Windows 8 Kabusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

evvetttt yeni bir arayışa girenleri şu konuya alalım ;

IAtkos Kuruyoruz !

Bir deneyin :)

daha oncede demistim.

Yol yemek masraflarini karsilayayim gel kur :)

15 tane dvd yaktim kurulmuyor :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bana göre windows un şuana kadar yapmış olduğu en iyi işletim sistemi windows 7 dir. Win7 ultimate gibisi yok.

Onun dışında tabiki linux sistemleri tercih ederim. o ayrı bişe....

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    trampfd bunu yazdı

Bu konuyu HolyOne ın açtığına inanmıyorum, hacı wtf şaka yapıyo olmalısın?

belki kuzeni yazmıştır

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Hocam az kötü bişi çıkarsalar microsoftu goklere çıkaracam da bu çokkk kötü... 

Yavaşlık konusunda yanılıyor olabilirim çünkü sadece Win8 değil bir anda Visual Studio 2012, Office 2013, SQLServer 2012 ve win8 e aynı anda geçiş yaptım.

Office falan fena değil bissürü animasyon katmışlar henüz alışamadım.

Accessin SQL query yazma penceresinde çocukluğumdan beri beklediğim (abartmıyorum) SQL kodu renklendirme ve tamamlama bu sene de gelmemiş ama cursora animasyon yapıp borderları kaldırmışlar.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

bilim ve teknikte okumuştum tanıtımı yapılan bir sempozyuma katılmıştı yazan adam ve öve öve bitirememişti aynen dediğin gibi anlatıyordu android ios gibi bir şey imiş zaten kendi tabletlerinide destekleyeceğinden böyle yapıldığını biliyorum. zamanla alışırsın.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

Bişi sorcam.. Şimdi ben chromun metro versiyonunu indirdim kurdum pcye herşey iyi güzel.. ama atıyorum youtubedan bi video izlerken başka bişeyle ilgilenmek isterken arka plandayken çalışmıyor daha doğrusu video ilerliyor fakat ses gelmiyor.. chromu açınca ses geliyor tekrar.. bu nasıl bi iştir la.. müzik dinlicem bi yandan resim çizcem amk sanane ne die kesiorsun sen sesimi.. 

Nası düzeltcez bunu? uygulamaların metro arayüzde arka planda sesli soluklu çalışmasını istiorum yani işin türkçesi.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

Service pack beklemek şart desenize.

Anarsistherif...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

Hocam az kötü bişi çıkarsalar microsoftu goklere çıkaracam da bu çokkk kötü... 

Yavaşlık konusunda yanılıyor olabilirim çünkü sadece Win8 değil bir anda Visual Studio 2012, Office 2013, SQLServer 2012 ve win8 e aynı anda geçiş yaptım.

Office falan fena değil bissürü animasyon katmışlar henüz alışamadım.

Accessin SQL query yazma penceresinde çocukluğumdan beri beklediğim (abartmıyorum) SQL kodu renklendirme ve tamamlama bu sene de gelmemiş ama cursora animasyon yapıp borderları kaldırmışlar.

Hacu Visual Studio 2012 konusunda çok haklısın, arayüze çok yabancı kaldım bende, doğru dürüst hiçbirşey yapamadım, çok köklü bir değişim oldu yazılımcılar için o konuda haklısın, sanırım biz biraz yaşlanıyoruz.. 

Olaya developer gözünden değil de standart kullanıcı gözünden bakıyorum ben şuan, yoksa developer gözüyle bakınca zaten tartışılmaz yenilikleri var, html+js+css ile native app yapılabilmesi gibi bir mevzu var ki aklımı başımdan almıştı ilk duyduğumda, şerrefsizim aklıma geldi demiştim :) hem de bizim nt çekirdeği üzerinde böyle bir olay yapabiliyor olmak nimettir.

Normal home user gözüyle Win8 bana çok da yabancı gelmedi, hatta win8 de olduğumu unutuyorum bazen çünkü hep desktoptayım, ayrıca ek olarak metro var bir de işte istersem girip ordan bakıyorum işime, kısayolları düzenledikten sonra başlat menüsünden kat be kat daha kolay ve motive edici bir arayüz sunuyor bana.

Aslında start menu çok ilkel, alt tarafı linklerin olduğu bir liste hacı bu kadar büyütülecek birşey değil ki metronun yanında?

Onay almadan dosya silme olayı falan hep alışkanlık mevzuları, sistemi kişiselleştirmek gerekli biraz tabii ki.

Ehl-i Byte
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    APPaLLoSa bunu yazdı

Windows xp sp3 'cüyüm

katılıyorum 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beğenen olur beğenmeyen olur anlarım.Ama Service pack beklemek neden onu hiç anlamıyorum.Windows 8'in Service pack alacak kadar ciddi bir sorunu yok bildiğim kadarıyla.Ayrıca Service pack gelse metroyu ve diğer yenilikleri kaldırıp atmayacaklar.. 

Toplam Hit: 7538 Toplam Mesaj: 70