Windows 8 Kabusu
-
Ben pencereleri sağ üst değil sol ust koseye çift tıklayarak kapatırım. tabi köşelere gelen nerden çıktığı meçhul bişeyler bana engel oluyor.
Bu konuda hemfikiriz.. uyuz oldum arkadaş yılların verdiği alışkanlık var gitmior elim o sağ üstteki çarpıya.. bunu aşmanın bi yolu yokmudur?
o dalgayı birazdaha aşağıdan felan açamayız mı?
-
me guzeldi diyenler hangi driverini bulup indirip kurabiliyordunuz ?
-
win 8 kullanyırum. 1 ay oldu çok memnumum. Sol köşeye imleçle gelince açık ekranlar gelir ve sağ tık kapat diyip kapatabilsin. Metro arayüzü çok kullanışlı olmasa da kapatmanın yolları mevcut. Onun dışında mail servisibi çok sevdim. Pc de gayar hızlı. Tüm turagramlara da metro arayüzünde sağ tık all apps diyerek ulaşılabiliyor.
oksijen tarafından 02/Eki/12 19:12 tarihinde düzenlenmiştir -
underzero bunu yazdı
underzero
11 Dakika Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:15.0) Gecko/20100101 Firefox/15.0.1
Windows XP
Holy Hocam Murat abiden ornek al pls :)
-
win 8 görsellik bakımından iyi güzel başlat menüsünü ekleyebiliyorsun o sorun değil ama performans ve kullanım bakımından win7 den şaşmayın hiç tavsiye etmiyorum ya xp ya win7 vistaymış 8 miş boşuna zaman kaybetmeyin
-
underzero bunu yazdı
sesi kendi tanıyordu. ekranı da yüklüyordum. bir problem yaşamadım hiç.
windows 98 ile öyle ahım şahım bir farkı yoktu zaten. ben win98'de ki netbios açıkları, winMe'de yok diye geçmiştim.
yoksa ha win98, ha winMe.. farkı olduğunu hatırlamıyorum.
-
underzero bunu yazdı
abi tek zerre sorun yaşamadım me kullanırken.
/ konuya yorum ;
üstad, w7 xp mint arasında gidip geldiğim için w8'e pek vakit kalmadı.. tw'den yardım etmiş olduğum müritlerde bi çok sıkıntı yaşadım.
metro arayüzü hoşuma gitti sadece onun dışında herşey tırt.
hele silme mevzusu can sıkıyor.
ayrıca yıllardır hani o hep soru sorma mantığı, sileyim mi edeyim mi diye bi çok insan sitem ediyordu windowstan.
şimdi noldu ?
-
daha denemedim. yorumlardan anladığım kadarıyla yenilik yapıcaz diye kendilerini şaşırmışlar.
-
-
Bu konuyu HolyOne ın açtığına inanmıyorum, hacı wtf şaka yapıyo olmalısın?