Wing Chun
-
150 Lira hocam aylk Floryada
-
hocam benim bildiğim bunu sokakta kullanmak yasak.
mesela ben boks a gidiyorum, sokakta kavgaya karıştığım da silahla kavgaya karışmış gibi ceza alıyorum
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
mesela ben boks a gidiyorum, sokakta kavgaya karıştığım da silahla kavgaya karışmış gibi ceza alıyorum
-----------------------------bu nasıl oluyor detaylandırır mısın ?
anlamadım walla nasıl yani
sen kung fu biliyorsun sen kavga edemessin gibi bi muhabbet mi :D:D:D:D
-
AyT bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------bu nasıl oluyor detaylandırır mısın ?
anlamadım walla nasıl yani
sen kung fu biliyorsun sen kavga edemessin gibi bi muhabbet mi :D:D:D:D
-----------------------------http://www.uzmantv.com/boksorlerin-sokak-kavgalarina-karismasi-yasak-mi
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------Hele bide benim gibi kaçak yerde eğitim görüyorsan vay haline :)
-
Kurtcebe bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------Hele bide benim gibi kaçak yerde eğitim görüyorsan vay haline :)
-----------------------------kaçak olsa daha iyi olurdu hocam.
hem hocam hem antrenörüm eski tr şampiyonları, hemde milli takımda oynamışlar. anamı ağlatıyolar yeminle :)
-
wing cun felan hikaye. sen istanbuldaysan namazgahın çok aşağısında göztepeye doğru giderken orda bir mma dövüşçüsünün klübü vardı oraya git ama bir kere sağlam bir dövüşçü için sağlam bir vücut ve çok deli yürek lazım. iş yürekte biter
-
şimdi şöyle düşün sen wing chun u yalayıp yuttun sonra misal ankara çinçine girdin gerisini düşünemiyorum.demek istediğim her sokak için geçerli değil bu spor:)
-
ne sallayanlar var gördükçe içim garip oluyor
sokakta rahat rahat kullanırsın oldukça etkilidir özellikle sokakta kullanmak için gerçekçidir
6 ayda sonuç almaya başlarsın
fiyatlar çok değişebilir ancak genelde diğerlerine göre azcık pahalıdır
kimse dışarda kavga etmeni engellemez en fazla tavsiye verir (sonuçta kendini korumak istemesen niye gidesin?)
ben de ebmas okullarını tavsiye edeceğim
-
Prometheus bunu yazdı:
ne sallayanlar var gördükçe içim garip oluyor
sokakta rahat rahat kullanırsın oldukça etkilidir
6 ayda sonuç almaya başlarsın
fiyatlar çok değişebilir ancak genelde diğerlerine göre azcık pahalıdır
kimse dışarda kavga etmeni engellemez en fazla tavsiye verir (sonuçta kendini korumak istemesen niye gidesin?)
-----------------------------hocam haklısın ama bazı insanlar yalnızca sevdiği yapıyor.kendini koruma amacını hiç düşünmeyenler de var.
bence kişinin başlamadan önce o sporu sevmesi şart.