler içinde hazır var mıdır hocam ?
-
ilteris bunu yazdıEmiRReiS bunu yazdıilteris bunu yazdı
15 Nisanda Microsoftun sitesinden volüm lisansım ile win7 32 ve 64 bit indirmiştim. Bu güncellemeler içinde hazır var mıdır hocam ?
Hocam bende bugün kullanıcılarımda kontrol ediyorum. Bazılarında 24.03.2017 tarihinde otomatik yüklenmiş, bazılarında yüklenmemiş ben manuel geçiyorum.
İçinde olma ihtimali yüksek hocam. Ama yinede bi yükleyip kontrol et istersen.
-
-
tahminen kaç para almışlardır milletten acaba ?
-
Windows Hardening tarafında SMB ' yi kapattığım için kafa rahat :)