Windows 8 Kabusu
-
zumsuk bunu yazdı
daha oncede demistim.
Yol yemek masraflarini karsilayayim gel kur :)
15 tane dvd yaktim kurulmuyor :)
-
Bana göre windows un şuana kadar yapmış olduğu en iyi işletim sistemi windows 7 dir. Win7 ultimate gibisi yok.
Onun dışında tabiki linux sistemleri tercih ederim. o ayrı bişe....
-
trampfd bunu yazdı
Bu konuyu HolyOne ın açtığına inanmıyorum, hacı wtf şaka yapıyo olmalısın?
belki kuzeni yazmıştır
-
trampfd bunu yazdı
Hocam az kötü bişi çıkarsalar microsoftu goklere çıkaracam da bu çokkk kötü...
Yavaşlık konusunda yanılıyor olabilirim çünkü sadece Win8 değil bir anda Visual Studio 2012, Office 2013, SQLServer 2012 ve win8 e aynı anda geçiş yaptım.
Office falan fena değil bissürü animasyon katmışlar henüz alışamadım.
Accessin SQL query yazma penceresinde çocukluğumdan beri beklediğim (abartmıyorum) SQL kodu renklendirme ve tamamlama bu sene de gelmemiş ama cursora animasyon yapıp borderları kaldırmışlar.
-
bilim ve teknikte okumuştum tanıtımı yapılan bir sempozyuma katılmıştı yazan adam ve öve öve bitirememişti aynen dediğin gibi anlatıyordu android ios gibi bir şey imiş zaten kendi tabletlerinide destekleyeceğinden böyle yapıldığını biliyorum. zamanla alışırsın.
-
Bişi sorcam.. Şimdi ben chromun metro versiyonunu indirdim kurdum pcye herşey iyi güzel.. ama atıyorum youtubedan bi video izlerken başka bişeyle ilgilenmek isterken arka plandayken çalışmıyor daha doğrusu video ilerliyor fakat ses gelmiyor.. chromu açınca ses geliyor tekrar.. bu nasıl bi iştir la.. müzik dinlicem bi yandan resim çizcem amk sanane ne die kesiorsun sen sesimi..
Nası düzeltcez bunu? uygulamaların metro arayüzde arka planda sesli soluklu çalışmasını istiorum yani işin türkçesi..
-
Service pack beklemek şart desenize.
-
HolyOne bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Hocam az kötü bişi çıkarsalar microsoftu goklere çıkaracam da bu çokkk kötü...
Yavaşlık konusunda yanılıyor olabilirim çünkü sadece Win8 değil bir anda Visual Studio 2012, Office 2013, SQLServer 2012 ve win8 e aynı anda geçiş yaptım.
Office falan fena değil bissürü animasyon katmışlar henüz alışamadım.
Accessin SQL query yazma penceresinde çocukluğumdan beri beklediğim (abartmıyorum) SQL kodu renklendirme ve tamamlama bu sene de gelmemiş ama cursora animasyon yapıp borderları kaldırmışlar.
Hacu Visual Studio 2012 konusunda çok haklısın, arayüze çok yabancı kaldım bende, doğru dürüst hiçbirşey yapamadım, çok köklü bir değişim oldu yazılımcılar için o konuda haklısın, sanırım biz biraz yaşlanıyoruz..
Olaya developer gözünden değil de standart kullanıcı gözünden bakıyorum ben şuan, yoksa developer gözüyle bakınca zaten tartışılmaz yenilikleri var, html+js+css ile native app yapılabilmesi gibi bir mevzu var ki aklımı başımdan almıştı ilk duyduğumda, şerrefsizim aklıma geldi demiştim :) hem de bizim nt çekirdeği üzerinde böyle bir olay yapabiliyor olmak nimettir.
Normal home user gözüyle Win8 bana çok da yabancı gelmedi, hatta win8 de olduğumu unutuyorum bazen çünkü hep desktoptayım, ayrıca ek olarak metro var bir de işte istersem girip ordan bakıyorum işime, kısayolları düzenledikten sonra başlat menüsünden kat be kat daha kolay ve motive edici bir arayüz sunuyor bana.
Aslında start menu çok ilkel, alt tarafı linklerin olduğu bir liste hacı bu kadar büyütülecek birşey değil ki metronun yanında?
Onay almadan dosya silme olayı falan hep alışkanlık mevzuları, sistemi kişiselleştirmek gerekli biraz tabii ki.
-
APPaLLoSa bunu yazdı
Windows xp sp3 'cüyüm
katılıyorum
-
Beğenen olur beğenmeyen olur anlarım.Ama Service pack beklemek neden onu hiç anlamıyorum.Windows 8'in Service pack alacak kadar ciddi bir sorunu yok bildiğim kadarıyla.Ayrıca Service pack gelse metroyu ve diğer yenilikleri kaldırıp atmayacaklar..