Windows 8 Kabusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siplasplas
    siplasplas's avatar
    Erkek

"Sanki telefon işletim sistemimi 32 inc ekranımda kullanıyorum hissi veriyor bana. " bu görüşünüze tamamen katılıyorum. Başlat menüsünün kaldırılması ve bu masaüstündeki tablet pc ye yönelik dizayn hiç hoş olmamış. Windows clasic temaya dönüş gibi bir şansımız varsa mutlaka geçiş yapacağım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

iki hafta oldu kullanıyorum gayet memnunum ekran kartında sorun yaşadım bi onuda hallettim geri kalan her şey güzel dosya silme meselesine gelince geri dönüşüme gönderirken evet bi şey sormuyo bence bu özellik çok güzel olmuş geri dönüşümden silerken yada shift del le silerken sorması daha güzel sürekli bi şeyler onaylamak zorunda kalmıyosun

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

İşyerınde de , Evde de Win7 64 kullanıyorum :D Memnunum :D Değiştirmıyorum :D Win8 kurdurdum 2 saat kullandım Win7 ye geri dönüş yaptım ...

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek
    Gecement bunu yazdı

@zumsuk

Ben herşeyin salaklara göre şekillendirilmesinden, basite indirgenmesinden rahatsızım zaten. (farklı durumlar vardır o ayrı) 

Mesela sen bundan nasıl rahatsızlık duymuyorsun şaşıyorum. Herşey daha kompleks daha karmaşık zihinsel olarak daha yorucu olabilir benim için. Yeterki karşılığını alabileyim.

3-4 ve 70-80 yaş grubundakilerin yada ne bileyim duvar-sıva ustasının ne işi olur bilgisayarla allasen. Bırak o kullanmasın-kullanamasın zaten. Yada onların kullandığını ben kullanmam bu yani :)

Kimse kusura bakmasın ben daha iyilerine layığım :)

Bir de böyle tipler var. Sen git ne teması kuruyorsan kur, zorluk istiyorsan işlerini başka başka şekillerde hallet. Misal veri kopyalarken ms-dos kullan.  Filmlere altyazı atarken Bs Player yerine divxplanet'ten türkçe altyazıdan ara mesela altyazıları.  Şu saçmalıklarını ürün üreticileri görse seni döverler. Adam ne kadar satarsam o kadar iyi, ne kadar kişi kullanırsa o kadar iyi diye düşünüyor. Sonra senin gibi bir "hımm zoru severim (; " tribinde ergenler çıkıyor saçma sapan yorumlar yapıyor.

İşletim sistemi lan o. İşlerini daha kolay halletmen için bir araç sadece. Sen çok yanlış gelmişsin. Sen o mantıkla ne araba kullan ne tv kullan ne başka bir şey. O sıva ustası kullanıyor ya. Hem böyle kendini o sıva ustasından üstün görme. Sıvacı mala vurur duymasın.

opensource2009 tarafından 04/Ara/12 11:38 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bence Win8 Dokunmatik Olayında Bir Çığır Sayılabilir.. En Hoşuma Giden Yeniliklerinden Biri Bu Oldu... Henüz Dokunmatik Bir Sistem Sahibi Olmadım Ama Olmayı Düşünüyorum... Cebit Fuarda Gördüm Gayet Hoştu. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maycamp85
    maycamp85's avatar
    Erkek

win8 kabus diyen arkadaşlar neden  güzel rüya görürken kabusa geçiyorsunuz sorabilirmiyim?

tableti kullanmayı biliyorsunuz win8 e  zor diyorsunuz bence win8 gayet güzel ve hızlıdır siz hangi sistemde bu kadar hızlı açılıp kapanıyor bırak onu format atarken bile çok hızlı  ayrıca kurup hemen hazıra konmak istiyorsunuz win7 de nasıl bütün ayarlamaları yapıyorsan biraz zahmet edip bu sistemdede ayarlarını yapıcan denemek isteyen arkadaşlar bence deneyin herkes birinin dediğine göre sistem kuramaz 

maycamp85
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek
    opensource2009 bunu yazdı
    Gecement bunu yazdı

@zumsuk

Ben herşeyin salaklara göre şekillendirilmesinden, basite indirgenmesinden rahatsızım zaten. (farklı durumlar vardır o ayrı) 

Mesela sen bundan nasıl rahatsızlık duymuyorsun şaşıyorum. Herşey daha kompleks daha karmaşık zihinsel olarak daha yorucu olabilir benim için. Yeterki karşılığını alabileyim.

3-4 ve 70-80 yaş grubundakilerin yada ne bileyim duvar-sıva ustasının ne işi olur bilgisayarla allasen. Bırak o kullanmasın-kullanamasın zaten. Yada onların kullandığını ben kullanmam bu yani :)

Kimse kusura bakmasın ben daha iyilerine layığım :)

Bir de böyle tipler var. Sen git ne teması kuruyorsan kur, zorluk istiyorsan işlerini başka başka şekillerde hallet. Misal veri kopyalarken ms-dos kullan.  Filmlere altyazı atarken Bs Player yerine divxplanet'ten türkçe altyazıdan ara mesela altyazıları.  Şu saçmalıklarını ürün üreticileri görse seni döverler. Adam ne kadar satarsam o kadar iyi, ne kadar kişi kullanırsa o kadar iyi diye düşünüyor. Sonra senin gibi bir "hımm zoru severim (; " tribinde ergenler çıkıyor saçma sapan yorumlar yapıyor.

İşletim sistemi lan o. İşlerini daha kolay halletmen için bir araç sadece. Sen çok yanlış gelmişsin. Sen o mantıkla ne araba kullan ne tv kullan ne başka bir şey. O sıva ustası kullanıyor ya. Hem böyle kendini o sıva ustasından üstün görme. Sıvacı mala vurur duymasın.

Sen elindeki sapla devam et ben multi fonksiyonel seviyorum :)

Sonra gelde hakir görme.

Senin algılama ve anlamayla ilgili ciddi problemlerin var. 

Solak Cerrah
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

aslında çok sıkıntılı değil 1-2 gün alışmadan sonra çok rahat geliyo insana. tek sorun mavi ekran o da uyumsuzluktan kaynaklanıyo mesela avirayla sıkıntılı şuan pcde kurulu ama tarama, güncelleme filan yapınca mavi ekran yiyo

test 1 2
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bence o kadar da kötü değil. Yani üç gündür kullanıyorum henüz bir problemle karşılaşmadım. Gayet stabil çalışıyor. Neredeyse anında açılıyor, alıştım bile.

Toplam Hit: 6618 Toplam Mesaj: 70